• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale fasolkowo dziś na forum:tak:
Zaraz napiję się kawy:tak: Jak ja nie lubię być sama w domu:sorry2: Zwłaszcza w nocy:dry: Jestem z tych strachliwych i nie lubię ciemności:sorry2:
młodam, a Ty kiedy testujesz? może już zachcianki ciążowe się ujawniają powoli;-)

Witam po krótkiej przerwie:-)
Polowa cennika już zrobiona, a raczej ceny wyliczone, jeszcze muszę zrobić tabelę:baffled:
A mózg od tych cyferek, to aż mi paruje:-D:-D:-D

Bibinka-
~~~~~~ proszę na zarażenie się humorkiem:-D:-D

Mama- dzielna Dziewczynka:tak:

Asiu- domowe desery są najlepsze:tak:;-)
suwaczki śliczne, za trzy miesiące też taki będę mieć:-):tak:

WISIEŃKA- no moje suwaczki dostaly dopalanie bo juz jade resztka sil jesli chodz o te moje nerwy i dlatego podjelam decyzje,ze biore hormony do niedzieli i koniec pozostale 9 tabletek wyrzuce:tak:a poza tym czasem w ciagu dnia mam delikatne rozowe plamienia a czasem ciemniejsze ,no ilez mozna...tak wiec skrocilo mi sie...jak tam papiery???:sorry2:
EWCIA- dziekuje:))byla dzielna:) fajnie,ze tyle juz zrobilas a teraz posiedz troche z nami,wypij herbatke,odpocznij:)) i masz racje za 3 m-ce my tez bedziemy takie suwaczki mialy:):):):)musi sie udac!!

Ostatnia edycja:
Mama Zuza piękna dziewczynka, szykuj się na kolejki adoratorów :) a Dominik wygląda na małego rozrbiakę.
Masz piękne dzieci, ale co się dziwić jak mamusia też piękna.
A koleżanka Zuzi jaki piękny uśmiech do aparatu odstrzeliła.

WITAM:-):-)

Was nadrobić:szok::szok: ale udało się:tak:
MAMA - Zunia dzielna dziewczynka:tak::tak: a jaka dumna z tych kolczyków;-);-) Życzę zdrówka dla taty:-):-) No i jak przerwiesz brać anty to nic się nie stanie a wrócisz do formy:tak::tak:

SOL - super suwaczki a teksty pod nimi:-D:-D:-D:-D:-D zabójcze:-D:-D

EWCIA3004 - dobrze że humorek wrócił:tak::tak::tak:

JEŻYNKA - nie bój się:no: jak chcesz możemy Cię popilnować;-)

MŁODAM - zdrówka dla taty, będzie dobrze nie martw się:tak:

WISIENKA super wieści od ginka:tak:

MARYLKA - ty to masz sny:-D:-D:-D

BB77 - GRATULUJĘ i życzę spokojnych 9 miesięcy

Witam nowe staraczki

EWCIA- dziekuje:))byla dzielna:) fajnie,ze tyle juz zrobilas a teraz posiedz troche z nami,wypij herbatke,odpocznij:)) i masz racje za 3 m-ce my tez bedziemy takie suwaczki mialy:):):):)musi sie udac!!

właśnie siedzę na bb:-)
Piję kawkę, bo główka mnie coś rozbolała od tego liczenia:-D
no i w między czasie robię tabelę:baffled:

Nika- dokładnie z nadrobieniem jest szok:szok: ale dzisiaj jestem na bieżąco cały dzień:tak:

jezynka ja tez nie znosze być sama w nocy w domu:szok:
mama wiem czytałam o tych hormonkach. Paskudna sprawa. Decyzja podjeta więc nie ma co sie zastanawiać i czekamy na trwoje 2 kreseczki.
Papiery jakby mało ruszone. Nie mogę się jakoś zmobilizować:rofl2:Ble....
ewcia witaj, mój mózg tez paruje od cyferek, wyliczanek i głupich tabelek:rofl2:
mlodam to kiedy ta kawa, napisz mi na pw kiedy masz jakis luzik. Może pogaduchy poprawią ci humor choć na chwile
marylka trzymam &&&&&&&&&&&& za testowanie :-)

reklama
ELLETH- a dziekuje:tak: powiem Ci tak,ze Domisia nie oddam zadnej zlej kobiecie:no::tak:to moj facet i juz;-):-)a Zuza...no coz-udala nam sie córka:tak:zobaczymy jak to bedzie z tymi kolejkami:rofl2:

Zunia juz spi,Domi konczy kąpanie,zaraz kakao i spac a ja siadam do m jak milość:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry