Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dopiero w czwartek jak @ faktycznie nie przyjdzie i kreska będzie godna pochwalenia to tak oficjalnie zrobię suwaczek ciążowy i ogłoszę wszem i wobec radosną nowinę
Co prawda miałam przeczucie tak od tygodnia że jestem w ciąży bo mdłości miałam niespodziewane takie. W drodze do sklepu jeszcze mi się chciało ogórków a jak wróciłam do domu to niedobrze mi się robiło ma sam ich zapach. Poza tym na grillu byliśmy i też mnie zemdliło a potem zajadałam karkóweczkę![]()
;-),ale dziekuje za kciuki -przydadz sie!!

ja nadal kciuki trzymam i jak bedzie pogoda to i ludzie beda
wiec zycze slonka i pogody ducha-ja tez pije kawe bo glowa peka od tego cisnienia
Sol a gdzie ty jesteś jak Cie nie ma ??
że grzeczniutka, że urocza, że ślicznie je wszystko kiedy inne dzieci wybrzydzają, że jak tylko włączy się muzyka to Karola zaczyna kręcić dupką i że ładnie bawi się z dziećmi 

wizyty kolejnej nie wyznaczała. dostałam tylko recepty na 3 ostatni cykl z clo, w razie gdybym nie zaciążyła. a mam nadzieję, że jednak się uda ;-)
) i mam lutkę dopochwową. a czy zaciążę czy nie to i tak dopiero wizytę bym miała na lipiec bo moja gineczka idzie na urlop :-) powiedziała, żeby małżyk wziął sobie tydzień urlopu na działanie
było miło ogólnie- trochę sobie pożartowałyśmy.
idę coś zjeść, bo obiadu niet a jeść się chce ;-)

Barbary ;-) )
koty to silne stworzenia. nam jeden kiedyś bez łapy wrócił (wiem, okropne) bo widocznie gdzieś w sidła wpadł, ale dało się go do koszyka z kocem, tam leżał z gazą z jodyną i mu jedzenie pod pyszczek dawałam. teraz to on biega szybciej niż inne koty, a w dodatku jest wielkim szefem- ze wszystkimi kotami się gryzie i wygrywa. taki weteran to już pomału, bo ze 4 lata ma.