reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Teściowa przyniosła mi świeżutkie prosto z pieca rogaliki z marmoladą!!! teraz mi tu pachną a są gorące!!! aaaa normalnie mi ślinka kapie.

A ja W OGÓLE nie mam ochoty na słodycze... Nic a nic, naprawdę żaaaaadko kiedy :tak: Ale ser żółty to na tony mogę wcinać ;)

Może kiedyś się zmówię z sergevną i wybierzemy się na jednodniową wycieczkę:))

Ja też dziękuję za zaproszenie, faktycznie może kiedyś "podskoczymy" do Londynu :tak:

Ale najpierw to bym się z Agnieszką kawy napiła :tak:
Dziewczyny z UK, u Was też taka ładna pogoda?...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale najpierw to bym się z Agnieszką kawy napiła :tak:
Dziewczyny z UK, u Was też taka ładna pogoda?...
Sergevna a to zapraszam serdecznie na kawkę.Mieszkamy nie daleko od siebie,wystarczy wsiąść w autobus i kawkę można wypić:))
No u mnie jest spoko,nawet ładnie,troszkę wiatr wieje ale jest ok a od jutra ma być u nas po 20 stopni juupiii super idzie lato dziewczyny:)

DSC05666.jpg <----- smacznego częstujcie się!!
DSC05662.jpg <--- moje kocie zasnęło na parapecie zawinięte w firankę i zasłonę :D:D

Ostatnie pytanie na ten temat:-D

To czyli lekarz miesiąc temu nie stwierdził nadżerki, półtora miesiąca temu w posiewie nie miałam żadnej bakterii, to ze mną wsio oki:sorry2:

ewcia oczywiście że ok. Nie martw się nadżerka nawet gdyby nie jest taka zła jak się wydaje. regularne badania dają dużą gwarancję że się czegoś nie przeoczy. Trzymaj sie dzielnie i nie zaprzątaj sobie głowy już. :D

Sergevna a to zapraszam serdecznie na kawkę.Mieszkamy nie daleko od siebie,wystarczy wsiąść w autobus i kawkę można wypić:))
No u mnie jest spoko,nawet ładnie,troszkę wiatr wieje ale jest ok a od jutra ma być u nas po 20 stopni juupiii super idzie lato dziewczyny:)

A do kiedy masz "wolne" w pracy?... Ja już jestem 4 tydzień bez pracy i siedzę w domu jak ta wariatka... Co prawda jutro mam jakąś tam rozmowę w agencji kolejnej, ale na 9:00, więc wcześnie :tak:

A skoro mówisz, że ma być 20 stopni, to właściwie czemu siedzieć w domu?...

margolcia ale smacznie wyglądają te rogaliki mniamm :tak:
No a kocurek sobie wybrał dobre miejsce na słodki sen :-D

Ja idę z małym chwilę na rower także nie długo do was zajrzę:)

A do kiedy masz "wolne" w pracy?... Ja już jestem 4 tydzień bez pracy i siedzę w domu jak ta wariatka... Co prawda jutro mam jakąś tam rozmowę w agencji kolejnej, ale na 9:00, więc wcześnie :tak:

A skoro mówisz, że ma być 20 stopni, to właściwie czemu siedzieć w domu?...

Ja nie wiem kiedy będę miała wolne,ostatnio u mnie w pracy maszyny się popsuły więc mniej jest pracy ale podobno wszystko wraca do normy także wiesz jak wygląda praca przez agencje.
Powodzenia życzę na jutrzejszej rozmowie :tak:
No a siedzę w domu bo jestem z wami na bb :-D za raz idę z młodym na rower :tak: a poza tym Ja nie lubię sama siedzieć w domu jak nie ma mojego M a na spacery lubię chodzić całą rodzinką i tak jakoś gdy nie ma go przy mnie to nic mi się nie chce :cool2:
Ale mam synka który tupie właśnie noga i chce już wychodzić :-D:-D
Do zobaczenia później :-)

Ostatnie pytanie na ten temat:-D

To czyli lekarz miesiąc temu nie stwierdził nadżerki, półtora miesiąca temu w posiewie nie miałam żadnej bakterii, to ze mną wsio oki:sorry2:
EWCIA- jak masz watpliwości to pytaj-odpowiemy,nie ma sprawy-no chyba ze nie wiemy to gorzej-a tymczasem nic a nic sie nie denerwuj bo nie ma czym-nadżerka nie robi sie w 2 tyg takze spoko-nie martw sie i czekamy do lipca:tak:ja w lipcu koncze 31 lat;-)
AGNIESZKA- U NAS POKI CO LATA NIE WIDAC:no:ale musi w koncu przyjść!!!
MARGOLCIA- rogaliki pierwsza klasa a kicia spi bo co ma robic w taka pogode:sorry2:moj psiak tez chrapie:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
zasypałabym was zdjęciami. Ale tylko takie bezosobowe. Bo ja nie bardzo tutaj na ogólnym chcę się pokazać. Jakieś takie opory mam.:D:D

W taki dzień jak dzisiaj to moja kotka tylko co jakiś czas na pół godziny idzie na polko, reszta to albo mnie męczy do zabawy, albo śpi :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry