• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe ... mama05, jak byłam w ciąży, to siostrzeniec M (3,5 roczku) mówił na Zuzu Mietek :-D:-D:-D

a ja coś czuję, że będziemy mieć babiniec :-p
JOL- dobre z tym Mietkiem:-):-):-) Tomi czuje ze bedzie córka a ja ze syn -zobaczymy jak bedzie a tak w ogole to najwazniejsze zeby bylo (choc Tom czesto mowi ze po tych hormonach to beda bizniaki:szok:)

WISIEŃKA -ZARAZ Ci wysle na PW:tak:

reklama
mama będziesz miała wesoło. Chociaż 4 dzieci?:szok: Jak dla mnie trochę za dużo.

mama zdjęcia muchy nie rób raczej fotka muchy już mnie nie interesuje :-D

motylku Ja kiedyś ponad 5 lat trenowałam siatkówkę,mam kilka pamiątek,dyplomy i jakieś dziwne gadżety,bardzo mile wspominam ten czas,szkoda że ten okres się skończył.A poza tym jak grałam w siatkówkę to byłam kiedyś grubsza.Nie byłam grubasem ale ważyłam więcej potem ciąża i schudłam więcej niż przypuszczałam.

agnieszko to bardzo fajnie, że lubisz sport i że schudłaś. Ja pamiętam jak miałam zagrywać i nie trafiłam w piłkę.:zawstydzona/y:

mama, faceci to mają jakąś bliźniakofobię ... mój za pierwszym razem też nawijał o bliźniakach ... a jak poszliśmy na pierwsze USG, to zadał gince tylko jedno pytanie : 'jest Pani pewna, że jest tylko jedno"??? :-D:-D:-D

ja za pierwszym razem nie miałabym nic przeciwko bliźniakom ... ale teraz wolałbym jedną fasolkę ... niestety nasze mieszkanko jest za malutkie dla 3 ...
ale ale ... co ma być, to będzie ... niech i będzie Mieczysław, byle zdrowiutki :tak:

hejka

witam się w sobptnie popołudnie. ja od rana dzis byłam na zawodach (turniej o puchar prezydenta miasta w judo)oglądać mojego chrześniaczka:-) to jego 1 zawody (7 lat ma Łukasz) napstrykałam fotek, będzie miał pamiątke. szkoda, ze nie udało mu się wygrać ani jednej walki, ale od czegos trza zacząć. :-)

wisienka testowałaś???

agnieszko to bardzo fajnie, że lubisz sport i że schudłaś. Ja pamiętam jak miałam zagrywać i nie trafiłam w piłkę.:zawstydzona/y:

Moje początki takie właśnie były ale z biegiem czasu wszystkiego dało radę się nauczyć :tak: lubię ten sport,może kiedyś mój syn będzie trenował zobaczymy.Mój brat w Warszawie siedział w jednym klubie 5 lat wrócił do miasta i czasami jeszcze grywa a swoim starym klubie.A trenowałam tu MKS Zryw-Volley Iława - strona główna nawet zdjęcie jest mojego byłego trenera i jego żony :tak:

mlodam- witaj:tak:zapraszam na str.1510 sa fotki mojego ogrodu;-):-)uprzedzam,ze duuuzo:tak:

mama będziesz miała wesoło. Chociaż 4 dzieci?:szok: Jak dla mnie trochę za dużo.
MOTYLEK-u mnie nie m szans na blizniaki a mąż niech sobie gada:-D:-D
mama, faceci to mają jakąś bliźniakofobię ... mój za pierwszym razem też nawijał o bliźniakach ... a jak poszliśmy na pierwsze USG, to zadał gince tylko jedno pytanie : 'jest Pani pewna, że jest tylko jedno"??? :-D:-D:-D

ja za pierwszym razem nie miałabym nic przeciwko bliźniakom ... ale teraz wolałbym jedną fasolkę ... niestety nasze mieszkanko jest za malutkie dla 3 ...
ale ale ... co ma być, to będzie ... niech i będzie Mieczysław, byle zdrowiutki :tak:
JOL- dokladnie-gdyby sie przy 1 ciazy trafily blizniaki to jeszcze OKi ,ale teraz nie,nie,dziekuje-poprosze 1 zdrowe dziecko:tak:

ide wyslac Wisieńce PW bo zaraz budze Domisia i lecimy na spacer a przed chwila jeszcze drzewko sadzilismy z Tomkiem:-)

reklama
agnieszko ja niestety nigdy nie zdołałam się nauczyć gry w siatke. Może dlatego, że poprostu jej nie lubiłam. Moja siostra zawsze lubiła wszelkie sporty łącznie z kajakarstwem i wspinaczką. Ja natomiast lubie tylko nieliczne sporty jak wspinaczła czy pływanie.

JoL zgadzam się. 1 dziecko mi najzupełniej wystarczy. Na początek oczywiście. Planuje mieć więcej niż 1 dziecko, ale nie chcę odrazu skakać na głęboką wodę i odrazu się kilkoma zajmować.;-) Jak sobie poradzę z 1, będzie 2. :-D

mama kto wie co będzie? Ale życzę ci 1 zdrowego malucha. I udanego spacerku.

Wisienko witam ponownie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry