reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie Kochane:-) długo mnie już nie było. Najpierw w sobotę pokłóciłam się z moim K., potem przyjechali do nas znajomi, którzy wyszli o 1 w nocy. Wczoraj cały dzień w pracy. Wróciłam do domu ok 21 i już byłam zdolna tylko się położyć do łóżka. Dziś od rana w pracy, właśnie niedawno wróciłam i już lecę patrzeć co się zdarzyło pod moją nieobecność;-) Pozdrawiam Was wszystkie:-)

malapralinka- ale macie sie wstrzyac przez tyle dni z przytulaniem????a dlaczego -jesli mozna wiedziec??
mysia89- slub bedziesz brala 21 sierpnia???ja bralam 23 sierpnia ,tyle ze 7 lat temu:))
lopop- u Ciebie starania trwaja,ktory to d.c.??
ja czekam na @ po odstawieniu hormonow(moze przyjdzie jutro) i zaraz po dzialamy:)

FIOLKA- witam i Ciebie kobietko-dobrze ze starania w toku-owocnego przytulania:):):))))

Dokładnie 21 sierpnia:-) Już nie mogę się doczekać. Zaraz lecimy do Kościoła załatwiać formalności:-)

LOPOP- to kciuki trzymam za jutrzejsza wizyte:)
MISIA89- zycze,zebyscie wszystko pozalatwiali i zeby bylo po Waszej mysli:)
JEŻYNKA- witaj i nadrabiaj-a ze swoim juz pogodzeni??

malapralinka- ale macie sie wstrzyac przez tyle dni z przytulaniem????a dlaczego -jesli mozna wiedziec??
mysia89- slub bedziesz brala 21 sierpnia???ja bralam 23 sierpnia ,tyle ze 7 lat temu:))
lopop- u Ciebie starania trwaja,ktory to d.c.??
ja czekam na @ po odstawieniu hormonow(moze przyjdzie jutro) i zaraz po dzialamy:)

FIOLKA- witam i Ciebie kobietko-dobrze ze starania w toku-owocnego przytulania:):):))))

W czwartek bylam akurat u lekarza po wyniki badan. W piatek dostalam okres.
Kazal przestac juz brac tabletki ( bo przepisal mi dwa opakowania po poronieniu)
i pwiedzial zeby sie wstrzymac z przytulaniem wlasnie do 12dc a potem ruszyc z kopyta;-)

Wychodzi na to ze mamy ruszyc jak tylko zaczna sie dni plodne...

Zreszta jak w grudniu zaszlam w ciaze to bylo tak samo.Tzn okres mialam 14 grudnia, a przytulalismy sie 3 razy - 24,26 i 28 grudzien i na moje oko to wtedy 28 trafilismy.

hej dzieki za powitanie, na pewno bede zagladala codziennie na forum::))moje dzieciaki szaleje w swoich pokojach, a mezus jeszcze w pracy..:)ale jestem ciekawa czy nam sie uda, napalocha ze mnie totalna i czuje, ze jak sie nie uda to depreche zlapie. Z Remciem i Wiktoria udalo sie za pierwszym razem nio i tym razem licze na to samo. Moze za bardzo...:)trzymajcie kciuki:)

witajcie nowe staraczki

Ala mi wstała niedawno... ostatnio śpi 2 razy bo tak wcześnie wstaje, że o 9 już chodzi z pieluchą i sie kładzie na podłoge i mówi aaaaa no a później ok. 15-16 znowu marudzi i znowu idzie spać na godzinkę...

malapralinka-ja wzielam 2,5 opakowania bez przerwy na @ i tez kilka dni po @ zaczniemy dzialania:))
MONINIA24- to moze lepiej sie nie nastawiaj wiesz troche lat minelo wiec moze nie pojdzie tak szybko,choc trzymam kciuki zeby sie udalo:)) a ile masz lat i skąd do nas piszesz???ja 31 i Poznań:))

jsorbek bo ja dla siebie szukam potwierdzenia że u mnie nie będzie problemów z tego powodu że kiedyś miałam wypalankę. Jak po niej nasłuchałam się i naczytałam, że tego się nie robi bo problemy przy porodzie i takie tam, to myślałam że walnę głową w mur ,że nie wiedziałam wcześniej . A tak jak ty piszesz że miałaś i masz dzieciaczka, to mi się lepiej robi i zapominam że się tak martwiłam.Mam nadzieję ze to w miarę wyjaśniłam :D

margolcia ja ci powiem ze ja nie zauważyłam żadnej różnicy przez wypalankę a powiem ci ze mi lekarka mówiła ze miaąłm bardzo dużą - takżę spokojnie nic się nie martw

mama a już kumam to trzymam kciuki zeby jajnik ruszył z kopyta po @ ;-)

witam nowe staraczki :-):-) wszystkie 3 na M :-D i życzę powodzenia

Sol czekamy na fotki a te bluzeczki to ciążowe ??

moninia to się nie napalaj lepiej bo ja się tak napaliłam jak szczerbaty na suchary i buczałam wczoraj jak głupia ale dzięki dziewczynom dziś mi lepiej i mam nową energię na tulenie i staranie się

reklama
mama
No to jestesmy prawie na tym samym etapie;-)
Ja mam dzisiaj 4 dzien cyklu, tylko marwie sie znowu i mam nadzieje ze szybko sie @ skonczy mimo odstawienia tabletek..
Od poronienia o niczym innym nie mysle jak o ponownym byciu w ciazy...

Kurcze jak ja Was wszystkie tutaj spamietam;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry