reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

malapralinka
jeszcze tydzień temu pisałam to samo :-D a już się oderwać nie mogę i znam większość dziewczyn tylko czasem fakty mylę, ale są wyrozumiałe i spokojnie tłumaczą po raz 100-tny :-D:-D:-D

To mam nadzieje ze do mnie tez bedziecie mialy tyle cierpliwosci;-)

Mierze sobie tempke w tym cyklu bo ja jak cos sobie wbije do glowy to potem juz pelna geba..
Nic bym innego nie robil tylko czytala i myslalala o dziecku

reklama
Lorealain trzymam kciuku za jutrzejszą rozmowę:tak:
mama oby @ przyszła jak najszybciej i owocnych staranek życzę:-)
marylka młodam, przykro , że @ przyszła, ale trzymam kciuki za następne starania:tak:
Wisienka, coś mi się wydaje, że niedługo pochwalisz się nam II kreseczkami:-)
zapmarta, Kinga i wszystkie niedługo testujące - trzymam kciuki:-)
Witam wszystkie nowe staraczki:-)
Szczęśliwa przytulam mocno. Bądź silna, przed Tobą czas ważnych decyzji. Mnie to dziwi jak on tak się szybko zmienił. Widocznie ojcostwo go przerosło. Dobrze, że masz wsparcie w rodzicach.

mama

Najwazniejssze to byc dobrej mysli;-)
Ja mialam puste jajo płodowe. Ciaza obumarla w 6 tygodniu a w 9 mialam zabieg...

A zagladac bede czesto, tzn jak tylko bede w domu, ale postaram sie codziennie:cool2:

hello ponownie:tak:
witam NOWE STARACZKI,proszę się rozgościć:tak::-)

mama jak tam dzieciaczki?Zuza pewnie niepocieszona,że do przedszkola nie poszła,co?cieszę się,że wreszcie BB zaskoczyło:-)

margolcia oczywiście zapraszam na kawkę,jak tylko będziesz w moich stronach:-).co do nadżerki,to ja też miałąm wypalaną w 2000 roku i jest ok:tak:.co do biustu,hmmm.przy Ali prawie wcale nie urósł i nie bolał,dopiero kiedy zaczęłam karmić to od ilości mleka,a miałam całe morze:tak:.a jak zaszłam w drugą,to od razu cyce zaczęły rosnąć i bolały.nie wiem co byłoby dalej,bo się nie udało...:-(

wisieńka ehh,mam nadzieję,że wszytsko ułozy się po Waszej mysli:tak:

jezynka,aga,bb77,sorbuś,maran witajcie:tak:

Ostatnia edycja:
mama ja Ty to robisz, że Domiś śpi Ci 3godziny... ja już nieraz próbowałam Ale przetrzymać a i tak najdłużej to mi 2 - 2,5 spała i to sporadycznie... zwykle 1,5h a to mało na cały dzień jak wstaje ok. 7 rano a spać idzie na noc ok 20-21.

wisienka ja też z tych niecierpliwych jestem... może doczekaj do środy... jak dasz rade ;)
BB witaj i jak tam Twoje samopoczucie?

jeżynka a ty nie testujesz niedługo ??

Wisienka a kiedy miałaś owulkę

malapralinka na pewno będą miały

Sol nie trzeba nie miec 27 lat - chyba ze coś się zminiło w lutym moja przyjaciółka brała kredyt ona ma 30 on 32 lata i z dopłatami właśnie na 8 lat -rodzina na swoim się nazywa - chyba ze ty o czymś innym mówiłaś :sorry2:

czesc maran i bibinka :-)

mama gdzie zniknęłaś ?? :-(

Ja już spadam bo Bartek chce oglądać film na necie i mi kompa zabierze :-(
to do jutra kochane

Ostatnia edycja:
:-) zaglądam tak często jak mogę ,, ale podczytuję was tak po cichu , po całym zamieszaniu komunijnym i rewolucjach kuchennych mód domek wygląda wreszcie normalnie :-D . niby zwykły obiadek a zrobiło się 7 dań ,, :-D. zmęczenie mnie dopadło , no i dziś wreszcie czuję fasolkę :tak: mam rewolucje żołądkowe ..:szok:.

Wisienka Twoje objawy są bardzo ciążowe:-) Ja będę testować za tydzień, tylko nie jestem pewna dnia, nie chcę za szybko. Myślę, że następny wtorek lub środa.:tak: Objawów, na razie nie mam żadnych raczej:dry: staram się nie nastawiać, bo ostatnio jak dostałam @ to rozpłakałam się:sorry2:
mama, przykre, że dzieci chore, jakiś wirus pewnie znowu grasuje:wściekła/y:
bb77 jak się czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry