Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MONINIA- tule:-(ale glowa do gory zaraz @ sie skonczy i dzialasz na nowo!!hej dziewczynki!Wlasnie przyszedl@ wiec buuuuuuuuuuuuu, troche dziwny , takie brazowe plamienie, ale jest...wiec kolejne staranka w czerwcu...pozdrowionka

LORELAIN- dziekujeWisienka
Mama - jakoś sobie twoją wizje wyobraziłam w głowie :-)... bedzie pięknie!;-)... lampe kupiłam w briko marsze. Jeśli chodzi o kolor to ja chce identycznie i meble do salonu tez będa koloru wenge i tak samo w kuchni, tylko blat w kuchni chce jasny. Kolor będzie chyba taki jak mam w sypilani, właśnie taki jaśniutki śmietankowy, ja kupowalam jakiś na m... z beckersa. Bo z magnata był za biały i bardziej wpadał w odcień szarości. Jakie masz podlogi do tych mebli?
ja tez mam jasny blat w kuchni-taki marmurkowy-jak polozymy zaraz dzieci to wstawie (to znaczy Tom wstawi) fotke
STOOKTOTKA-wazysz w sam raz-naprawdeWidzę że piszecie o wadze , więc też się dołączę. Ja mam 168 cm i 63 kg . Ważę za dużo?

u mnie ostatnio biegunka byla i pediatra powiedziala i w aptece,ze lata tych jelitowych wirusów cale mnustwo w powietrzu ,wiec moze cos zlapalasWitam się ponownie...normalnie czuję się masakrycznie...zabrałam się za ogród, ale nie dałam rady nic konkretnego w nim zrobic, bo mnie tak...za przeproszeniem zemdliło, że bajka...2 razy tuliłam się z kibelkiem...qrde..albo czymś się zatrułam, albo jakaś wirusówka panuje...![]()

;-)a trola pogon ze sklepu-niech szpieguje gdzie indziej
:-)no skoro musisz to bardzo prosze wysyłam beczke piwaja nie mam GG to mi też nie działaJakbym jeszcze GG miała to by pająki po scianach chodziły a Pol by sobie poszedł nie po ścianach
ewelina mówisz wymioty
szczęśliwa leż , odpoczywaj i pij mleczko:-)
maggy Pol mi nagrał:-)Miało być relax
marylka chmiel jest dobry na stres, ja sie musze odstresować![]()
no wiesz ja sie najbardziej boje tego że nie będe umiała sobie tak szybko oderwać tego wosku że będe to robić powoli bo będzie bolało no tego sie boje ale też mam chętke bo tak jak mówisz szybko włoski odrastaja i ja mam ostatnio czerwone chrostki po goleniu - a to nie wygląda sexiMaggy, jak będę u G to pogadam. No ale już sama wiem, że witaminy i magnez. Tylko ja ignoruję to co ona mówi i wychodzi jak wychodzi :--
-(
MAryla wiem, wiem, że to od anty grzybica. Co to za wypalanie miałaś? Ja nadżerki nie miałam i nie mam ;p Mnie też tak kusi niemiłosiernie na ten wosk, że szok. A dopiero niedawno zakupiłam maszynkę gillette na ostrza wymienneale jakby wosk miał byc taki extra to chyba go kupię, bo po maszynce to efektu zbyt długo nie ma :-
-
-( i kłują wloski jak odrastają. To jak Słońce? kupujemy? Mama nam pomoże jak nie będziemy wiedziały jak się obsługiwac
![]()

a ja ci zaśpiewam tak : " bo wszystko jest możlie jeśli tylko czegoś pragniesz jeśli tylko chcesz ooooooo możesz wszystko bo wszystko jest możliwe jeśly tylko tego mocno bardzo mocno chcesz" no to czywiście nie oznacza że jak nie wychodzi to nie chcesz ale takie były słowa akuratOBY
![]()
Fajnie, że wierzycie, ale powiem WAM, że to niemożliwe !!!![]()

Ewelina28- oj tam niemożliwe;-) wszystko jest możliwe![]()
niemożliwe...niemożliwe...wiem co piszę ;-);-)u mnie ostatnio biegunka byla i pediatra powiedziala i w aptece,ze lata tych jelitoych wirusów cale mnustwo w powietrzu ,wiec moze cos zlapalas![]()
No i pewnie się zdubluję. Ja o tym sluzie tez myslałam. Zawsze jak miałam owu to po prostu było tego sluzu masa, ciągnący i sliski , czasem aż miałam plamienia z krwią. A w tym miesiącu to miałam suszę, taki biały i szorstki. Tylko 7 maja miałam odrobinkę lepszy ale to nie to co kiedyś. Więc moze owu była tylko żołnierzyki z głodu wymarły:-( Piję sobie siemię od dziś. Zobaczymy jak podziałaNie, raczej tak nie jest. Śluz pomaga żołnierzykom dłużej żyćJa tam nigdy z tym problemu nie miałam tylko teraz 2 cykl i w tym miesiącu zauważyłam jeden raz i to w dodatku bardzo mało, ale przy mierzeniu tempki nie dało się nie zauważyć owulki
była na bank
zaczęłam łykać tego wiesiołka, niby to jest na poprawę śluzu, mam nadzieję, że do sierpnia się poprawi
![]()