reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak tu się oglądacie i poczułam zazdrość. Mam tylko konto fikcyjne na nk, dla znajomych z innego forum, gdzie się aktywnie udzielam. Ale są tam zdjęcia :) Jak Któraś ma ochotę mnie poznać to zapraszam :Logowanie do nasza-klasa.pl :-)
Elleth już wysłałam zaproszenie na nk:)
O ja chyba dzisiaj pierwsza - nie nadrobiłam nie gniewajcie się :zawstydzona/y:

Test negatywny :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Przepraszam ale nie mam siły wiecej pisać narazie
Tulam Cię mocno kochana,rozczarowanie boli ale trzeba mieć nadzieję,głowa do góry.Wróć jak tylko pozbierasz swoje myśli,czekamy tu na Ciebie ...:)
moj jeden suwaczek juz skonczyl swój żywot:)))))))

Krzysiu już nie długo ten wymarzony moment,mocno 3 mam ckiukasy za owocne przytulasy i aby szybko się udało zobaczyć piękne 2 kreseczki:)
Na nk dodałam fotkę z wczorajszego spaceru zapraszam do obejrzenia:))

Ostatnia edycja:
reklama
SORBUŚ- cytat piekny-trzeba o tym pamietac i NIE PODDAWAC SIE!!!:tak:;-)
zrob sobie kawke :tak:
AGNIESZKA- witam z rana:tak:
KINGA- weszlam jeszcze raz ale mi sie wyswietla za uniemozliwia pokazanie zdjec....wyslalam Puulinie zaproszenie moze jak zaakceptuje to bede mogla Ja zobaczyc:sorry2:
ja za pol godziny wychodze,ale po 15 wroce do Was.no ciekawe jak tam Pallissa??:confused:
SORBUS- no tak 1 suwaczek juz nieaktualny;-)teraz czekam na @ -zobaczymy ile kaze na siebie czekac:sorry2:

Ja męża poderwałam w pubie studenckim... no wyrwałam sobie barmana :-D:-D:-D:-D... mąż natomiast twierdzi, że to on mnie poderwał:confused: :-p:-p:-p
Przebiję Cię - Marcin miał być świadkiem na moim ślubie :-D

KINGA- no wlasnie bylam na NK:sorry2:no nic ide jeszcze raz oszukac:tak:
Bo ma ukryte pewnie :tak: I witam się porannie :-D

Mój mąż właśnie wrócił cały mokry do domku bo sobie kurtki zapomniał wziąć :-p Teraz się grzeje pod prysznicem. Zimno na dworze, pada deszcz, nigdzie dzisiaj chyba nie wyjdziemy bo i po co marznąć i moknąć :-( Zobaczę jak się małż będzie teraz czuł bo po nocce i jak się uda to dzisiaj siadam już do pracy, jak nie, to jutro :sorry:

Sol witam:)
To współczuję mężowi oby tylko się nie przeziębił...i słoneczko ślę do was bo u mnie pięknie świeci od samego rana a od wtorku zapowiadają ponad 20 stopni superrr:))

Mama mam pyt.kiedy byliście w Grecji?dawno?

AGNIESZKA- mam nadzieje,ze szybko sie uda ,ale podchodze na luzie bo to polowa sukcesu-najwazniejsze do dotrwalam do konca(no prawie)brania hormonów i sukces ze wszyscy zyją:-D:-D:-Da w Grecji bylismy w tamtym roku w czerwcu(11 m-cy temu);-)
SOL- no nie-dobre z tym Twoim Marcinem:szok::-):-)juz widze jakie beda opowiesci jak sie spotkamy!!!!!!!!!:tak::tak::tak:;-)
ELLETH- ja tez wyslalam Ci zaproszenie na NK:tak:

Witam. Zaproszenia zaakceptowałam, to zdjęcia możecie pooglądać :-) Po chwilowym główkowaniu już wiem, kto jst kim :-)

Sorbuś przykro mi. Ale wiesz poki @ nie ma...

Jedziemy dziś do mojej mam na imieniny, a tu tak leje. Makabra.

Mama gratuluje pozbycia się suwaczka :-)

agnieszka - ja chętnie słoneczko bo zaczynam mieć dość tej jesiennej pogody :-(

Sol wcale się nie dziwię,mnie taka deszczowa,ponura pogoda doprowadza do szału a jak świeci słoneczko to żyć się chce także przesyłam
384.gif

elleth śliczne masz fotki na nk:)

To nk i zamknięty górą :))Fotek przybywa,fajnie:)
Uciekam na śniadanie,nie długo do was zajrzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
ELLETH- no juz poogladalam fotki-piekna z Was para:tak:
AGNIESZKA- nastawialam sie od razu na luz bo u nas to nie przychodzilo latwo wiec tego mnie zycie nauczylo-to na czym nam zalezy nie przychodzi latwo i trzeba cwiczyc cierppiwość:tak:i widzialam Twojego mysliciela na NK;-)
SOL- u mnie tez pogoda do bani:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry