• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kolczyki Zuzy-dala rade :)))
P5100518.JPG

Załączniki

• P5100521.JPG
    P5100521.JPG
    41,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
mama - no dzielna pannica :tak: :-D

A ja sobie kuku zrobiłam - Marcin poszedł do roboty na noc a ja miałam się wykąpać zanim wyjdzie no i zapomniałam :-( Teraz będę musiała sobie jakoś dać radę z Karolą w łazience :sorry: Eee.. damy radę :tak:

mama no ślicznie córcia wygląda :-):-):-)

Sol moja Majcia uwielbia się ze mną kąpać :-D
A te jajniki cię cały czas bolą czy tak etapami bo chyba teraz mnie trochę mniej zaś bolą niż rano - sorki zamęczę cię tymi pytaniami :baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MARAN,SOL- dzieki ,no dzielna byla corka moja,zaplacilam z kolczykami 30 zl a jaki efekt:))) jak ie kliknie na eotke to lepiej widac:)))
WISIEŃKA- spiaca mowisz.......:)
BIBINKA- no tak,cyprysy rosna juz i oby im u nas dobrze bylo:))
AGNIESZKA- jak tam uwówiona do GP???

Sol suwaczki piękne i też sobie taki zamawiam na przyszłość;-)
mama, ale śliczną masz tą córeczkę:-) a kolczyki super, na pewno bardzo się ucieszyła:tak:

jeżynka -no taki dostaniesz po najbliższym testowaniu :tak:

jsorbek - a męcz :-D Raz mnie boli, raz pobolewa, raz mam spokój :tak: Jak leżę to mnie nie boli, jak się przemęczę to mnie pobolewa a boli okazyjnie tak dla zasady chyba :-D No ja się z małą nie wykąpię bo mamy prysznic a sama nie dam rady siebie szybko wytrzeć bo i ona wtedy chce wychodzić - więc czapa jak nie ma Marcina ze wspólnej kąpieli :sorry:

Ja już wykąpana, Karola zaraz kolację dostanie a po kolacji kąpu kąpu ona zrobi :tak:

Mama brawa dla dzielnej panienki. A swoją drogą pierwszy raz widzę Twoją Zuzie jest śliczna. Lodzio-miodzio jak to mówił Pingwin z Madagaskaru :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry