reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Okres z odstawienia wynika z różnicy w ilości hormonów w organizmie, a nie wszystkie anty hamują owulację - szczególnie te jednofazowe - one w większośći przypadków tylko blokują możliwość zagnieżdżenia się. Dwu i trzy fazowe mogą ale nie muszą w zależności od składu hamować owulację :tak: bo wtedy mają one inny skład w poszczególnych dniach - dlatego trzeba ich tak pilnować. A to ze brałaś je już kiedyś o niczym nie świadczy bo wtedy to wtedy a teraz to teraz i możesz mieć zupełnie inne skutki uboczne niż wtedy :tak: Ja kiedyś brałam Stediril 30 przez 2 lata i nic mi nie doskwierało, po trzech latach jak znów je zaczęłam brać to musiałam po miesiącu zmienić tak źle się po nich czułam. Wszystko zależy od aktualnej kondycji i gospodarki hormonalnej organizmu a ta się zmienia z czasem/wiekiem :tak: Ale zrób test dla świętego spokoju :-D

Nie wszystkie - czytaj powyżej :tak:

Tego to nie wiedziałam, ale człowiek się całe życie uczy. Myślałam, ze wszytskie tabsy działają na tych samych zasadach.

reklama
No to jutro testuję i oczywiście dam znać co i jak :tak:

Sol, tak przy okazji, już jakiś czas temu miałam Ci powiedzieć, że mam na imię tak samo jak Twoja Córcia :tak:

sergeveena - wiem - mama mi mówiła :-D A ja mam na drugie Karolina :-p

Spadam zaraz bo dostałam namiary na super tani sklep z ciuchami dla dzieci :-p A małż śpi więc mogę iść :-p

nadrobiłam Was kochane...
u mnie coś neta nie było i nie mogłam być na bierząco...
kurcze nic mi sie nie chce a trzeba by z Alą wyjśc na spacer... krzyż mnie coś boli, chyba od podnoszenia mojego małego skarba bo to 14 kg żywej wagi...
a na przeziębienie w ciązy polecam syrop z cebuli i czosnku lub z samej cebuli...
sergeveena a Tobie zyczę by było po Twojej myśli...

Idę 25 maja - taki termin sobie wybrałam żeby już serduszko posłuchać :-D Ja jestem leniwe zwierze i choć lubię mojego gina na pewno nie będę go tym razem co miesiąc odwiedzać bo kasy szkoda a i tak jakby co ma dyżury w szpitalu i tam mogę go odwiedzić :-p

maran - to mnie zabiłaś bo moja waży 15 kg i mi mówią że jest pulchniutka i za dużo waży jak na swój wiek a jest starsza od twojej o bite 12 miesięcy :szok:

Sol rozumiem że teścik już sama robiłaś?..

maran--atha nie dziękuję żeby nie zapeszyć, co ma być to będzie :tak: jutro testuję :tak:

Gdzieś z tyłu są dwa ładne teściki :-p A @ nie przylazła :tak: Więc oficjalnie wsio ok ale 25 jak zobaczę to uwierzę :tak:

sol ona sie duza urodziła bo 4260g no i teraz to już wysoka z niej babeczka bo ciuszki na 2 -3 latak nosi. A u mojego męza w rodzinie, jego babcia mi tak mówiła, że rodzą sie duże dzieci bo ona troje dzieci urodziła powyżej 4 i 5 kg a Ala to do rodziny męza podobna mój niestety ma charakterek a ja choleryk więc nerwus z niej straszny :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry