• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam was ponownie laseczki :)

ja juz od 16 w domciu. troszke sobie odpoczęlam, spalam chyba z godzinę... wstalam i naszła mnie ochotka na jedzonko, wiec pozne 2 danie zjadłam ziemniaczki z sosikiem i ogorasem. mniammm
tak ogolnie to wam powiem, ze nic mi się nie chce... jakis mega len... szok.

JEZYNKA- tak jest bardzo sie cieszy bo bardzo chciala a ja sie balam czy Jej nie bedzie haczylo o posciel,czy Ja ktos w przedszkolu nie pociagnie....takie tam obawy mamy;-)no ,ale w koncu dalam sie przekonac i tarammm-oto są:tak:

SOL- Ty zdolniacho ,piekne sa te suwaczki:tak::-D:-D:-Djuz niedlugo wszystkie bedziemy takie mialy:tak::rofl2:

Pooglądam sobie suwaczki - sporo już fasolek mamy - swoją drogą zauważyłam ze KPI23 rodzi za 2 miechy a już się zapisała w staraniach na 2011 - no podziwiam ja bym nie dała rady tak od razu

Otwieram a tu proszę. Piękne zdjęcie małej królewny. Odważna. Brawo. A następne mama to juz musisz do ramion kupić:-p. Jak tylko uszka się zagoją:-):-)
Przespałam się bo padłam jak przecinak:-)Teraz trochę ponadrabiam a trochę popracuję bo mam za 2 dni zebranie a przede mną sterta papierów. Nie znoszę biurokracji:crazy:

mama - a czytałaś teksty pod suwaczkami? :-D Poczytaj sobie - można się pośmiać :-D

Spadam kolację mojej królewnie robić :tak:

Hehe, faktycznie dobre:tak::-D:-D:-D
Dziewczynki ja wiem , ze wy mi dobrze zyczycie z tym , jedzeniem , spaniem i nerwami i oby wam się spełniło. Pol się załamie jak będę całąciążę do niego kłapać paszczą:-p Tak szczerze to nic nie czuję ale w sumie co mam czuć???:rofl2:Idę do tych papierów i potem wpadnę:-)
jsorbek ja tez trzymam kciuki, wytrzymaj jeszce troszkę ja na pewno wytrzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry