• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj nika, jak tam po urodzinach??
mama bardzo dobra decyzja z tabletkami, nie ma sensu się męczyć:tak:
ewcia, super, że humor dopisuje:tak:
ja ogólnie też mam dobry humor:tak: jedyne moje zmartwienie to wyjazd na 3 dni mojego K. a w związku z tym nie wiem jak to się odbije na starankach:sorry2: no ale jak nie w tym miesiącu, to już na pewno w następnym:rofl2:
Wisienka a Ty przed czy po owulacji? I odpocznij trochę, od tej roboty :-)

reklama
ewcia witaj, mój mózg tez paruje od cyferek, wyliczanek i głupich tabelek:rofl2:

No to nie jestem jedyna :)):-)

Choć ja nie muszę mieć tego na jutro, ale się uparłam:baffled: na szczęście nie mam nikogo nad sobą, bo robię to niby od 16, ale tak na prawdę, to przed 18 zaczęłam, a tak gdyby ktoś nade mną był, to chyba szybko bym wyleciała:-D:-D

Jeżynka- dacie radę :)) żołnierzyki przetrwają i będzie kolejna fasolinka:tak::tak:

kobietki moje ja spadam:tak:jutro oczywiscie melduje sie rano z kawka:tak::-Dmyslalam,ze bb77 cos napisze jak po wizycie ,ale pewnie opijają soczkiem z mężem:tak:
NIKA- witam Cie-Ty przyszlas a ja zmykam:sorry2:ale chce troche z Tomkiem posiedziec:tak:...karaluchy....:rofl2:papa

no ale jak nie w tym miesiącu, to już na pewno w następnym:rofl2:
JEŻYNKA dobre podejście:tak: A może czeka Cię niespodzianka w tym miesiącu;-);-);-) Z M zrobiliśmy sobie małą randkę w sobotę wieczorem:cool2::cool2: i było bardzo miło :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

EWCIA , WISIENKA - odpocznijcie sobie trochę;-)

MAMA - no tak to bywa:-( Miłego wieczorku:tak::tak: Buziaczki;-)

mama miłego wieczoru zatem:-)
ewcia, wierzę, że papierkowa robota męczy dobrze, że możesz odetchnąć na bb:tak:
nika, byłabym bardzo szczęśliwa z niespodzianki, tylko nie chcę się nastawiać, bo jak wyjdzie 1 krecha to chusteczki pójdą w ruch:sorry2:

pa Mama. Spokojnej nocki ;)

Nika- w między czasie odpoczywam i chyba jednak nie skończę tego dzisiaj, jeszcze pół godziny i koniec na dzisiaj, nie wolno się przemęczać:-D

Jeżynka- dokładnie, dobrze że jest to BB:tak:

Ostatnia edycja:
ewcia - pisz po nicku bo dopiero jak się wczytałam zajarzyłam o co i do kogo to :-D Sol nie Asia :tak: Kurde nawet mąż tak do mnie mówi :-D+

Jakby co - to moderuje staraczki od 2010 :sorry: więc pm jak któraś chce dołączyć/zmienić suwaczek :tak:

mama dobranoc:-):-)
ewcia ja juz odpadłam. Na jutro zostało mi z 1 godzinkę
nika dobra rada
jezynka ja też się nie nastawiam ale nie mogę powiedzieć, ze o tym nie myslę. Zobaczymy jak to będzie, obyśmy sie zaraziły od ciężarówek:-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorkiem

Wisieńka, może coś jest w tym zmęczeniu i senności i oby udało nam się w tym cyklu !
Ja co prawda o śnie mogę jedynie pomarzyć, ale taka jestem rozlazła, że do mnie nie podobne i mdli mnie tak chwilami, też jak nie ja się czuję. Zobaczymy...
A cytologię zrobiłaś czy tylko usg ?
Papiery olej, zrobią się jak już będzie ostatni dzwonek.;-):-)

sol, stronka cacy !!!!! oby nas więcej na samej górze było !!!

mama, Zuzi ślicznie w tych kolczykach. No no niech Tom portfel szykuje, będzie na co wydawać !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sol- jak sobie życzysz, już nie będę pisać po imieniu;-):tak:

Wisienka- ja jeszcze się trzymam, ale już niedługo:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry