Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

objawy piekne:-)i my tu na wątku mamy kolezanke(nie pisze nika bo nie wiem czy ta osoba by sobie tego zyczyla) ,ktora brala anty.ale tez inne leki na swoja dolegliwosc i teraz ma dzidzie wiec wszystko jest mozliwe
ale by bylo,co???????????a cieszysz sie gdyby sie okazalo,ze jesteś?????sciskam Ciekochana myslisz ze moze byc badalam sie u gina2 tygodnie temu i mowil ze wszystko ok nic mnie nie swedzi itp hmmASIUASIU- nie martw sie na zapas-takie sytuacje beda w ciąży-silny bol i skórcze to oznaka do niepokoju i szybkiego dzialania a teraz nic sie nie stresuj-idz do apteki kup tantum rosa i przemywaj ,moze jakies zapalenie
KINGA- do dokladnie-bardzo zadko mi choruja a szczegolnie Zuza,ale ide niech ich oslucha bo ta pogoda terazi nie chce zyby sie na pluca przenioslo
a jak Filip dzis??
ELLETH- jestem z Toba i trzymam za reke jak bedziecie wchodzic do lekarza-wspieraj męża bo dla nich to tez ciezkie przezycia,ale my tu kciuki trzymamy i wierzymy ze bedzie si!!!!!!!!!!!
Chociaż jak znam życie, to nic z tego nie będzie... W końcu tabletki hamują owulację...