• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- bardzo milo mi widziec,ze masz taki humor!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:super:-Dtak trzymac i zycze zebys sie szybko uporala z praca;-)

Dziękuję, ale wątpię, że się uporam:-D niby zaczęłam, ale jeszcze nic nie zrobione:sorry2:
to chyba przez to słonko co wyszło:-):-)

Asiu- pisałam, że jak dasz radę finansowo z jednym, to z drugim też. No gorzej jakby to dwoje zaczęły/ li płakać wtedy to by było ciężko:sorry2::sorry2:

Spójrz gdybym miała się do Ciebie wybrać- do Kielc na Śląsk, raczej nigdy bym nie dotarła:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hehe - no ciężko by było :-D
A wystarczy mi jedna fasolka :tak: Z bliźniakami za dużo zachodu :-p

Idę się położyć :sorry:

moje drogie-mężulo wrócil wiec my z Zuza zbieramy sie ,jak wrocimy i sie uda przekluc to Tomi wstawi fotke:))chyba ze nie bedzie wolnego miejsca u kosmetyczki:(

Sol- idź odpocznij póki jeszcze możesz, bo jak będzie dwójka noworodków, to będzie ciężko:-D:-D żartuję;-)

Mama- no to trzymam & aby poszło szybko i Zuza była dzielna jak i kosmetyczka miała czas:tak:

Witam Was wszystkie:-) Ja właśnie wróciłam z pracy, robię pranie i obiad, piję kawę i czytam co tam nadrukowałyście od wczoraj:-p
Mój K. musiał wyjechać na 3 dni, więc się martwię o staranka. Przytulaliśmy się wczoraj i teraz 3 dni przerwy będzie. Hmm nie wiem do końca jak tam z moja owulacją jest. Miałam dziś przeźroczysty śluz, tylko to by było za wcześnie chyba na owulację:sorry2: No nic czas pokaże:-p wracam do czytania;-)

ta dam jestem!
jednak jeszcze mogłam zajrzeć tu do was:) moi chłopcy przysneli wiec mam troszkę chwili jeszcze dla siebie. Wieczór na pewnoe bedzie z atrakcjami skoro tak heh

mama powodzenia u kosmetyczki! :)
Sol galaretkę powiadasz.. mmm :)
jeżynka nie bój nic na pewno żołnierzyki przetrwają tyle ile muszą! ;) badz dobrej mysli

wpadłam na moment,bo Ala ogląda scooby doo:-)

mama fajnie,że posadziłaś cyprysy,niech ładnie rosną:-).a Zuza da radę,dzielan z niej dziewczynka:tak:

jeżynka witaj:tak:.co się z tymi cyklami dzieje:baffled:.eee,może żołnierzyki dotarły już tam ,gdzie miały dotrzeć:tak::-)

sol to sobie pospałaś:-).ale miała Karola przygody w przedszkolu:-D:-D

kinga wdziej coś kuszącego na wieczór;)

ewcia cieszę się,ze dobry nastrój trwa,oby jak najdłużej:tak::-).może się zarażę:-)

marylka kochana,jeszcze tylko 4 dni,dasz radę!!!!!!!!!!!!!!

iwonka2b może fasola już rozrabia skoro taki nastrój,co:-)?

pysia powodzenia u księdza:tak:

bb77 co tam u gina????????

ciekawe czy aga zapisała się do lekarza

bibinka moj mąż nie preferuje żadnych wdzianek jezeli o to chodzi ;) najlepiej bez i popieram go! ;P po co na pare sekund się ubierać heh...
moj Fifi też lubi tą bajkę :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry