• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama mam w domu dwa ciążowe testy, ale zdecydowałam, ze zrobię jutro. Będzie pewniejszy. A teraz się biorę za sprzątanie i obiadek :) Miłego popołudnia, będę wpadać w międzyczasie :)
elleth- i dobrze ,jutro ze spokojem zrob z pierwszych siusków i bedzie najpewniej:tak:i oczywiscie szybko daj nam znac bo my tu niecierpliwe;-)
MARCEPANEK- czekamy na wiesci po wizycie-na dobre wiesci:tak:
IWONKA2B- czesc Slonko-;-)mowisz ,ze mam ladna coreczke???dziekuje;-):happy2:
BIBINKA- prosze bardzo!!napisalam dziewczynom w skrocie bo wiedzialam ze nie bedziesz miala sily tego opisywac:sorry2:i cale szczescie ze Twoj M byl z Toba i zalatwil sprawe i dostalas skierowanie choc na czesc badan:sorry2:tylko po co tyle nerwów Cie to kosztowalo??co za baba jedna!!!!!!!!!!!!:crazy:
KINGA- zaraz masz wyniki;-)
MARAN- nie wiem co to moze byc,ze takie cieplo czujesz:sorry2::blink:
ja czytalam o tej blondi calej na styczniówkach 2011-no masakra co niektorzy wyprawiaja:dry:dobrze ,ze u nas taka super atmosfera i nie ma trola zadnego:baffled:nawet komentowac mi sie nie chce takiego zachowania....
matko i corko jak mi sie chce spac przez ta burze:(( kawa nie pomaga ,ledwo na oczy patrze,dobrze ze Domi spi bo nie mam dzis nerwow.......

Ostatnia edycja:
reklama
MARCEPANEK- no,no kawal chlopca;-)i ogrodnikiem bedzie:tak::-Dach te nasze maluchy kochane;-)
SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆC:sorry2::sorry2::sorry2:

marylka-poczytaj sobie tak od 27 strony-jatka byla ze hej...ale od tego czytania mnie zmulilo i teraz chetnie poszlabym spac,ale za godzinke po Zuza jade to bez sensu:baffled:u mnie jako-tako po chinsku;-)nie pada,nie wieje,nie ma slonka-tak nijak:sorry2:

bibinka dobrze, że Twój M. Cie obronił, miałaś przynajmniej oparcie w nim. Zachowanie lekarki pozostawiam bez komentarza:angry:
Marcepanek, synuś śliczny:tak:
Ja zaraz coś zjem, bo już zgłodniałam, byłam na poczcie przed chwilą. A później będę się szykować na przyjazd mojego M.:-D Sama nie moge w to uwierzyć, ale jeszcze dziś nie piłam kawy:-p

MARYLKA- wejdz w ciaza,poród,pológ i tam masz miesiace i wejdz w Styczeń 2011 i watek glowny;-)
JEŻYNKA- szykuj sie na przyjazd,szykuj:)))))))))))))))))))))

reklama
U mnie też duchota, nastawiłam obiad i wywaliłam ciuchy z szafe, zeby zrobić przegląd co schować, bo za grube i poukładać i zmęczyłam się jakbym maraton przebiegła.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry