reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja to w ogóle miałam schizę, bo naczytałam się, że po tabletkach się tyje i piersi rosną. To ja uradowana chętnie się na nie zgodziłam. A potem jak ani jedno ani drugie nie przyszło do mnie to zmieniałam tabletki z nadzieją , ze moze te coś zmienią :D:D Oczywiście nic takiego się nie działo. Także ja należę do tych dziewczyn co jak bez biustonosza są to nie wiadomo gdzie tak na prawdę mają piersi :D:D:D Teraz moja nadzieja , że będąc w ciąży mi urosną i chociaż trochę nacieszę się pełnym biustem :D:D
jsorbek jesteś dobrym przykłądem że wypalanka jest w porządku i nie ma takie wpływu na poród jak niektórzy uważają :D:D takiej myśli się trzymam!!!

reklama
oki spadam zaraz małżonek wraca - może później zajrzę

a miałam jeszcze pisać o spotkaniu - kiedyś na grudniu 2005 zorganizowałyśmy spotkanie w centrum Polski zeby każdy miał w miarę blisko - w Łowiczu - na weekend super było może coś takiego zorganizujemy ??

jsorbek jesteś dobrym przykłądem że wypalanka jest w porządku i nie ma takie wpływu na poród jak niektórzy uważają :D:D takiej myśli się trzymam!!!

a czemu tak bardzo ci zależy na potwierdzeniu tej tezy - wiem wiem ja to wścibska jestem ale ciekawa jak diabli ;-)
co do piersi oj urosną w ciąży urosną i jeszcze się przedłuży jak karmić będziesz :-)

Ostatnia edycja:
jsorbek bo ja dla siebie szukam potwierdzenia że u mnie nie będzie problemów z tego powodu że kiedyś miałam wypalankę. Jak po niej nasłuchałam się i naczytałam, że tego się nie robi bo problemy przy porodzie i takie tam, to myślałam że walnę głową w mur ,że nie wiedziałam wcześniej . A tak jak ty piszesz że miałaś i masz dzieciaczka, to mi się lepiej robi i zapominam że się tak martwiłam.Mam nadzieję ze to w miarę wyjaśniłam :D

zapmarta bo Ty też kociara jesteś. W taki dzień to nie mają nic innego do roboty jak spanie. Mam nadzieję że w nocy też będzie spała, bo tak zazwyczaj robi, że dzień harcuje a w nocy śpi grzecznie :D:D A widziałaś te filmiki co wkleiłam wcześniej??

No to zdaj relacje :)
Chyba muszę tam zajżeć, czasami podczytuje, ale zrobię sobie relaks po sprzątaniu i pocztam :)
Ciuchów od groma :tak: I podobno co tydzień dwa nowe dostawy - jest w czym przebierać. Karoli kupiłam sukienkę i 3 tuniki z leginsami a sobie dwie bluzki :tak: Później wrzucę fotki.

mama a mozna wiedzieć ile kredytu wzieliście? i czy jakiś wkład, nie ukrywam, że jesteśmy przed tymi decyzjami ile na ile itp. mi się właśnie marzy by płacić max 1000zł.
mlodam - jak nie macie z mężem skończonych jeszcze 27 lat to możecie wziąć kredyt preferencyjny z dopłatami - wtedy macie raty malejące a 80% odsetek przez pierwsze 8 lat spłaca wam państwo. My taki wzięliśmy i teraz oficjalna rata przy kwocie kredytu na 200.000 zł wynosi około 1600 a płacimy między 600-700 zł. po 8 latach rata pozostaje taka sama - ok 600-700 zł. A że teraz złoty słaby to w tym miesiącu płaciliśmy ok 570 zł. Kredyt w PKO.BP.

nie wiem jak sie skonczyla sprawa z Sergeevna:sorry:
Jutro rano ma testować :-D
Zdrówka dla maluchów :tak:

A ja się spóźniłam po Karolę do przedszkola :-p Ale za to kupiłam sobie dwie bluzki po 20 zł, Karoli 3 tuniki z leginsami po 19 zł i sukienkę za 20 zł i 5 par skarpetek dla niej i 3 dla mnie za śmieszne pieniądze :-D Później wkleję fotki bo teraz moja matka mi się na głowę zwaliła i mnie wkór... jak nie wiem co :wścieła/y: Później do was zajrzę :-)

Witam
Pogoda nie zachęca do niczego. praca w deszczu to porażka, ludzi w sklepach nie ma, nie grilują, nie biwakują to i mniej towaru schodzi a ja z planem jestem w ciemnej d....Wkurza mnie to bo kasa niezbędna. Pola firma się zamyka i musi szukać pracy. Masakra jakaś.Dołuje to wszystko. Wróciłam z pracy, najadłam się i nic mi się nie chce. Czyję się jakaś taka napompowana jak balon, brzuch pobolewa, jajnik kłuje, sutki szczypią i dalej 37-37,2. Kupiłam teste dzisiaj, ma działać 6 dni od zapłodnienia. Nie macie pojęcia jak mnie korci a jeszcze bardziej sie boję porażki. Może mam urojenia i nie mam żadnych objawów. Całkiem mozliwe, wyobraznię to mam bujną. Jak myslicie co z testem czekać?????
Kasiawie dzieki za wsparcie, to super, ze masz dobre samopoczucie. Brakowało cię tu na forum. Pozdrawiam:-)
Sol nie rób mi tego kto mi wstawi suwaka ciążowego. Szwagier pisze pracę inzynierską a studiuje projektowanie systemów komputerowych może ja mu to świsnę a ty będziesz mieć z głowy.:-D:-D:-D:-D
mama biedulki dzieciaczki i ty bieduka z biedulkami, oby szybko wyzdrowiały. Krople do nosa i syrop kojarzą mi się z alergią??? Krople działają obkurczająco to może dlatego są a syrop?? Ma Zuza alergię???:confused:
Marcepanek no widzisz! Mój to juz raczej Maciek bo za Maciusia sie obraża w końcu 15 lat, ale imie piękne.:-)
Zapmarta Czy ty juz zaczynasz fisiować jak ja czy nie?? Ja niby sobie wmawiam, że się nie przejmuję ale się nie da...;-)
Lorelain super, ze masz rozmowę, trzymam&&&&&&&&&&&&&:happy2:
mlodam nie martw się @ teraz na pewno sie uda, może tak miało być, zeby organizm się zregenerował.:-) Pozdrawiam. Jak tata???
margolcia, jsorbek, eleth witam dziewczyny, ja miałam kiedys małą nadżerkę ale robiłam krioterapia czyli zamrażaniem a nie wypalaniem, podobno nie ma śladu, ale nie miałam pojęcia, że to może w tym miejscu peknąć.:szok:
SERGEEVNA powodzenia na rozmowie no i z resztą, zeby było jak chcesz:-)
marylka pracyj nad stronką bo to moja ulubiona stronka, a po powrocie pracuj nad krasnalkiem, pozdrawiam cie bo my sie coś zawsze mijamy:-)
kinga zdrówka kochana życzę:-)
szczęśliwa jak tam sytuacja ?:dry:
bibinka dobrze, ze juz jesteś z powrotem:-)
agnieszka ja nie mogę cos wkleić zdjęć na zamknięty i próbowałam zgodnie z instrukcją więc zostaje wam nk:-)

SOL- no to czekamy na fotki co tam ladnego kupilas:tak:dzieki-mam nadzieje,ze szybko kaszel przejdzie:tak:

ale to ten cilest miał pobudzić twoje jajeczko tak :)
SORBUS- Cilest mial mi wyciszyc jajnika i teraz po odstawieniu powinien wyprodukowac laskawie pecherzyki:tak:zobaczymy:sorry2:
margolcia mi piersi urosły jak przytyłam... z "c" na "e"... ale teraz spadły i pozostało "słuszne d"... :laugh2:
mama05 znając mnie i moje poranne wstawanie, obudzę się o 6:00 i zrobię test, jak tylko G. wyjdzie do pracy :laugh2: :tak:
SERGEEVNA- I bardzo dobrze-ja tez testowalam w okolicach 6:-D:-Dnapisz nam szybko-najpierw odpal komp,potem testuj-poczekaj ile trzeba,odczytaj wynik i pisz nam kochana!!!!!!!!!!
Mama to oby dzieci szybciutko wróciły do formy. Kochana a zemu Ty masz mieć stymulowane cykle?
ELLETH- dzieki!!a stymulacja jest potrzebna bo prawy jajnik juz nie produkuje pecherzyków i raczej nie zacznie a w lewym mam niewiele i z tego co mam ciazy nie bedzie -dlatego jak poszlam do ginek.i powiedzialam ,ze chcemy jeszcze jedno dziecko to On od razu powiedzial ,ze robimy tak jak wczesniej(ja mam tak 2 dzieci poczetych) bo inaczej nic z tego...no i wlasnie skonczylam i zobaczymy czy sie uda....
ZAPMARTA- witam i przyjemności w Ikea:tak::-D

hej kochane..Ale dawno mnie tutaj nie bylo.Cale 5 lat odkad Remigiusz przyszedl na swiat.:)nio i nadszedl czas,ze oboje z mez3m nzdecydowalismy sie na trzecie szczescie:)Sl8chajcie, staramy sie pierwszy miesiac, 29 kwietnia mialam ostatni okres, nio i aobaczymy rezultaty pod koniec maja...trzymajcie kciuki. dzis jest 11 dni przed okresem, a piersi niemilosiernie bola, skusilam sie na test bo napalocha ze mnie ale niestety wynik negatywny, mam nadieje, ze tylko dlatego, ze za wczesnie:).buziaki i trzymam kciuki za pozostale przyszle mamy:))

SERGEEVNA- I bardzo dobrze-ja tez testowalam w okolicach 6:-D:-Dnapisz nam szybko-najpierw odpal komp,potem testuj-poczekaj ile trzeba,odczytaj wynik i pisz nam kochana!!!!!!!!!!

Ojj tak prawdopodobnie będzie ;-) Jako że od biurka do łazienki mam jakieś 2,5 metra... :-D A powiem Ci Kochana, że 6 to moja szczęśliwa cyfra... Całe życie się koło mnie przewija w dobrych momentach, włącznie z tym, że 6-go jestem urodzona :tak:

A jak Zuzia?... Lepiej się czuje?...

hej kochane..Ale dawno mnie tutaj nie bylo.Cale 5 lat odkad Remigiusz przyszedl na swiat.:)nio i nadszedl czas,ze oboje z mez3m nzdecydowalismy sie na trzecie szczescie:)Sl8chajcie, staramy sie pierwszy miesiac, 29 kwietnia mialam ostatni okres, nio i aobaczymy rezultaty pod koniec maja...trzymajcie kciuki. dzis jest 11 dni przed okresem, a piersi niemilosiernie bola, skusilam sie na test bo napalocha ze mnie ale niestety wynik negatywny, mam nadieje, ze tylko dlatego, ze za wczesnie:).buziaki i trzymam kciuki za pozostale przyszle mamy:))

Witamy serdecznie w naszym gronie :tak: Proszę zaglądać do nas jak najczęściej, bo po jednym dniu nieobecności ciężko jest nadrobić zaległości, taki mamy tutaj ruch... :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Moninia24- TO JEST NAS TRZY KTORE STARAJA SIE O 3 DZIECKO- Ty,ja i Ewcia 822:tak:zycze powodzenia w testowaniu za kilka dni:tak:
SERGEEVNA- Zuzi bedzie lepiej pewnie za 2 dni bo antybiotyk tyle potrzebuje czasu zeby zaczac dzialać,ale dziekuje,ze pytasz i czekamy na dobre wieści:tak::tak::tak::tak::tak:
WISIEŃKA- nie wiem czy to alergiczny spray do nas??????????nic nie mówila:no:a Flonidan cos tak mowila,ze na obrzeki alergiczne czy cos-nie wiem-duzo mówila a dzieci lataly-kazala dawac na czczo raz dziennie:sorry2:zobaczymy ,licze,ze pomoga bo prawie 80 zl na leki to nie malo...dobrze,ze zadne nie ma gorączki;-)wspolczuje z Twoja praca ,ze tak sie narobilas a pogoda do bani i pewnie w handlu tak nie idzie:dry:a Polowi zycze powodzenia w szukaniu nowego zajecia:tak:a co do testu to moze chociaz do srody poczekaj....choc jak dla mnie to mozesz zrobic jutro i najwyzej powtorzysz za kilka dni:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry