Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnieszka, a jest jakaś lista dla dziewczyn z UK?...![]()
moze by tak londyn? Ja nie wiem czy w Pl uda mi sie spotakc z Wami 
a nie moze by stworzyc tak tylko pytamNiestety nie ma![]()
a nie moze by stworzyc tak tylko pytam![]()
Tylko sęk w tym, że nigdy nie byłam w Londynie jeszcze ...ewcia może ja troszkę Ci wyjaśnię. Na wynikach uwzględniają nie tylko czy coś jest niepokojącego, ale także czy próbka była dobrze pobrana i czy nadaje się do oceny, dlatego może napisane że rozmaz niezadowalający oceniany.. To że napisali grupa 2 to może świadczyć że jest jakaś nadżerka. Njalepiej do ginka i niech sam oceni przy badaniu czy są zmiany na ściance ujścia macicy. A te komórki że obecne, to może część z macicy dostało się do kanału, a to są różne środowiska, mogą wywołać właśnie nadżerkę. A nadżerke ma mnóstwo kobiet i da się ją całkowicie wyleczyć, chociaż lub nawracać
myślę że można byłoby stworzyć ale ciekawe ile dziewczyn będzie chętnycha nie moze by stworzyc tak tylko pytam![]()
Zawsze można by się umówić na jakąś kawkęTylko sęk w tym, że nigdy nie byłam w Londynie jeszcze ...
zgubiłabym się,tyle ludzi o nie nie sama nie pojadę na pewno 
myślę że można byłoby stworzyć ale ciekawe ile dziewczyn będzie chętnych)
Ja też nie byłam w Londynie i sama na pewno tam nie pojadę o niezgubiłabym się,tyle ludzi o nie nie sama nie pojadę na pewno
![]()