• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kobietki zaczynam się szykować na przedstawienie,także zmykam:tak:.muszę Ali poprasować rzeczy na przebranie,no i siebie doprowadzić do porządku:-).

ŻYCZĘ UDANEGO POPOŁUDNIA:tak::-)

reklama
No ja tez już jeden kierunek studiów skończyłam i za tamtych czasów tez nic takiego nie było. Oddawałam już na płycie, ale nie przepuszczali jej przez program do wyłapywania plagiatu , tylko wystarczyło podpisanie formularza. A teraz każde zdanie jest sprawdzane i trzeba się zmieścić w %.

Dziewczyny czy wy też tak macie, że podczas cyklu bardzo bolą was sutki? :sorry::sorry::sorry:
Nie wiem co jest grane, bo ja nigdy tak nie miałam, a od wczoraj ledwo chodzę w staniku :dry:

BIBINKA- no widzisz ,nie przesadzalam jak nie padalo a potem jak mnie wzielo to juz nie dalo sie wyjść na ogrd i widzisz-a ja jestem tak ,ze jak mam cos zrobic to od razu-nic nie przekladam;-)czekam na fotki Ali z przedstawienia i pamietaj-chusteczki:tak:

EWCIA- nowy suwaczek niech szczesliwie odlicza:tak:

Ostatnia edycja:
No i nie wyszłyśmy jeszcze, bo mała komara ucięła ... ale już się budzi, więc tym razem ją szybko pakuję i zaraz zmykamy ...

Ewcia, super, że jest druga krecha ... czekamy na potwierdzenie w czwartek :-):-):-)
gratulacje ...
mama, coś w tym jest, że bycie w ciąży uzależnia ... ja się aż boję, że po drugim mi ochota nie przejdzie ... a na trzeciego maluszka na pewno nie będziemy mogli sobie w najbliższym czasie pozwolić ...

zmykam, bo mała już chce z łożeczka wyskoczyć ...

LORELAIN-test wyszedl Ci negatywny a @ dostalaś???? mnie bolaly sutki na 4 dni przed @ i potem test i jest Domi,z Zuza nie mialam objawow-wiedzialam ,ze cos jest na rzeczy bo mierzylam temp.
i mnie w ciagu cyklu nie bola sutki.

JOL- przyjemnego spaceru:)) ja tez planowalam z mężem 2 i wydawalm wszystkie rzeczy i sprzety z czego tylko Domi powyrastal i rok temu mnie naszlo potem udzielilo sie męzowi -i troche czekalismy az dzieci podrosna i teraz zaczynamy i bedzie trzeba kupic,ale coz-instynkt silniejszy:)))

Ostatnia edycja:
LORELAIN-test wyszedl Ci negatywny a @ dostalaś???? mnie bolaly sutki na 4 dni przed @ i potem test i jest Domi,z Zuza nie mialam objawow-wiedzialam ,ze cos jest na rzeczy bo mierzylam temp.
i mnie w ciagu cyklu nie bola sutki.

No @ miałam i to 7-dniowa. Zaczęła mi sie 12 maja, a od wczoraj bolą mnie fest sutki :-(... Autentycznie nigdy mnie jeszcze tak nie bolały, no może jak karmiłam młodego :dry:

Ala spała mi tylko 1,15 więc znowu będzie marudzić... ehhhh życie
młodam trzymam kciuki za tate
mama moja mama też tak ma, że zawsze sobie coś umysli z kwiatami i tak lata po domu i przestawia ten tu a tamten tam i jak ją weźmie na przesadzanie to tak jak Ty leci i przesadza...przesadza... przesadza... kupiłam jej właśnie na dzien matki 2 stroczyki biały i coś ala różowy i mam nadziej, że do dnia matki jej dostarczą
lorelain... moze to ciaza...
bibinka cudownych wrazen z wystepu Aluni

Marylka - właśnie faktycznie Monia dobrze prawi :-)... spróbuj mu dać jakieś mleko dla noworodków np bebiko 1. To takie chyba najtańsze. Ma przecież dobrze zbilansowane wartości odżywcze i może postawi kotka na nogi..... no wiadomo jak znajedzies zmleczko specjalne dla kotków to będzie najlepsze ;-)

aha mama czy ja dobrze pamiętam, że próbowałaś wytępić krety z ogrodu?
no dziś zakupie :)

Marylka,

koniecznie takiemu kociakowi trzeba masować brzuszek. To muszą być takie ruchy od góry brzuszka ku dołowi,żeby mógł się załatwić. Mleko powinno być takie jak dla dzieci tylko w innych proporcjach.
co jakiś czas wacikiem nasączonym ciepłą wodą przemywajcie mu brzuszek od góry do dołu. Powinien siusiać (będzie to widać). Takie masowanie powinno się odbywać kilkanaście razy na dobę. Kotka by go tak masowała językiem.
Inaczej nie przeżyje.
Trzeba było zostawić go, kotka na 100% wróciłaby po niego.

w ten sposób ratowałam kota, po dwóch dniach oddałam go kotce. Ona urodziła wtedy 5 kociaków, nie wszystkie mogła wykarmić, dwa wyrzuciła z domku (zrobionego przeze mnie) i zmarzły. Jak wywaliła trzeciego, to się wściekłam. Po dwóch dniach go oddałam i już go karmiła.

Masujcie go proszę inaczej dostanie skrętu kiszek i nie przezyje.
dzięki za wszystkie wskazówki no mogłam wczesniej napisać choć mi sie zdaje że ten kotek i tak jest silny bo tyle co on wytrzymał i lezy na termoforze to ta woda mu troszke brzuszek masuje a ja nie mam tak czasu żeby go tak pielęgnować i to nie takie łatwe jak mąż ma alergie ale z mamą mamy zmiany mam nadzieje że przezyje :) będe próbowac

JEŻYNKA GRATULACJE!!!!!

MAMA - no tak lenistwo potrzebne zwłaszcza po intensywnym poranku:rofl::rofl: Fajnie że dzieciaczki już zdrowe:tak::tak:
MARYLKA - rób tak z kociakiem jak pisała ZAPMARTA:tak: no i SZEJKA kochana życzę;-)
BUNIA - to niezła akcja z adoptowaniem kota przez psa:-D:-D My też mamy owczarka i nasza czarna kotka chodzi non stop mokra bo ją liże:happy2:
SORBUŚ - takie przeparaty na mrówki kupisz w Castoramie i itp. Ja kupiłam MRUWKOFON firmu Bros - i wytępił mrówki w dzień:tak::tak:
IWONKA2B - tak mi przykro:-( Następnym razem się uda
BIBINKA - dobrze zrobiłaś że idziesz na przedstawienie Ali:tak::tak::tak: A mężowi przejdzie jak zobaczy córkę recytującą wierszyki:-):-)
napewno sie zastosuje :) i dzięki za szejka choć pogoda taka że szok co chwila pada

Hej dziewczyny, jestem nowa na bb. Mam problem, bardzo chciałabym zajść w ciążę, tzn może już w niej jestem. Pierwszy dzień cyklu maiłam 1 maja, kochaliśmy się z mężem 12 maja, a 29 mam dostać @. od tygodnia jestem bardzo senna, a od trzech dni odczuwam ból w dolnej części brzucha i kucie w prawym jajniku, czy to może oznaczać ciążę? Dodam, że dzisiaj rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie, ale nie wiem czy to jeszcze nie jest za wcześnie? Co sądzicie? Czy wogóle tego 12maja mogło dojść do zafasolkowania jeśli owulację miałam 14maja? Proszę o odpowiedź
witam serdecznie mam nadzieje że masz już fasolke w brzuszku :):):)

Dziewczynki tak na szybko napiszę że zrobiłam dzisiaj test bo @ nie ma i WYSZŁA MI TA DRUGA KRESECZKA BARDZO BLADZIUTKA no więc poczekam tak do czwartku i wtedy zrobię test ponownie.

W sobotę robiłam to było dzień przed spodziewaną @ i nic mi nie wyszło a dzisiaj taka bladziutka, w sumie to z Nicole jak byłam to też taką bladą miałam :)
to gratulacje :):) najważniejsza że jest :):):):)

Sorbuś wszystkiego najlepszego w dniu imienin :):) i wszystkim innym Joannom też :):):)

tyle mnie nie było bo maiłam na głowie ciotke klotke :(

U mnie Mężus z kwiatkami tak ma:) ciągle cos przesadza, sadzi sieje nasionka itp... ja nawet do podlewania się nei dotykam:)

Lorelain może na owulkę Cię tak bolą???

JoL miłego spaceru:)

reklama
LORELAIN- to nie mam pojecia co to u Ciebie:sorry2::blink:na objawy ewentualnej ciazy za wczesnie-pewnie hormony szaleja:tak:

MARAN- no mowie Ci jak mnie najdzie to nie ma sily zeby mnie powstrzymac-to samo w ogrodzie:tak:

u mnie wlasnie przestalo padac i slonko wyszlo a mi zaraz glowa peknie od tego cisnienia:dry:raz tak raz tak i juz prawie na oczy nie widze:dry:

MARYLKA- no witam....ach te ciotki.....

no nic-my jedziemy z Domisiem po Zuze:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry