reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
przepraszam, ale muszę jeszcze jeden filmik wam pokazać na poprawę humoru. teraz to aż się popłakałam ze śmiechu.

[video=youtube;PfBStD6_4tY]http://www.youtube.com/watch?v=PfBStD6_4tY&feature=related[/video]

ja uwielbiam oglądać kociaki jak broją. Na yout jest tego mnóstwo, za każdym razem płaczę ze śmiechu. Tak dobrze poprawiają humor, że nawet ta brzydka pogoda nie straszna jest. Ja w domu mam też ubaw często z mojej kici, bo potrafi wymyślić coś tak absurdalnego że aż śmiesznego:D

śmieszne są śmieszne :)
No nic Ja się zabieram za robienie tej listy z naszym spotkaniem i puszczę ją w poście bo nie wiem jak wstawić ją w formie linka...

że się tak spytam jakie spotkanie? Ja chyba coś przeoczyłam. To bardzo prawdopodobne , bo nie mam jak zaglądać tu częściej :/ No ale tak to już u mnie jest, albo mam czas cały dzień, albo chwilę raz na tydzień. :) ja też idę, przebrać pościel.

że się tak spytam jakie spotkanie? Ja chyba coś przeoczyłam. To bardzo prawdopodobne , bo nie mam jak zaglądać tu częściej :/ No ale tak to już u mnie jest, albo mam czas cały dzień, albo chwilę raz na tydzień. :) ja też idę, przebrać pościel.
Organizujemy z dziewczynami spotkanie w realu,jak jesteś chętna to prześlij mi na priva datę kiedy najlepiej Ci pasuje i w jakim mieście mieszkasz.A wspólnymi siłamy wybierzemy środek i się spotkamy na pogaduchy :)
Juuuuuuuuupi jutro mam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy !!!:-):-):-):szok:
GRATULUJĘ i powodzenia:))

termin mi praktycznie każdy pasuje, a ja ze śląska jestem.

lorelain gratuluję i trzymam kciuki. Wiem jak ciężko znaleźć pracę, nawet mnie na rozmowę nie zapraszają. Także szczere gratulacje i powodzenia.

reklama
Witam Was dziewczyny popołudniowo szkoda ,ze nie moge popisac z Wami na bierzaco tylko wpadam tu od czasu do czasu chciałabym was poznac lepiej wiem ,ze macie tu juz swoje grono i chciałbym byc z wami .Jesli chodzi o spotkanie ja jestem z poł-wsch Pl nie wiem moze ktos tu jest ? Agnieszka my chyba mamy do siebie najblizej wiec jakbyscie mieli chec zobaczyc Londek zapraszam .

Lorelian trzymam kciuki aby rozmowa wypadła pomyslnie mnie tez to niedługo czeka .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry