• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Juz dzisiaj z Wai chya nie popisze...
Nie mam humoru na nic....
Moge sie pozegnac z dzieciatkiem w tym cyklu...
To bylby cud gdybym zszla w ciaze.... serduszkowalismy 12dc, wczoraj przerwa i dzisiaj mialo byc znowu i dupa zbita...
Nic nie bedzie...
Nie mam checi do zycia...
Przepraszam,...
Zycze Wam przyjemnego wieczorku

reklama
wisieńko dobrze się dziś czujesz???
nika a dziś spokojnie pilnowałam 3 miesięczne dziecko mojej przyjaciółki, zjadłam duzo spagetti spałam sobie w dzien az prawie zaspałam do pracy :-D a Tobie???

malapralinka nie łam się. A może ten jeden raz wystarczy do fasolki... Nie smuć się, będzie dobrze. A coś się stało jeśli można wiedzieć??
iwonka a ja byłam u dentysty na usuwaniu kamienia i prawie zeszłam z fotela na dźwięk zabiegu. :) A tak poza tym to u mnie nudy, dzień za dniem się snuje. Na razie żadnych rewelacji :)

MALAPRALINKA - skąd ten zły humor?

IWONKA - to mała praktyka dziś:-D:-D U mnie dziś nawet dobrze - pogoda dopisuje i jutro piatek i znów weekend:-D:-D

siedze i placze...
Wiem, zachowuje sie jak glupia nastolatka, o niczym innym nie mysle jak o dziecku...

Maz tez powiedzial ze w koncu trzymal te zolnierze do 12dc to silne chlopaki sa i dadza rade za jednym razem..
Jemu tez ylo przykro ze sie rozplakalam...

A co sie stalo?
Bylo ladnie,pieknie ale Mezus nie podolal i nie doszedl...
Wiem ze nie Jego wina, zdaza sie, ale .. No wlasnie "ALE":-(

Przepraszam za literowki, ale cos klawiatura sie blokuje..

Ostatnia edycja:
malapralinka oj, przytulam Cię mocno. Widzę, że bardzo przeżyliście to. Zdarzaja się takie sytuacje. Musicie dać sobie trochę więcej luzu i czerpać przyjemność z samych przytulanek, bo ciągłe myślenie czy właśnie teraz się zachodzi w ciąże utrudnia i zajście w ciąże i radość z bycia razem intymnie.. NIe martw się uda się!!! :D Na Ciebie też przyjdzie pora i zaciażysz!!! Trzymam kciuki za udane próby!!! :D

margolcia ja ostatnio też miałam usuwany kamień ale więcej strachu niż to warte :-p
pralinko nie jest powiedziane że nic z tego nie wyjdzie mojego D brata dziewczyna zaszła w dniu miesiączki i urodziła teraz w maju :-D więc co ma być to będzie nie załamuj się myśl pozytywnie a ja trzymam kciuki aby zaowocowało &&&&&&&&&&&&
nika ja zawsze się opiekowałam dziećmi odkąd pamiętam w domu byłam najstarsza i mam 3 rodzeństwa, ciotecznego mam 8 i też młodsi ode mnie, no i jeszcze kuzynki mamy mają dzieci też wszystko młodsze ode mnie więc zawsze iwonka pilnowała
dorabiam też pilnując dzieci
dla mnie to nie praca tylko przyjemność :-) uwielbiam dzieci

Ostatnia edycja:
margolcia w pracy bez zmian. Już mam taaaakie nerwy. No i brak@ co uniemożliwia dalsze staranka
pralinka mąż ma tez pewnie stres. A żołnierzyki na pewno jeszcze zyja, może rano spróbujcie a na kolację daj mu jajka. Nie płacz kochana. Jeszcze nic straconego. Dobierz się do niego w nocy , niech zapomni o stresie.
Iwonko mi nic nie jest, czuje się normalnie nie jak na @, właśnie płakałm sister, ze mi się wszystko pier,,,,,

Ostatnia edycja:
Dziekuje Ci bardzo za mile slowa...
Niby nic straconego, niy nie wiadomo kiedy owulacja, ale iwadomo ze co dwa dni od 12 dnia cyklu mialo bbyc...
A jutro 15 dc i wg kalkulatoriw owulacja.
Jutro napewno nic nie bedzie, juz sam fakt zblizen jest inny.
Ale zeby ylo ciekawiej to do 12dnia cyklu bez przerwy nam sie chcialo i serduszkowalismy, ale wiadomo - nie do konca...
Moze tu byl lad, ze sie wtedy wyszalelismy..

Za duzo mysle, wiem...Myslalam ze bedzie prezent na dzien ojca, a tu dupa zbita...

Przepraszam ze Wam tutaj marudze i wprowadzam zly nastroj ale mam tylko Was..

reklama
MALAPRALINKA - będzie dobrze tulę Cię kochana:tak: Dajcie sobie czas, kochajcie się dla przyjemności bo myślenie czy się zajdzie czy nie odbiera całą radość i intymność.
Przyjdzie czas na fasolkę:tak::tak: trzymam kciuki&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry