Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

LORELAIN-test wyszedl Ci negatywny a @ dostalaś???? mnie bolaly sutki na 4 dni przed @ i potem test i jest Domi,z Zuza nie mialam objawow-wiedzialam ,ze cos jest na rzeczy bo mierzylam temp.
i mnie w ciagu cyklu nie bola sutki.

no dziś zakupieMarylka - właśnie faktycznie Monia dobrze prawi :-)... spróbuj mu dać jakieś mleko dla noworodków np bebiko 1. To takie chyba najtańsze. Ma przecież dobrze zbilansowane wartości odżywcze i może postawi kotka na nogi..... no wiadomo jak znajedzies zmleczko specjalne dla kotków to będzie najlepsze ;-)
aha mama czy ja dobrze pamiętam, że próbowałaś wytępić krety z ogrodu?
dzięki za wszystkie wskazówki no mogłam wczesniej napisać choć mi sie zdaje że ten kotek i tak jest silny bo tyle co on wytrzymał i lezy na termoforze to ta woda mu troszke brzuszek masuje a ja nie mam tak czasu żeby go tak pielęgnować i to nie takie łatwe jak mąż ma alergie ale z mamą mamy zmiany mam nadzieje że przezyjeMarylka,
koniecznie takiemu kociakowi trzeba masować brzuszek. To muszą być takie ruchy od góry brzuszka ku dołowi,żeby mógł się załatwić. Mleko powinno być takie jak dla dzieci tylko w innych proporcjach.
co jakiś czas wacikiem nasączonym ciepłą wodą przemywajcie mu brzuszek od góry do dołu. Powinien siusiać (będzie to widać). Takie masowanie powinno się odbywać kilkanaście razy na dobę. Kotka by go tak masowała językiem.
Inaczej nie przeżyje.
Trzeba było zostawić go, kotka na 100% wróciłaby po niego.
w ten sposób ratowałam kota, po dwóch dniach oddałam go kotce. Ona urodziła wtedy 5 kociaków, nie wszystkie mogła wykarmić, dwa wyrzuciła z domku (zrobionego przeze mnie) i zmarzły. Jak wywaliła trzeciego, to się wściekłam. Po dwóch dniach go oddałam i już go karmiła.
Masujcie go proszę inaczej dostanie skrętu kiszek i nie przezyje.
napewno sie zastosujeJEŻYNKA GRATULACJE!!!!!
MAMA - no tak lenistwo potrzebne zwłaszcza po intensywnym porankuFajnie że dzieciaczki już zdrowe
MARYLKA - rób tak z kociakiem jak pisała ZAPMARTAno i SZEJKA kochana życzę;-)
BUNIA - to niezła akcja z adoptowaniem kota przez psaMy też mamy owczarka i nasza czarna kotka chodzi non stop mokra bo ją liże
SORBUŚ - takie przeparaty na mrówki kupisz w Castoramie i itp. Ja kupiłam MRUWKOFON firmu Bros - i wytępił mrówki w dzień
IWONKA2B - tak mi przykro:-( Następnym razem się uda
BIBINKA - dobrze zrobiłaś że idziesz na przedstawienie AliA mężowi przejdzie jak zobaczy córkę recytującą wierszyki:-):-)
witam serdecznie mam nadzieje że masz już fasolke w brzuszkuHej dziewczyny, jestem nowa na bb. Mam problem, bardzo chciałabym zajść w ciążę, tzn może już w niej jestem. Pierwszy dzień cyklu maiłam 1 maja, kochaliśmy się z mężem 12 maja, a 29 mam dostać @. od tygodnia jestem bardzo senna, a od trzech dni odczuwam ból w dolnej części brzucha i kucie w prawym jajniku, czy to może oznaczać ciążę? Dodam, że dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie, ale nie wiem czy to jeszcze nie jest za wcześnie? Co sądzicie? Czy wogóle tego 12maja mogło dojść do zafasolkowania jeśli owulację miałam 14maja? Proszę o odpowiedź
to gratulacjeDziewczynki tak na szybko napiszę że zrobiłam dzisiaj test bo @ nie ma i WYSZŁA MI TA DRUGA KRESECZKA BARDZO BLADZIUTKA no więc poczekam tak do czwartku i wtedy zrobię test ponownie.
W sobotę robiłam to było dzień przed spodziewaną @ i nic mi nie wyszło a dzisiaj taka bladziutka, w sumie to z Nicole jak byłam to też taką bladą miałam![]()

na objawy ewentualnej ciazy za wczesnie-pewnie hormony szaleja

raz tak raz tak i juz prawie na oczy nie widze