Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bunia gratuluję ocen.jeszcze trochę i koniec!

aga fajnie, że zakupy się udałyi jeszcze prezent od małża :-) jutro wypłatę Grześ ma i w tym miesiącu musimy zacisnąć pasa- ja dostanę mniej kasiorki po zmianie tej umowy, za komplet trzeba zapłacić i jeszcze w tym miesiącu opał kupić już na zimę, bo jeszcze na trochę będzie tańszy (decyzja gospodarza, bo kupujemy na pół a on w połowie czerwca wyjeżdża na jakiś czas więc musimy kupić przed jego wyjazdem), więc czeka nas ciężki miesiąc i na pewno nic takiego sobie nie kupię :-( ale mamy komplet i jestem zadowolona
a pozatym może czerwiec okaże się szczęśliwy przynajmniej na testowanie
![]()

;-)Dziękuję buniu
Ja na zakupy chodzę raz na jakiś czas tak po prostu bo wiadomo zakupy poprawiają kobiecie humorem a mężuś dobrze pomyślał,mam nadzieję ze depilator szybko przyjdzie
My też teraz oszczędzamy aby nie tknąć oszczędności z drugiego konta na holideja,jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy także trzeba uzbierać troszkę pieniędzy aby podjąć decyzję.
Będzie dobrze,czasami trzeba pasa przycisnąć samo życie także głowa do góry.Czerwiec pewnie okaże się bardziej łaskawszy;-)
bibinko papa,miłego popołudnia życzę
Fleur rozumiem także miłego pichcenia bigosiku)

chociaz lato sie zbliza wiec bede musiała sie wybrac bo w szafie pustki po zimie
spanie mnie łamie, bo uczyłam się do nocy a o 6 musiałam już wstawać bo egzamin na 8. i teraz zmęczona jestem strasznie. idę się kimnąć troszeczkę
żeby mieć więcej siły wieczorkiem na przytulasy :-)