-Lorelain-
Fanka BB :)
Zapmarta - widać, że znasz się na kotach
mama - i jak, udało ci się wytępić?
mama - i jak, udało ci się wytępić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

internetu też nie miałam cały dzień, bo gdzieś naprawiali przewody. i tak oto cały dzień z małżykiem graliśmy- on na lapku w Gothica, a ja na play station w PacMana
wciągnęło nas niemiłosiernie ;-)
oby był pęcherzyk. trzymajcie kciuki, bo u mnie to cienko z jajeczkami :-( niestety. muszę też powiedzieć, żeby mi duphastonu nie dawała, bo po nim miałam ciążę urojoną- wszystkie możliwe objawy ciąży, a do tego jeszcze biegunki. nie chcę tego, może da mi zwyczajnie lutkę albo coś.
okazało się, że nasz psio sobie znalazł kotka, nosił mu żarełko i wypuszczał na spacery :-) ale było śmiechu jak go przyłapałam, że ma tego kotka. parę dni wcześniej słyszałam miauczenie i wogóle, ale nie wiedziałam co się dzieje. tego dnia spoglądam przez okno do mojego piesia a tu z budy wychodzi takie kociątko czarno- białe, malutkie takie, skacze jak pchła, zaczepia psu ogon a pies siedzi i zagląda
jak go zawołałam, to kota w zęby i do budy :-) zazdrośnik
kociak podrósł, ale niestety został ukradziony. ale historia zabawna
dodam, że nasz pies to ważący 45 kilo owczarek niemiecki długowłosy 
lubię takie występy
moja kuzyneczka (lat 8) tańczy w zespole Miraż (jest tancerką i mażoretką
) i na każdym jej występie byłam. teraz też 5 czerwca idziemy na pokaz. wtedy wszystkie grupy tańczą, a Emilka już jest w starszej grupie- zaczynała od BABY BALET a teraz jest w JUNIORACH. nasza gwiazdeczka 
tylko na początku ona śmierdzi i się to czuje- dlatego lepiej ją dać na pierwsze dni w miejsce gdzie jest dużo powietrza i przestrzeni. i broń boże zeby dzieci tego nie ruszały. ta płytka działa też na prusaki, komary i wogóle na całe robactwo 
lenistwo tez jest potrzebne

kolko urwane mowisz
to gdzie Was wywialo na jakies dziury czy co
:-)
nie interesuje mnie to byle nie wracal

tule Cie i prosze poczestuj sie czekoladka na poprawe humoru;-)
nie mam dziś weny wiec póki co tylko Was poczytam a popisze... może później... ide bo Ala mi sie znowu wścieka...