• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIENKA - pewnie że dobra rada:-):-) a krąży tu tyle ciążowych fluidków że i Tobie i JEŻYNCE się uda:tak::tak: W każdym razie kciuki zaciśnięte;-)

ZAPMARTA - witaj:-)

reklama
Witam Nika, ruszyło się na naszym wątku !!! Szkoda, że wpadasz do nas tylko wieczorkiem. Ale jak już będzie fasolka to laptop twój !!!

ZAPMARTA - no szkoda:-( Ale taki mamy tu abonament - dopiero od 17 mamy internet:sorry2: a poza tym M jak się dorwie do laptopa to wołami go odciągać:no:;-)

A na wątku rzeczywiście robi się gorąco:tak::tak: i bardzo dobrze:-D:-D:-D:-D

o matko, dziewczyny, ale macie 'pisane';)) juz poddalam sie z czytaniem zaleglosci;) sluchajcie, mam takie pytanko- czy oplaca sie kupowac testy owulacyjne? moje cykle sa bardzo regularne, co 28 dni, wiec owulacja tak kolo 14 dnia, prawda? wiec, czy warto wydawac kase na te testy, czy sprobowac wdlug wlasnych obliczen ( ale nie mierze temp. itp., wiec tylko mi obliczenia zostaja). wlasnie mija mi 2 dzien cyklu i niedlugo do dziela:) aha, jeszcze jedno- jak sie wstawia te suwaczki? pije sobie winko i relaksuje po pracy:) pa

blackdiamond, jeśli masz regularne cykle, to poczekałabym z tymi testami. A ile się już staracie ????

a jeśli chodzi o suwaczki to mam ten sam problem co wisieńka "invalid file", a przecież miałam już suwaczki, o co kaman ????

zapmarta, dopiero zaczynamy w tym cyklu...mielismy ponad rok temu, ale mojemu sie odmienilo i dopiero teraz 'dojrzal' do bycia tata;)hehehe
faceci;) a ja jestem taka niecierpliwa, ze chcialabym juz od razu, zwlaszcza, ze o dziecku marze od daaaawna! dlatego pomyslalam o tych testach, zeby zwiekszyc szanse...no ale chyba jeszcze sie wstrzymam i zobaczymy. ide kombinowac jak wstawic suwaczka;)

BLACKDIAMOND - jeśli masz regularne cykle to chyba na razie nie ma sensu wydawać kasy na testy;-) powodzenia w starankach:tak::tak:

Hej Zapmarta no właśnie ja tez miałam suwak a potem juz nie mogłam drugiego wstawić. Cytologie zrobiłam w zeszłym tyg a teraz usg piersi. Stara juz jestem to mam cały komplet badań zrobiony i łykam feminatal.:-pMnie pobolewa brzuch na dole i jakaś jestem wku... non toper. Nie czuję raczej nic innego.Jak tam u ciebie. Te mdłości miałas już kedys bez powodu??? Może to już fasola:-)Mnie znowu nosi. Niedługo Pol się wyprowadzi.:szok::szok::szok:
blackdiamond ja tam bym nie kupowała testów, jak masz regularnie to przytulajcie się conajmniej od 10 dc do 18 dc co drugi dzień i powinno być dobrze:-)Masz wiadomość na PW

Ostatnia edycja:
reklama
no hejka laseczki
my już z męzem się pokosialiśmy potuliliśmy wiec milutko ;))) teraz moj M pracuje przy kompie a ja sobie siedzę z laptopem na kolanach i zapijam herbatkę :-)

co słychać? o czymś rozmawiacie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry