Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malapralinka- ale macie sie wstrzyac przez tyle dni z przytulaniem????a dlaczego -jesli mozna wiedziec??
mysia89- slub bedziesz brala 21 sierpnia???ja bralam 23 sierpnia ,tyle ze 7 lat temu)
lopop- u Ciebie starania trwaja,ktory to d.c.??
ja czekam na @ po odstawieniu hormonow(moze przyjdzie jutro) i zaraz po dzialamy
FIOLKA- witam i Ciebie kobietko-dobrze ze starania w toku-owocnego przytulania)))
malapralinka- ale macie sie wstrzyac przez tyle dni z przytulaniem????a dlaczego -jesli mozna wiedziec??
mysia89- slub bedziesz brala 21 sierpnia???ja bralam 23 sierpnia ,tyle ze 7 lat temu)
lopop- u Ciebie starania trwaja,ktory to d.c.??
ja czekam na @ po odstawieniu hormonow(moze przyjdzie jutro) i zaraz po dzialamy
FIOLKA- witam i Ciebie kobietko-dobrze ze starania w toku-owocnego przytulania)))
jsorbek bo ja dla siebie szukam potwierdzenia że u mnie nie będzie problemów z tego powodu że kiedyś miałam wypalankę. Jak po niej nasłuchałam się i naczytałam, że tego się nie robi bo problemy przy porodzie i takie tam, to myślałam że walnę głową w mur ,że nie wiedziałam wcześniej . A tak jak ty piszesz że miałaś i masz dzieciaczka, to mi się lepiej robi i zapominam że się tak martwiłam.Mam nadzieję ze to w miarę wyjaśniłam![]()
i życzę powodzenia