Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no nie mam pojęcia niby ciepło jest ale słońca brak tak szarawo jakoś pewno po południu będzie padać bo douszno a ludzi na razie nie widać ale mam nadzieje że przyjdą no kurcze musza przyjść no .............................marylka a jak zapowiada się dzisiejszy dzień w pracy?widać ludzi?chodzą?
BIBINKA- czwartek na 17.40ja ide na 14.00
bardzo dobrze ze sie umowilas-trzeba dzialac bo cos to dlugo trwa-co moze byc przyczyna ze nie ma @ dziwne to wszystko
![]()
.tylko Ty wiesz do kogo idziesz,a ja nie wiem co mnie czeka,wrrr,ale muszę próbować,aż znajdę odpowiedniego ginka
:-).będę czekać na dobre wieści od Ciebie
:-)

nie dopomyslenia.ja ogladam polsat news.... aha działa też na komary latem ;-)Mama - to jest na wszystkie takie owady latające więc myślę , że spokojnie ci te muszki wybije i nowe tez nie będą już przyłazić, bo to fest mocne jest. Jutro podam ci nazwę bo dzisiaj nie dam rady bo strasznie leje. Jak nie dostaniesz tego u siebie to mogę ci kupić i wysłać pocztą.
LORELAIN- to super!!!!czekam jutro na info od CiebieMama - to jest na wszystkie takie owady latające więc myślę , że spokojnie ci te muszki wybije i nowe tez nie będą już przyłazić, bo to fest mocne jest. Jutro podam ci nazwę bo dzisiaj nie dam rady bo strasznie leje. Jak nie dostaniesz tego u siebie to mogę ci kupić i wysłać pocztą.
i poszukam u siebie a jak nie znajde to poprosze Ciebie o kupienie;-)