reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę 25 maja - taki termin sobie wybrałam żeby już serduszko posłuchać :-D Ja jestem leniwe zwierze i choć lubię mojego gina na pewno nie będę go tym razem co miesiąc odwiedzać bo kasy szkoda a i tak jakby co ma dyżury w szpitalu i tam mogę go odwiedzić :-p

maran - to mnie zabiłaś bo moja waży 15 kg i mi mówią że jest pulchniutka i za dużo waży jak na swój wiek a jest starsza od twojej o bite 12 miesięcy :szok:
no ja 30 mam nadzieje ze tym razem gin cos zobaczy bo ostatnio nie widzial nic :-(

reklama
Cześć :-)

U mnie tak leje, że zalało klatki i mamy pół metra wody :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:... już 4 razy przyjeżdżali wypompowywać wodę,ale rury powybijało :eek:

Nie znam się na tabletkach, ale stosowałam krążki Nuva Ring i one na 100 % powodują, że nie ma owulacji :tak:

Na betkę tutaj nie mam szans iść sama zrobić (UK...) ale teścik jutro w takim razie z samego rańca :tak:

a mam takie wścibskie pytanko jak nie chcesz to mnie odpowiadaj :sorry2: czemu bierzesz tabsy jak chcesz dzidzie :confused:
i czekamy jutro na wieści
Ten mycrogynon odradzała mi lekarka bo to tabletki bardzo tanie i starej generacji - ja po nich sie fatalnie czułam i po miesiącu odstawiłam

i co ja jeszcze miałam ??? :confused::confused::confused:

elleth - do galerii Czarnowskiej nad Biedronką jest podobno jakiś sklepik - idę tylko do łazienki i spadam go obejrzeć czy rzeczywiście jest coś ciekawego :-p Jakbyś wlazła na "kielce i okolice" bo są dziewczyny ze starachowic i skarżyska to być tam mogła się ciekawych rzeczy dowiedzieć :-D

maran - to rzeczywiście spora się urodziła :tak: Moja 3290 ważyła :-p

Dobra - spadam bo chce wejść do tego sklepu a muszę jeszcze Karolę zabrać z przedszkola :-p

Cześć Wam Babeczki

Jestem dzisiaj dosłownie nie do życia:no: wstałam o 11, nic mi się nie chce poza spaniem, teraz piję kawusię i będę musiała sprzątnąć mieszkanko, bo jak na razie tylko złożyłam wyrko:eek:

A i decyzja podjęta:-) od lipca już nie uważamy:-p

elleth - do galerii Czarnowskiej nad Biedronką jest podobno jakiś sklepik - idę tylko do łazienki i spadam go obejrzeć czy rzeczywiście jest coś ciekawego :-p Jakbyś wlazła na "kielce i okolice" bo są dziewczyny ze starachowic i skarżyska to być tam mogła się ciekawych rzeczy dowiedzieć :-D

maran - to rzeczywiście spora się urodziła :tak: Moja 3290 ważyła :-p

Dobra - spadam bo chce wejść do tego sklepu a muszę jeszcze Karolę zabrać z przedszkola :-p

No to zdaj relacje :)
Chyba muszę tam zajżeć, czasami podczytuje, ale zrobię sobie relaks po sprzątaniu i pocztam :)

reklama
a mam takie wścibskie pytanko jak nie chcesz to mnie odpowiadaj :sorry2: czemu bierzesz tabsy jak chcesz dzidzie :confused:
i czekamy jutro na wieści
Ten mycrogynon odradzała mi lekarka bo to tabletki bardzo tanie i starej generacji - ja po nich sie fatalnie czułam i po miesiącu odstawiłam

i co ja jeszcze miałam ??? :confused::confused::confused:

jsorbek, u mnie to skomplikowane trochę... Dzidzię chce już od jakiegoś czasu, ale zaczęłam brać tabletki ze względu na BARDZO rozregulowany cykl (od 35 do 48 dni nawet!). Poza tym postanowiliśmy razem z moim G., że poczekamy jeszcze parę lat, mój G. chyba nie czuje się jeszcze na to zbyt gotowy, poza tym "mamy jeszcze czas"... Sęk w tym, że coś dziwnego się zaczęło dziać z moim organizmem ostatnio, mam bóle piersi okropne i tkliwość sutków, mdłości co jakiś czas i kilka innych objawów uznawanych za ciążowe, mimo brania tabletek... Przeczytałam raz jeszcze ulotkę od microgynonu i dopiero dzisiaj "załapałam", że pod koniec poprzedniego cyklu brania tabletek, czyli w sumie 22 dni temu, miałam okropne bóle zęba i brałam antybiotyki razem z tabletkami anty nie stosując dodatkowych zabezpieczeń... A jak wiadomo antybiotyki obniżają skuteczność tych drugich w związku z czym mam pewne "obawy" że mogę być w ciąży, zwłaszcza, że przytulaliśmy się w tamtym czasie dość intensywnie... ;) Więc byłaby to "typowa wpadka", ale ja bym się cieszyła :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry