Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z tego co wiem to wiekszosc ma zaparcia ale ja mam wlasnie biegunki ehhA powiedzcie mi jeszcze Dziewczynki, jak byłyście (jesteście ) w ciąży, to zauważyłyście jakąś zmianę w wypróżnianiu?.. Przepraszam, pytanie mocno osobiste, ale moje wizyty w toalecie stały się częstsze i czasem nawet zastanawiałam się, czy to już nie biegunka?.. Ale bardziej ze względu na częstotliwość wizyt właśnie... I mam tak, że albo cały dzień nic, albo co godzinę, dwie, trzy...

Okres z odstawienia wynika z różnicy w ilości hormonów w organizmie, a nie wszystkie anty hamują owulację - szczególnie te jednofazowe - one w większośći przypadków tylko blokują możliwość zagnieżdżenia się. Dwu i trzy fazowe mogą ale nie muszą w zależności od składu hamować owulacjęSol, ale ja jestem właśnie w trakcie 3 opakowania już, a skutki uboczne ewentualne znam, bo już kiedyś brałam te same tabletki i czytałam ulotkę... Nie wiem, słyszałam że tabletki zagęszczają śluz, ale też, że hamulą owulację, stąd ten "udawany" okres z odstawienia, bo organizm reaguje na brak jajeczka i nie wytwarza ściółki pod zagnieżdżenie... Coś mi wmawiają?...![]()
bo wtedy mają one inny skład w poszczególnych dniach - dlatego trzeba ich tak pilnować. A to ze brałaś je już kiedyś o niczym nie świadczy bo wtedy to wtedy a teraz to teraz i możesz mieć zupełnie inne skutki uboczne niż wtedy
Ja kiedyś brałam Stediril 30 przez 2 lata i nic mi nie doskwierało, po trzech latach jak znów je zaczęłam brać to musiałam po miesiącu zmienić tak źle się po nich czułam. Wszystko zależy od aktualnej kondycji i gospodarki hormonalnej organizmu a ta się zmienia z czasem/wiekiem
Ale zrób test dla świętego spokoju 
Nie wszystkie - czytaj powyżejSol przecież tabletki anty hamują owulkę, a zagęszczanie śluzu to działanie dodatkowe.

seergevna aj
życze Ci bobaska mimo wszystko
agnieszka dla mnie tez wpadka nie byłaby czyms wstydliwym. Ważne że zdrowe

Zresztą możecie wierzyć w co chcecie, ja ostatnio słyszałam na jednym wątku że tabletki antykoncepcyjne niszczą jajeczka w jajniku i dlatego nie dochodzi do owulacji - nie skomentowałam bo mi ręce opadły.Więc poglądy na temat działania tabsów są różne 
agnieszka dla mnie tez wpadka nie byłaby czyms wstydliwym. Ważne że zdrowe

Najważniejsze jest wsparcie u rodziców jak się ma dziecko gdy nie jest wtedy oczekiwane, a z tym niekiedy jest ciężko :-