maryla86
Fanka BB :)
no ja jak byłam mała to nie uczyłam sie wiersza tylko spałam na książce w którym był (bo tak mi nagadali że jak sie będzie na książce spało to do głowy wejdzie) no i wiecie jak sie zdziwiłam jak sie okazało że nawet tytułu nie pamiętamale sie pouczyłam hoho zasnełam na książkachmiejmy nadzieję że przez sen coś weszło do głowy
teraz zrobiłam sobie szpinak i zjem i znów spróbuję usiąść nad książkami:-)
zapmarta no @ raczej regularne ale może po łyżeczkowaniu mi się coś przestawiło
o ja na chwilkę a tu wszyscy uciekli :-(
napewno na fasolinkemaran miejmy nadzieję że fasolek :-)
powiem tak my prawie zawsze codziennie i tak mnie podkorciło żeby raz sprawdzić czy jak zrobie jeden dzień przerwy to zaskutkujemy jak działaliśmy co 2 dni to nic nie wynikłowięc teraz było non stop:-)
maran-atha a co dokładnie Ci dolega? bo u mnie też kiepsko
wiesz mi gin mówił że jak sie bierze anty to większa szansa na grzybice i zapalenia że organizm szybciej załapuje takie żeczy ja też kilka razy miałam to grzybice to nadrzerke i w końcu sie wkurzyłąm bo ile można i zrobił mi wypalanke kilka lat temu i od tego czasu mam spokuj nic nie łapie - robiłam prywatnie to troche zabuliłam ale miałam spokuj i po 5-10 minutach było okA ja dziś chodzę nietomna cały dzień, w pracy brak chęci na cokolwiek. :--
-(
Leń jak nie wiem. Dodatkowo grzybica powróciła :--
-
-(
hej w końcu sie spotkałyśmyWitam.
Jak juz wiecie z drugiego testowania też jedna krecha.@ nie mam. Znowu mi hormony wariują. No, idę nadrabiać
wiesz miałam Ci zaproponowac dokładnie to samoStokrotka a niektórzy ludzie na wieśc o moim weselichu się dziwią, że ja taka młoda i jużczuję, że po ślubie też będą mi patrzec na brzuch. A zresztą... dla mnie nawet wpadka przed ślubem nie byłaby wstydem
Bo to jest tak... jak młoda dziewczyna wychodzi za mąż to na pewno jest w ciąży, nie ma innej opcjiA mi się podoba bardzo bycie młodą mamuśką i żoną, dlatego po ślubie ruszamy od razu do boju.
Marylka, kup sobie ten podgrzewacz i wosk. Ty wytestujesz i ewentualnie mi polecisz. Co Ty na to? :-)
Iwonka a no gin mi zaleciła brac magnez czy jakiś zestaw witamin, a ja nie wzięlam sobie tego do serca. ZAuwazyłam, że to wstrętne plamienie pojawiało mi się po okresie albo tuż przed, a teraz już ho ho ho trwa
nie nie ta kobita tylko taka co już wcześniej miała i ma taki sklep jak ja ale ona tam ma mało miejsca i wózkiem nie wjedziesz i klienci nażekają że nic nie można pooglądać samemu bo wszystko za ladą i o każdą rzecz trzeba pytać a jak ktoś chce czapki zobaczyć to ona wyciąga jednorazówke i trzeba szukać a u mnie jest wieszak i tam wszystko widać a reszta w łużeczku w ładnym kartoniku i można przebieraćJa już przyjechałam, ale nic nie kupiłam .... kalendarza nie znalazłam, a z ubrań to wszędzie samo dziadostwo i na prawdę bieda kupić coś porządnego :-(
Szczęśliwa - eeh no szkoda tak w domu siedzieć, ale nie ma wyjścia, lepiej troszkę po odpoczywaj
Pysia - ja też się szybko hajtałam![]()
Fiolka - ja ostatnio też za bardzo nie mam na nic apetytu
Iwonka - czego się tak pilnie uczysz?
Marylka - jaka kobita? ... chyba jestem nie do końca w temacie. To jakaś z tego duże sklepu co się rozbudowuje?
Marantha - przytulam... jutro będzie lepszy dzień
Mama - kiedy planujecie remont? ... bo my we wrześniu robimy całą nową kuchnie i salon i to łączymy. Wczoraj był u mnei facet zatwierdzić projekt i się zgodził na wywalenie części ściany :-)... masz juz jakąs koncepcje salonu?
Dziewczyny dzisiaj był spory temat ap ropo wagi i odchudzania. Ja mam problem calkowicie odwrotny. Nosze rozmiar 34 i bardzo malo jest ubrań i nic na siebie nie mogę kupić
Chcialabym przytyć chociaż do rozmiaru 36 i nie umiem![]()
też od analizy ekonmicznej finansowej - czy jakoś tam miałam starego zgredalorelain nudnej prospektywnej analizy finansowej nie nawidze odpowiadać
a to profesor starej daty i nie mozna u niego nawet się zastatnowić bo odrazu stwierdza że nie umiesz![]()
no ja trzymam kciuki za tą ciążeMnie rano swędziały piersi i sutki takie wrażliwe były ale ja mam przypuszczenie co do ciąży.
No ja nie wytrzymam do czwartku, dobrze że test jutro dopiero kupię bo na pewno bym nie wytrzymała i robiła już jutro rano
A Misio się śmieje że mam wahania nastroju, że mi hormony głupieją... Ja tam nic takiego nie odczuwam...
tygrys nakarmiony i śpi zrobił mi kupe na ręke i zadowolony
miejmy nadzieję że przez sen coś weszło do głowy
więc teraz było non stop:-)

... jutro będzie lepszy dzień