reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
fleur witaj. Tutaj dziewczyny są bardzo przyjazne i przyjmują miło każdego kto chce dołączyć. Też szukasz pracy?? Ja szukam pracy od września i nic, jestem załamana. Nie mogę się poddać, bo to nie w moim stylu. Ale ciężko mi wysyłać kolejne CV jak na razie dupa to dało.

reklama
jestem juz -cholerka komp mi sie zawiesil:wściekła/y:
nie pamietam juz co ktorej mialam napisac:sorry:nie wiem jak sie skonczyla sprawa z Sergeevna:sorry:musze nadrobic i mam nadzieje ze mi sie uda:tak:
dziewczyny dziekuje ogolnie i kazdej z osobna za zyczenia zdrowka dla dzieci-licze,ze leki szybko zadzialaja:tak:Domi spi,Zuza maluje,uklada jakies swoje skarby:eek:chyba tylko Ona wie o co chodzi:tak:
MLODAM- wyslalam Ci na PW wiadomość -dostalas???
IWONKA- wpolczuje z bolem glowy-ja mialam teraz okropne jak bralam hormony:dry:

Agnieszka trzymam Cie za słowo :) ja od dwóch dni nie moge opanowac sie nad jedzeniem ciagle jestem głodna . Robiłam test ale negatywny wiec czekam
Margolcia obecie zrobiłam sobie pewnie kurs i teraz mam trening jak go skoncze chce tam pracowac ale nie wiem czy mi sie uda ale jestem dobrej mysli wiem ,ze sa wolne etaty .

mama stworzyłam listę chętnych dziewczyn na spotkanie w realu ale nie umiem umieścić jej pod suwaczkiem w formie linku.Może puszę ją w formie postu?Nie wiem czy dziewczyny chcą abym puściła to na forum ogólnym bo wiesz tam są wypisane miasta kto gdzie mieszka i może ktoś sobie tego nie życzy rozumiesz "dane osobowe"
Mam nadzieję że lekarstwa zadziałają i dzieci szybko wyzdrowieją :)

Fleur może @ się zbliża jak test negatywny a głód duży:)

fleur to trzymam kciuki,zeby się udało!
mama witaj ponownie. Sergeveen jutro zatestuje. Zuza na pewno ma bardzo ważne skarby i nie ma dociekać o co chodzi :D:D. Dobrze że umie się zająć czymś sama.
agnieszka dzięki za uwzględnienie mnie, jak tylko będę mogła to pewnie się wybiorę,żeby na żywo pogadać z wszystkimi.

właśnie dostałam wynik cytologii...
Doktorek napisał, że niby wynik prawidłowy:confused:
Ale zastanawiam się co znaczy, że

rozmaz niezadowalający oceniany:eek:
komórki kanału szyjki- obecne:eek:
i grupa 2 :eek:

Jestem zielona

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama