Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i gratuluje!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

poszla bym spac zeby nie myslec,ale jest Domi

czesc
MARAN- wiedzialami gratuluje!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
witam wszystkie dziewczyny ze lzami w oczach:--
-
-
-
-
-
-
-
-(
nie wiem po cholere jasna bralam te pierd.....ne hormony i poszlam do ginek???????????mielismy zaczac od wczoraj bo dzis lub jutro ma oby niby owulka.czekalismy wiec do ndz.popoludniu mielismy gosci,pozniej kapanie dzieci a wieczorem juz nawet nie wiem o co poszlo,ale pyskowka od slowa do slowa (a ze ja nerwus) i skonczylo sie tym ze poszlam spac przed 22 a raczej ryczalam bo nic w tym cyklu nie ma szans sie udac-nie dość ze 1 marny pecherzyk t jeszcze nie wykozystamy bo nie bylo staran a dzis tez nie bedzie bo sie okazalo ,ze ma byc w ekipie kontrolujacej inwenture na magazynie glownym i wroci po polnocy a jutro rano mam ginek i mial zobaczyc jak z owulka.nie wiem czy jest sens jechac bo co powiem gin?????ze sie staramy ale seksu nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem zla,rozzalona,chdze po domu i placze ,Zuza pojechala dzis na wycieczke z kazji dnia dziecka gdzies daleko nawet nazwy miejscowości nie pamietam z tych nerwowposzla bym spac zeby nie myslec,ale jest Domi
niech mnie ktos przytuli bo placze i gile mi lecą![]()