reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka niezłe zawirowania z tabletkami, ja biorę bez przerwy 8, albo 9 lat, także nie pamiętam nawet jak to jest nie brac tabletek. No ale ja to z inengo powodu zaczęłam łykać, a potem już tak zostało.

wcinam barszczyk czerwony z ziemniaczkami.. mniam.. ktoś chętny?? :D

reklama
proszę bardzo
48442_barszcz-czerwony-czysty-do-popicia-_0_2.jpg

smacznego :D:D

agnieszko tak silnych nie miałam :( bo aż mi niedobrze jest ciągnie mnie do wymiotów jak leże to jeszcze bardziej pulsuję głowa :( wzięłam 2 tabletkę może pomoże i staram się zająć czymś aby nie myśleć o bólu :(
a muszę się uczyć bo mam egzamin ustny a przez tą głowę skupić się nie mogę :(
aaaa Aga jak się wkleja zdjęcia na zamkniętym???

margolcia wygląda przepysznie :)

iwonka a może jakiś zimny okład na głowę?? ręcznik mokry, albo woda z lodem zawinięta w ręcznik?? Też pogoda niestety nie sprzyja dobremu samopoczuciu. A może kawa, albo jakiś redbul.

margolcia właśnie nie wiem czy mam za niskie czy za wysokie cisnienie więc z kawą wole nie ryzykować, nieraz potrafię mieć ciśnienie 180 na 100 co przy moim wieku jest dziwne i za wysokie a nieraz normalne a potem lekko za niskie jakaś dziwna jestem hmmm chyba przeterminowana :P:P

agnieszka niezłe zawirowania z tabletkami, ja biorę bez przerwy 8, albo 9 lat, także nie pamiętam nawet jak to jest nie brac tabletek. No ale ja to z inengo powodu zaczęłam łykać, a potem już tak zostało.

wcinam barszczyk czerwony z ziemniaczkami.. mniam.. ktoś chętny?? :D
margolcia a kiedy odstawiasz tabletki i kiedy zaczynacie starania?
a szklaneczkę barszczyku to i Ja poproszę:)
agnieszko tak silnych nie miałam :( bo aż mi niedobrze jest ciągnie mnie do wymiotów jak leże to jeszcze bardziej pulsuję głowa :( wzięłam 2 tabletkę może pomoże i staram się zająć czymś aby nie myśleć o bólu :(
a muszę się uczyć bo mam egzamin ustny a przez tą głowę skupić się nie mogę :(
aaaa Aga jak się wkleja zdjęcia na zamkniętym???
To może przejdź się do lekarza,na pewno coś poradzi :tak:
Wejdź na stronę footo.pl wgraj zdjęcie przekopiuj kod bbcode i wklej tam gdzie piszesz odpowiedz do posta ale nie zapominaj wkleić kod w ten kwadracik który znajduje się 3 po twojej prawej stronie w rzędzie gdzie jest także ikona do pogrubiania liter ;-)

agnieszko dziękuję jak nie przejdzie to pójdę do lekarza, chociaż ja chodzę do lekarza jak muszę, bo siedzieć tam w poczekalni i wysłuchiwać tego wszystkiego to nie mam zamiaru bo pewnie bardziej głowa mnie rozboli

Ostatnia edycja:
reklama
jeszcze mam półtora opakowania, jak nie wycykorzę to nie wezmę więcej, ale może być tak że się nie skończy na tych 2 opakowaniach, tak łatwo się je bierz.... wstyd .

Widziałyście to ---->[video=youtube;vj0-HygNX-c]http://www.youtube.com/watch?v=vj0-HygNX-c&feature=related[/video]

normalnie popłakałam się ze śmiechu!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry