Stookrotka
Zaangażowana w BB
Dziewuszki ja też jestem przeziębiona , ( pewnie głupie pytanie) ale czy przeziębienie ma jakiś wpływ na ewentualne zapłodnienie? brrr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaaa normalnie dzisiaj się zmuszam do sprzątania. Dobrze że nie miałam dużo zmywania naczyń bo na pewno odkładałabym na jak najdalej sprzątanie. Dziewczyny zróbcie coś żeby mi się chciało tak bardzo jak mi się nie chce
sergeevna koniecznie test. przy hormonach nie ma znaczenia, bo testy wykrywają Bhcg w moczu. A to nie jest zwiazane z braniem tabsów.
kinga głowa do góy, napij się mleka z miodem i masłem. Albo herbatkę z miodem i cytryną. Albo każdy inny znany specyfik i odpędź choróbsko precz!!!

Od kiedy hamują owulację?mama05 no pewnie, że bym się cieszyła! Przecież wiesz, że marzę o dzidzi... :-) Na razie jestem poza domem, ale mam już kupiony test który leży w szufladzie w sypialni i jutro go zrobię...Chociaż jak znam życie, to nic z tego nie będzie... W końcu tabletki hamują owulację...
![]()
Anty działają na śluz żeby stał się bardziej kwasowy i nie pozwalał się zagnieździć jajeczku
A objawy możesz mieć jako skutek ich brania - bo to co napisałaś występują jako skutek uboczny który albo minie po pierwszym opakowaniu albo lepiej zmienić tabletki 

ja tam łykam i jest ok
trzeba uwazac na biegunke, wymioty antybiotyki i wszelkie lekarstwa