• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zapmarta - widać, że znasz się na kotach
c014.gif

mama - i jak, udało ci się wytępić?

reklama
Witam
no co Ty jeżynko nie gniewam się
przeczucie jest najważniejsze:-) cieszę się że masz 2 krechy :-):-) gratuluję

ja dziś zrobiłam test i wyszła jedna krecha no co zrobic :-( wiedziałam że tak będzie:wściekła/y:

wisieńko trzyma kciuki aby @ nie przychodziła i aby było tak jak wcześniej pisałam że do zapłodnienia niedawno doszło i poprostu było za wcześnie:-)

Ostatnia edycja:
witam się z wami :-D
wczoraj nie było u mnie słonka niestety- czytałam że wszystkie miały ładną pogodę. u nas niestety słonko było jakąś godzinkę, a potem burza :szok: internetu też nie miałam cały dzień, bo gdzieś naprawiali przewody. i tak oto cały dzień z małżykiem graliśmy- on na lapku w Gothica, a ja na play station w PacMana :-D wciągnęło nas niemiłosiernie ;-)

pajączkować będziemy od dziś- dopiero wczoraj @ odpuściła i sobie poszła. a dziś na 13 jadę do ginki na podgląd :-D oby był pęcherzyk. trzymajcie kciuki, bo u mnie to cienko z jajeczkami :-( niestety. muszę też powiedzieć, żeby mi duphastonu nie dawała, bo po nim miałam ciążę urojoną- wszystkie możliwe objawy ciąży, a do tego jeszcze biegunki. nie chcę tego, może da mi zwyczajnie lutkę albo coś.

marylka- no to masz sajgon z kociakiem. biedne maleństwo. ja miałam podobnie, tyle że kotka znalazłam, jak z budy mojego psa (pod jego czujnym okiem) wymaszerował na spacerek :-D okazało się, że nasz psio sobie znalazł kotka, nosił mu żarełko i wypuszczał na spacery :-) ale było śmiechu jak go przyłapałam, że ma tego kotka. parę dni wcześniej słyszałam miauczenie i wogóle, ale nie wiedziałam co się dzieje. tego dnia spoglądam przez okno do mojego piesia a tu z budy wychodzi takie kociątko czarno- białe, malutkie takie, skacze jak pchła, zaczepia psu ogon a pies siedzi i zagląda :-D jak go zawołałam, to kota w zęby i do budy :-) zazdrośnik :-p kociak podrósł, ale niestety został ukradziony. ale historia zabawna :-D dodam, że nasz pies to ważący 45 kilo owczarek niemiecki długowłosy :-D

bibinka- fajnie, ze masz wolne na dzień występu córci. oby się mała za bardzo nie stresowała :-D lubię takie występy :-D moja kuzyneczka (lat 8) tańczy w zespole Miraż (jest tancerką i mażoretką :-D ) i na każdym jej występie byłam. teraz też 5 czerwca idziemy na pokaz. wtedy wszystkie grupy tańczą, a Emilka już jest w starszej grupie- zaczynała od BABY BALET a teraz jest w JUNIORACH. nasza gwiazdeczka :-D

mama- tą płytkę na robactwo najczęściej można w supermarketach kupić. będzie w miejscu gdzie preparaty na komary albo w okolicach proszków do prania i odświeżaczy powietrza. my też taką kupujemy, bo bez niej mamy muchów że hej. opakowanie jest granatowe z takim oknem, a firma BROS :-D tylko na początku ona śmierdzi i się to czuje- dlatego lepiej ją dać na pierwsze dni w miejsce gdzie jest dużo powietrza i przestrzeni. i broń boże zeby dzieci tego nie ruszały. ta płytka działa też na prusaki, komary i wogóle na całe robactwo :-D

no i bym zapomniała

jeżynko gratuluję!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIKA-witaj i nadrabiaj:tak:lenistwo tez jest potrzebne:tak:

JOL- masz racje weekend byl cudowny i my tez go rodzinnie wykozystalismy na maxa:tak::-D:-D:-Dkolko urwane mowisz:eek:to gdzie Was wywialo na jakies dziury czy co:confused::-)

LORELAIN- wiesz ,co poki co nie ma go juz jakies 2 tyg wiec moze poszedl gdzie indziej:eek:nie interesuje mnie to byle nie wracal:-D:-D

IWONKA2B- przykro mi slonko:-(ale wiesz glowa do gory bedzie kolejny cykl i moze sie uda:tak:tule Cie i prosze poczestuj sie czekoladka na poprawe humoru;-)

SERGEEVNA- tak,dziekuje-dzieci juz zdrowe,Zuza w przedszkolu.

jezynko gratuluje serdecznie z całego serducha

no i witam wszystkie babeczki po nocce takiej sobie...:no: nie mam dziś weny wiec póki co tylko Was poczytam a popisze... może później... ide bo Ala mi sie znowu wścieka...:szok:

dzien dobry

ja tylko na chwile, bo w pracy mam mnostwo... pracy :)

JEZYNKA- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
ciesze sie razem z Toba :D

powieksza sie grono zafasolkowanych na tym topiku :D pieknie!!! to ktora nastepna??? :D
ja jeszcze miesiac musze odczekac.. chociaz.. kto wie ile wytrzymam :D

milego dnia Wam zycze :D i do pozniej ;)

momo dziękuję za czekoladkę :-)
wiesz przykro mi ale sie nie załamałam bo jakoś czułam że nie będzie 2 krech:-( ale nadal nie mam @ więc nadzieja jest dopóki nie przyjdzie :-) a w sobotę dopiero dostałam upławy jakieś dziwne wczoraj miałam bardzo mokro i też tak jakby płodny śluz więc może cos mi się przestawiło :-) oby <prosi>
a wczoraj i w sobote były przytulanki więc jeśli nie przyjdzie @ do 10 dni to powtórzę teścior zostały mi jeszcze 3 :-p

Mama no to życzę żeby zaczął pracować:)

Bunia za Twój pęcherzyk też będę trzymać kciuki:)

JoL przykro:( Ale może faktycznie termometr trochę wariuje i jeszcze jest szansa:) No ale jak za dwa tygodnie testujesz to jeszcze trochę czasu jest żeby tempka urosła:)

No i witam wszystkie dziewczynki, które właśnie dołączyły:)

Ja się nawet nie przywitałam,

jak przeczytałam o tym kocie to mnie wzięło...

lorelain, ja od małego tak mam. Uwielbiam zwierzęta, szczególnie te biedne, porzucone, niechciane itd.
w domu mam trzy znajdki, każdy z inną historią. Nie ukrywam, że troszkę się znam na chorobach, dokarmianiu, odpchlaniu itd. ale wiem, że ty też się znasz, jak napisałaś o tej toxoplazmozie to nic dodać nic ująć.

Jezynka, gratulacje, no to jesteś pierwszą lutówką. Mam ogromny sentyment do lutówek...

reklama
BUNIA-witam cie:tak:dziekuje za info-poszukam.zobacze jeszcze jaka nazwe poda Lorelain bo to faktycznie to samo:tak:

MAGGY77,MARAN- witajcie kobiety:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry