• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- a moze jajeczniczke sobie zrob,albo tosty-musisz zjesc cos cieplego -i nie pisz ze dla siebie samej Ci sie nie chce gotowac bo jest Was dwie:tak::-D
Sol dokładnie, nie jesteś sama, masz dzidzię:-)
Co do konfliktu serologicznego, to u mnie też występuje. Po poronieniu dostałam antyimmunoglobulinę, która ma chronić następna ciążę. Sol nie smutaj się. Może inni mają pieniądze, ale ty masz rodzinę: męża, cudowną córeczkę i dzidzię w brzuszku. Pieniądze dzisiaj są, jutro ich nie ma. A rodzina jest największym skarbem. Powinnaś być dumna z siebie:-)
Ewcia witaj:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SOL- smutkom mowimy NIE!!! zrob sobie nalesnika to Ci humor wroci:tak:;-)jak to co masz z zycia???bedziesz miala 2 dzieci,masz mężą,swoje M.....-czy oni to maja??masz niby oczywiste "rzeczy" a wielu tego nie ma i nie wiadomo czy bedzie mialo??? takze prosze sie nie dawac hormonom!!!!masz zozole:-p
JEZYNKA- na bb77- sie nie odzywala od 3 dni.........
a z Bibinka to slow brak:no:
EWCIA822- czyli czekamy na wiesci od Ciebie na koniec maja??

marcepanek cudo maleńkie :) śliczny
elleth nie uprzedzaj faktów może akurat bedzie dobrze... trzeba myśleć pozytywnie bo pozytywne nastawienia to połowa sukcesu a druga połowa to przytulanki :) trzymam kciuki za II kreski :*

Dziękuje :)

elleth ja tez trzymam

Dziękuje :)

elleth - spadaj po ten test i do łazienki - ruchy ruchy :tak:
A myślisz, ze o tej porze by wyszedł wiarygodny? Dziś moj 29 dc.

ELLETH- pewnie,ze kciuki trzymam i ja zrobilabym jutro z rana:tak:i co to znaczy ,ze nie ma mozliwości zaciążenia??????przytulanki byly????to mozliwość jest!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

No niby tak, ale ja nie mam owulek i w tym miesiącu się strasznie nakręciłam na cud. Dzięki za kciuki :)

Maryla - ja mam RH - a Marcin ma RH + więc mamy konflikt. Jakby było na odwrót nie było by problemu a tak niestety serologii trzeba będzie pilnować :-( Z Karolą byłam dwa razy na badaniu - raz w 5 miesiącu a potem w 7 a przy porodzie że był próżnociąg użyty to dosżło do konfliktu pępowinowego i musiałam mieć antygeny podane - jeden zastrzyk w dupe i po krzyku :-p Ale jeśli by wyszedł pozytywny wynik w ciąży to musiałabym brać całą ciążę leki żeby maleństwo się prawidłowo rozwijało :tak: Ale wszystko da się przeżyć :-p Tylko żeby to igą nie było podawane :sorry: Nie znoszę igieł :-p

Ja też mam RH- I też nie lubię kłócia, bo u mnie mało która pielęgniarka umie pobrać. Jak byłam w szpitalu na Prostej to na izbie przyjęć zrobiłam postrach wśród studentek, w końcu nawet ta główna pielęgniarka nie dała rady mi z przedramienia (czy jak to tam sie ta część z łokciem nazywa) pobrać i pobierali mi z dłoni. I tak też już na odziale. Jedna się śmiała, ze ja nie mam żył i ze to dziwne, bo wszytscy mają tam żyłę, a ja nie :/

Biedna Bibinka, a takiego lekarza to ja bym zatłukła :wściekła/y:

Muszę spylać do szkoły po Nicole.
Smacznych obiadków dziewczyny, po południu zajrzę bo nie omieszkam zobaczyć co z Bibinką.
Mama - no mam nadzieje że pod koniec maja będę mogła podzielić się dobrą nowiną :)

maranatha witaj:-) mam nadzieję, że mała szybko wyjdzie z pleśniawek
mama, tak się zastanawiałam właśnie co u bb77, mam nadzieję, że wszystko ok i że się niedługo odezwie.

Rany boskie zostawić was na chwile :szok::-D:-D:-D

Sol
nie smuć się bo masz cos co najcenniejsze dziecko i fasolkę :-)

mama no ale taka skarbnicą wiedzy nasza jesteś - nie bądź taka skromna :-)

Bibinka współczuje kochana i przytulam :-(:-(:-( na temat lekarza się nie wypowiadam bo nie wolno chyba takich słów na forum uzywać :angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
ELLETH- no z ta owulka to fakt-roznie bywa.....jak masz test to zrob dzis a jak wytrzymasz to jutro z rana....
EWCIA- lec po swoje Szczescie i zagladaj do nas-Bibinka pewnie zajrzy do nas jak wroci do domku..
JEZYNKA- to my tu wszystkie czekamy co u bb77,ale poki co cisza ......
Domi zasypia ja sobie kawke zrobilam i troche mam wolnego:)))

mama no ale taka skarbnicą wiedzy nasza jesteś - nie bądź taka skromna :-)
JSORBEK- no dobrze,juz dobrze-wiem co nie co i chetnie sie z Wami dziele,jesli ktos mnie prosi o rade to staram sie pomoc-taka ze mnie matka-polka:tak:;-):-D:-D:-D
SOL- NIE BIJ......

witam Was juz w lepszym humorze złość przemieniła się w smutek a smutek teraz w radość
więc stwierdzam że zwariowałam hihihihi
co tam słychać ???
mamo masz prześliczną córeczkę :)
sol, kasiawie, szczęśliwa, asiuasiu, kpi, bb jak się czujecie???
agnieszka dobrze że nie ma torbieli :)
marcepanek śliczny dzidziuś :)
ewcia trzymam kciuki za Twoje dobre nowiny pod koniec maja :)
mlodam 6 dni do testowania :) trzymam kciuki :)
elleth trzymam kciuki również za Ciebie :)

Ostatnia edycja:
hej

przeczytalam, ze niektore maja konflikt serologiczny, ja tez jestem Rh-
ale tutaj^przeciwcial nie podaje sie po porodzie ils tam godzin, czy dob,tylko w 28 m-cu ciazy
i wtedy juz niewazne czy dzieko bedzie + czy - wszsytko bedzie ok

a moj maly nie chce isc spac!!!! wstal mi o 9h40 a terraz cwaniakuje! a niania przychodzi za godzine i pewnie wypadnie w jego drzemke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja nie lubie takiej rozbitej organizacji!!!!

reklama
jestem ale tylko na chwilkę
młody się wybiegał! :) zadowolony i to mnie cieszy
pojeździliśmy na rowerze:)

obiad już zjadł
a ja teraz robię przysmak dla męża;)
dostałam smska od mojego kochanie że ma dla mnie jakąś niespodziewajkę :D łał ciekawe heh

Pozdrawiam was dziewczynki
3mam kciuki za pozytywne testy!
i @ mówię precz! ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry