• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam ponownie:-):-)

Ewcia_822, Maran- oj czuję fasolkę:tak::tak:

Wisienka- z Wrocka znam jednego ginka, koleżanka go bardzo chwali, ja go pamiętam jak wylądowałam we Wrocku w szpitalu, nie pamiętam jego nazwiska, ale ma na imię Tomasz i pracuje na Kamieńskiego. Super doktorek:tak::tak:

Stookrotka- ja mogę zatestować, ale na bank będzie jedna krecha u mnie:-p

Szczęśliwa- u mnie gg też nie działa

Marylka- ja od dwóch cykli mam bardzo mało śluzu- prawie wcale- a owulkę mam

reklama
szczęsliwa gg mi padło :-( zdążyłam wyjść z psem a tu nadal gg nie mam:wściekła/y:

maryla znam ten przesąd i wiesz co zawsze jak sie uczę to przed snem notatki kładę pod poduszkę nic to pewnie nie daje ale zaszkodzic tez nie zaszkodzi no chyba że notatki się pogniotą :-p

marylka witaj w końcu. Pozdrowienia dla tygrysa.My staralismy się robić te przerwy i co... GGGGGGG. Nie wiem od czego to zależy.
szczęsliwa mam nadzieję, ze lezysz wygodnie
tego nikt nie wiej no ja tylkko wiem że każdej z nas sie w końcu uda :):) a telewizja kłamie :):):):):)

To mnie nie pocieszylaś :P Ty taka drobniutka ;) Ale ja jakoś dobrze czuję się we własnym ciele :)
i to najważniejsze nie ma co sie porównywac najważniejsze żeby lubić siebie i żeby partner nas akceptował :):)

Witam się ponownie...normalnie czuję się masakrycznie...zabrałam się za ogród, ale nie dałam rady nic konkretnego w nim zrobic, bo mnie tak...za przeproszeniem zemdliło, że bajka...2 razy tuliłam się z kibelkiem...qrde..albo czymś się zatrułam, albo jakaś wirusówka panuje...:eek:

lorelain dokładnie a najgorsze jest to że nie wytłumaczy Ci tylko cytuje zazwyczaj swoją książkę:wściekła/y:

u to widzę że nigdzie gg nie działa :wściekła/y:

wisienka- Ty lepiej takich koszmarow nie ogladaj :D
ja tylko rok mlodsza od Ciebie... wiec mnie nie strasz :D hahahah a tak powaznie, to ja wierze, ze tu wszystkie bedziemy w koncu zafasolkowane :D no nie ma innej mozliwosci :D

marylka - szpiega masz. no to pieknie :D ludzie to sa naprawde dziwni.. ech...

u mnie tez gg nie dziala.. pewnie cos im padlo znowu

Wisieńko leże na boczku bo tak mi najwygodniej :):) i jednak zamiast herbatki pije mleczko ooo a co jak sie zachciało :P:P
Iwonko -ja mam to samo z gg nie moge wejsc na niego:/
marylko - ja chce ciasteczko juz jetem grzeczna

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry