reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczynki kochane w ten paskudny niedzielny ranek!!!!

U mnie pogoda tragiczna. Dawno nie padało ;-) !!!

U was na forum jest tyle życzliwości i chęci niesienia pomocy- dobrze trafiłam :). Tak mi smutno jednak , bo na wątku ciążowym wczoraj napisałam wiadomość i jeszcze do tej pory nikt nie odpisał:-(.... dziewczynki kochane chodźcie ze mną proszę Was :-)
Przesyłam Wam szybko zaciążające fluidki
Łapcie!! Działają na 100% !!!

Buziole!!!

reklama
sylvia no dziewczyny na tym wątku są po prostu boskie :):)
Aga dzieki :):)
młodam musimy teraz zbierać siły na następne podboje :)

a wiecie co jak pokazałam dziadkowi zdjęcia z pokazu to mówił że babcia tez miała kiedyś jakiś podobny materiał tylko ponoc grubszy i mniej elastyczny i wszystkie dzieciaki i moją mame tez w nim nosiła i nawet na wykopkach dzieciaki w chuście dziadek na ciągniuku a babcia ziemniaki zbierała :) fajnie że coś takiego spowrotem powróciło i że było już u mnie używane :) w rodzinie acha i ta lalka na zdjęciu to chłopiec i mówie do dziadka że mama wygląda jakby dziecko a nie lalke w tej chyście miała a ona mówi że to nie lalka tylko wnuk :):):):):):):):):):):)

dobra to ja znikam kochane na razie :):):) całusy :):):):)

marylka to do dzieła po małpie ;-) to nam pozostało. musim się trzymać i nie rozklejać :-) a ja o 12 do taty jadę. także po woli będę zmykać, miłej niedzieli Wam życzę

Przepraszam ze mnie nie ma - ale siadłam do pisania - mąż się całkiem nieźle trzyma więc trzeba wykorzystać chwilę kiedy Karola mnie nie maltretuje :-p

A i się pochwalę - moje dziecię pokazuje na mamy brzuszek i mówi że tam dzidzia :-D

Przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam
pogoda mnie dobiła.... nie mam siły na nic...
sorbek nie smuć się , bardzo mocno przytulam Cię. Aż mi się smutno zrobiło...
mama jak pięknie wygląda suwaczek. To teraz czekamy na zmianę na inny-wiadomo jaki :)
sol ale masz mądrą córeczkę. Za pracę się bierz, ale to już, bo pogonię miotłą!! Oczywiście zagladając czasem na bb :)
marylka ale czaderskie te chusty!!! ja na pewno taką sprezentuję dla maleństwa-bo na studiach miałam o chustach i wiem że są super. Ale jak zobaczyłam Twoją mamę z chustą-to wiesz, teraz koniecznie się musicie postarać, bo bardzo Jej pasuje taka chusta. :>

A my wczoraj byliśmy na ognisku u znajomych i wcinaliśmy pieczone ziemniaczki-normalnie pychota z masełkiem czosnkowym. Takie proste danie a wszyscy aż mlaskali z zadowolenia :D:D

Uciekam, jadę zawieźć męża do szkoły i do mamy zajrzę na herbatkę. papa

hej kochane :):):):)
nie nadrobie was bo wyjesteście szalone i nie da rady :) moje krejzolki :):)

do mnie dziś z rana zawitała @ i mnie pobolewa podbrzusze ale daje rade :):):)

wczoraj mieliśmy gości i był ten pokaz :) było mało ludzi z początku bo pogoda straszna lało od samego rana i nie było jednego dużego pokazu tylko jak ktoś przyszedł zainteresowany to mu pokazywałyśmy i ja sie nauczyłam i moja mama i babcia też choć ona akurat nie zakładała :) ale jestem zachwwycona chustami i moja mama tez i napewno będziemy używały jak przyjdzie co do czego :) i jak pokazałam Kamilowi to jemu tez sie spodopało i powiedział że będzie też nosił :) także jest super i jestem zadowolona :):)

szczęśliwa ja Ci mocno tule bidulku mój i przesyłam kilogram spokoju cierpliwości siły i uśmiechu :)

oto moja mama z chustą i kamila tort:)
Zobacz załącznik 246037Zobacz załącznik 246038Zobacz załącznik 246039
ja teraz zmykam bo musze poprasować bo wczoraj nie miałam kiedy i może jeszcze sie puźniej odezwe :)

zapmarta trzymam kciuki za fasolke :)
czesc dziewczynki wlasnie skonczylam maraton 10 dni roboty :) marylko ja tez bardzo chce nosic dzidzie w chuscie tylko nie wiem jaka wybrac bo tyle tego moze teraz bedziesz mogla cos podpowiedziec w ogole mozna kupic u ciebie ??

MARGOLCIA- witaj i mam nadzieje,ze szybko dodam ten wyczekiwany suwaczek;-)a ognisko-fajna sprawa:tak:
LORELAIN WYSLE Ci na PW moje dane,wpisz sobie i poogladasz na NK:tak:
MARYLKA- czyli @ przyszla.....no to bierzecie sie do pracy w nastepnym cyklu;-)tak jak Sorbus i Mlodam o i ....JA!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-DBEDZIE NAS WIECEJ DO TESTOWANIA:tak::tak::tak::tak:
SOL- cudne uczucie jak juz ma sie jedno dzicko i tak pokazuje na brzuszek i mowi,ze tam jest dzidzia:tak::-Da zobaczysz jak sie bedzie do brzuszka tulila jak juz Ci wyskoczy:tak::cool2:
ZAPMARTA- witam i przyjemnosci w Ikea-tez by trzebabylo sie tam wybrac:tak::-)
MLODAM -trzymam kciuki za wtorek i wyniki taty:tak:bedzie dobrze:happy2:
SYLVI- juz ide na watek ciazowy,pozdrawiam:tak::-)

witam i ja niedzielnie
dziś pracowity dzien od rana...najpierw małe przytulanki z mężem bo dziś ma wreszcie WOLNE, później śniadanko, zrobiłam rybkę po gracku, ogarnęłam kuchnie, pranko wywiesiłam i jeszcze mnie czeka prasowanie... ale wpierw pójdziemy z Alą na spacer póki nie pada, no i może pranie w tym czasie wyschnie... aha no i chyba owulacja tuż tuż bo dziś zrobiłam kolejny (3dzien z rzedu) test owulacyjny i sa już 2 kreski dość podobnej barwy a dwa poprzednia były dużo jaśniejsze, więc być może owulacja już niebawem...
sorbek marylka mlodam nie udało sie, ale to nic zaciążycie razem z mamą :) już w następnym cyklu :* ściskam Was mocno

miłej niedzieli wszystkim bede do Was zaglądać w wolnej chwili :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry