Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aga c.d. nastąpi wieczorem????
(

Tak tak NIka ale wiesz zawsze ja sie pojawiała nie byłam z tego powodu zadowolona ale teraz jak było to w zawieszeniu to co innego nie chciałabym chodzi tu po lekarzach .FLEUR czemu dziwnieWg. mnie lepiej wiedzieć na czym się stoi i co jest grane niż czekać w zawieszeniu i niepewności;-)
U mnie był rosołek:-) Na zamówienie mojej córciDziewczyny co macie dzis na obiad???
A zaraz będę robić sałatkę

jak zdarza się temat, na który nie chcę z małżem rozmawiać, to mam najlepsiejszą przyjaciółkę (też Basię ;-) ) i z nią mogę przegadać kilka godzin i nie potrafimy się rozstać
za to mój Grześ z jej Grzesiem (też ;-) ) się świetnie dogadują, więc jak się z nimi widzimy to my swoje i oni swoje 
i jeszcze prezent od małża :-) jutro wypłatę Grześ ma i w tym miesiącu musimy zacisnąć pasa- ja dostanę mniej kasiorki po zmianie tej umowy, za komplet trzeba zapłacić i jeszcze w tym miesiącu opał kupić już na zimę, bo jeszcze na trochę będzie tańszy (decyzja gospodarza, bo kupujemy na pół a on w połowie czerwca wyjeżdża na jakiś czas więc musimy kupić przed jego wyjazdem), więc czeka nas ciężki miesiąc i na pewno nic takiego sobie nie kupię :-( ale mamy komplet i jestem zadowolona
a pozatym może czerwiec okaże się szczęśliwy przynajmniej na testowanie 

wyciągłam z zamrażarki, bo ostatnio narobiłam za dużo (małżyk tego nie jada) a małżyk miał kotlety z ziemniakami i surówką- szamał obiad jak w szkole jeszcze byłam 
bardzo się cieszę. jeszcze tylko 12.06 ostatni egzamin i będzie koniec roku!!! hurrrraaaaaaa 
ooo rosołek dawno nie jadłam...U mnie był rosołek:-) Na zamówienie mojej córciA zaraz będę robić sałatkę
![]()
Aga chce kupic te testy bo juz sama nie wiem moze nie trafaiamy akurat w dni ???? jeszcze bede musiała poczytac jak one działaja moze ktoras z was je uzywała ?????
Własnie nie wiem co zrobic na obiadek mam kapuste moze ugotuje taki niby bigosiki do tego młode ziemnaczki ??