• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja brykam do wyrka, niestety pustego :shocked2: bywa, poprzednia noc sie budzilam chyba z 4 razy... brak meza taki zamet wprowadzil.
film na tvn sie zaczyna, kiedys juz chyba go widzialam, ale co tam przy czyms zasnac trza ;)
Dobrej nocy kobitki!
hej Ewcia :) i dobranoc papatki Wam

Ostatnia edycja:
reklama
młoda kolorowych snów
pralinko no ja po zabiegu w ogóle nie krwawiłam w sumie to miałam 2 zabiegi 18 a potem 19 lutego ja tabletek nie brałam używałam prezerwatyw a jak lekarz powiedział że wyniki ok i że jak dostanę @ mogę zaczynać to od 25 kwietnia już w ogóle się nie zabezpieczałam :-)
ewcia witaj dziękuję za życzenia i wzajemnie

mlodam

u mnie tez pusto, chyba ze pisiu sie w nocy potajemnie wcisnie...
Z mezusiem sie aktualnie mijamy jak trzeba serduszkowac, ale jutro mam wolne:-D

dobranoc, spokojnej nocki

Iwonka to lekarz szybko dal Ci pole do popisu;-)]
to ja trzymam z calych sil kciukasy za te Twoje testowanie za 8 dni

ide tez pod prysznic... zle sie cosik czuje, ten brzuch mnie boli i jakby glowe mam goraca...
mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej..

Kolorowych snow zycze Ci Iwonka i tym ktorzy podczytuja:-)

a ja właśnie zrobiłam sobie jajko z majonezem i jak mi ma d.psko nie roznąć :-p ale tak mnie coś naszło

pralinko ja również trzymam kciuki aby owulacja u Ciebie było owocna :-)
dobranoc śpiochaj dobrze

no to w trójkę śpimy same oby jak najkrócej

Ja dopiero znalazłam chwilę żeby zajrzeć do Was ale zaraz idę pod prysznic bo nie mogę się doczekać rana - będę testować :-)

Jestem padnięta, życzę więc wszystkim wspaniałych słodkich snów, papatki :-)

A ja mam dziś dobrze bo Misiu wrócił normalnie z pracy już o 22 i siedzi obok przy drugim kompie, zaraz wskakujemy do wyrka :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc kochane ooo widze ze jestem pierwsza:):) wiec witam sie wcześnie z kawusia:):)
Od samego rana dobre wieści chyba jednak ten buziak od kominiarza sie przydał zaczne od tego ze brzusio nie boli wiec myśle ze bedzie dobrze :) a po 2 sasiad sie zgodził na mieszkanko hurrrra dzisiaj jego dziewczyna przywiezie mi klucze kurde ze ja nie pomyślałam wcześniej o tym mieszkanku ono juz stoi rok puste .... ale czeka mnie tam sprzątanko :) ale mama mi pomoże wiec nie bedzie żle :) nawet nie wiecie jak sie ciesze szok :) mimo ze z rodzicami na tym samym pietrze bedziemy ale jednak mieszkanka osobno :):) jestem taka szczesliwa :):)

Witam się rano - ja od 5 na nogach - spać nie mogę :-( Karola wstała o 7 więc teraz siedzi i baję ogląda - kanapeczkę zjadła coby idąc do przedszkola za bardzo głodna nie była. Nie wiem co się dzieje od początku tygodnia budzę się o 5-6 rano i już usnąć nie mogę :dry: Najgorsze że i Karola mi się tak budzi :-( Nie wiem czym to jest spowodowane :dry: Mam nadzieję że się jakos to unormuje i zacznie wstawać po 7 a nie po 5 bo ja świra dostanę :-(
Przepraszam że tak tylko o sobie ale jakoś nie mam weny - u mnie znowu pełno chmur i zapowiadają na dzisiaj burze :-(

Szczęśliwa - gratki z okazji mieszkanka :tak:

reklama
hej sol - czytałaś na trojaczkach ta historie?? myśmy wczoraj o tym pisały ...bo nam sie wydaje ze to znowu jakaś ściema jest i ze może to być tak druga blondi a jezeli prawda to przed nimi spore wyzwanie ....u mnie tez zachmurzone niebo i też chyba bedzie lało:(... kobieto od 5 rano nie śpisz jeju współczuje Ci ....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry