• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maram- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ale sie ciesze :D pieknie!!!! Lista nam sie powieksza :D

Mama- tule mocno!!!! W zyciu nie zawsze musi byc pieknie, bo byloby nudno.. nie tym razem to nastepnym...a jakie godzenie sie bedzie przyjemne J

Bunia- niezla tesciowa :D przepraszam, ale to troche nieladnie.. bo kaczki ma, daleko mieszka i makaronu za 10zl masz jej kupic..? ech..

reklama
kochane moje dziekuje za przytulenie,troszke mi lepiej,ale nadal smutno:-(

MARAN-
czesto przytulasy u Was byly w tym cyklu???jesli nie chcesz to nie pisz:sorry2:bardzo sie ciesze,ze Ci sie udalo za 1 podejsciem:tak:Wisieńka też Ci GRATULUJE:tak:;-)

mama a co mam nie napisać, były czesto bo co 2 lub do dzień od 10 do 17 maja bo ja sama nie wiedziałam kiedy ta owulka bedzie i testy owul. kupiłam i temperature mierzyłam bo ja nowicjuszka w tych rzeczach więc wolałam sie bardziej obaserwować i więcej sie starać by nie przegapić... dziekuje wisience za gratki :)

agnieszka mąz wie bo przed jego wyjściem do pracy test zrobiłam :)

SORBUŚ- Wisieńka gratuluje Maran II kreseczek bo Jej napisalam sms'ka:tak:nic nie przeoczylas,a Wisieńka ma dzis ginek i moze sie czegos dowie co z ta Jej @-czemu nie ma:sorry2:

AGNIESZKA- a gdzie mam zadzwonic do Tomka??

maran to pewnie mąż mega szczęśliwy :tak:
mama może nie dzwoń ale napisz smsa co czujesz...to może pomóc aby uniknąć cichych dni...
Maggy witaj:)

agnieszka cieszy sie cieszy no i mówi, że jakiś taki ma większy spokój bo jak sie dowiedzieliśmy, że Ala będzie to wszystko jeszcze takie nowe niewiadome było a teraz przy drugim to już choć wiadomo czego sie można spodziewać...

agnieszka cieszy sie cieszy no i mówi, że jakiś taki ma większy spokój bo jak sie dowiedzieliśmy, że Ala będzie to wszystko jeszcze takie nowe niewiadome było a teraz przy drugim to już choć wiadomo czego sie można spodziewać...
Mój M też tak mówi że z drugim dzieckiem będzie łatwiej bo posiadamy już wiedzę z poprzedniego dziecka i też wierzymy że będzie łatwiej...:)
Fajnie że wam się udało:)))

maggy- ona tak ma. nie potrafią się utrzymać, mają komornika na karku, dom im też pewnie niedługo odbiorą, bo nie płacili hipoteki, a ona kaczki wzięła i my mamy jechać im zawozić do nich żarcie :szok: jak się ojcu pracę załatwiło, żeby się jakoś wyciągnęli z tych długów (on ma emerytyrę) to NIE :szok: bo jak on tam pojedzie, bo to daleko (a miałby kilka osób ze wsi, które tam pracują, bo to praca w tartaku). jak już ich kompletnie pogrążyło, to do nas dzwonili, zeby im kredyt wziąć, to oni sie odbiją (my im mieliśmy wziąć 3000, a mają zadłużenia że ho ho ho, a ten kredyt to niby na to, że mama sobie poleczy zęby i do Holandii do pracy pojedzie- ona, która ledwo do sklepu tyłek ruszy). tak to jest z tymi moimi teściami- ciągle daj, daj, daj a nie pamiętają, że nas z domu wyrzucilli, że nas okradli, że na ślub jedynego syna nie przyszli ( w dodatku dzień przed weselem pojechaliśmy tam z kołaczem, to nas wywalili). ach, co ja się tu będę o nich rozpisywać- nie warci są tego.

Tak bo mój synek za rok idzie już do szkoły...dla mnie to przesada,zabieranie dzieciństwa ale skoro tak tu jest to może i dobrze...już sama nie wiem...:-/

Aga w Uk z tą szkołą wcale nie jest tak źle, systam się sprawdza, dzieci w przedszkolu są do tego dobrze przygotowywane i szkoły przystosowane. Mój siostrzeniec idzie od wrzesnia i się juz doczekac nie może.

Magyy dziękuję Ci baaardzo
maran-atha Gratulacje, życzę aby wszystko było dobrze!!!! byś przeszła ten najtrudniejszy okres.
Maryla dziękuje, też się w tym nieszczęściu cieszę, że tak szybko udało się załatwić chemię, w szpitalach tych co sa blisko soli to az ponad miesiąc trza czekać, a tam z dnia na dzień, oby tylko dobrze ją zniósł,

Wiem co czujesz bo ja przechodziłam chorobę spowodowana rakiem u dwóch najbliższych osób w mojej rodzinie rok temu. Było bardzo ciezko :-(

czesc

MARAN- wiedzialam :tak:i gratuluje!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

witam wszystkie dziewczyny ze lzami w oczach:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

nie wiem po cholere jasna bralam te pierd.....ne hormony i poszlam do ginek???????????mielismy zaczac od wczoraj bo dzis lub jutro ma oby niby owulka.czekalismy wiec do ndz.popoludniu mielismy gosci,pozniej kapanie dzieci a wieczorem juz nawet nie wiem o co poszlo,ale pyskowka od slowa do slowa (a ze ja nerwus) i skonczylo sie tym ze poszlam spac przed 22 a raczej ryczalam bo nic w tym cyklu nie ma szans sie udac-nie dość ze 1 marny pecherzyk t jeszcze nie wykozystamy bo nie bylo staran a dzis tez nie bedzie bo sie okazalo ,ze ma byc w ekipie kontrolujacej inwenture na magazynie glownym i wroci po polnocy a jutro rano mam ginek i mial zobaczyc jak z owulka.nie wiem czy jest sens jechac bo co powiem gin?????ze sie staramy ale seksu nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem zla,rozzalona,chdze po domu i placze ,Zuza pojechala dzis na wycieczke z kazji dnia dziecka gdzies daleko nawet nazwy miejscowości nie pamietam z tych nerwow:no:poszla bym spac zeby nie myslec,ale jest Domi

niech mnie ktos przytuli bo placze i gile mi lecą:eek:

oj mama bardzo cię przytulam :sorry2:... a może Tom mógłby wziąć z pracy przepustkę na godzinkę?

Marantha - ogromniaste gratulacje!

aha no i oczywiście chodzikom mówie NIE i żadna sila mnei nie przekona , że one robią cokolwiek dobrego dla dziecka, one są produkowane tylko i wyłącznie dla wygody rodziców, a ich skutki stosowania potrafia wychodzić dopiero po latach. Moim zdaniem to jest to tak oczywiste, że wrecz nawet nie powinno być dyskusji na ten etmat.

Wisienka - hihihi takiej propozycji to chyba aż mi nei wypada odrzucic, ale po takiej wyżerce to będziemy wyglądać jak dwa spasione prosiaki :-D:-D:-D

Mi sie dzisiaj cos okropnego zdazyło, chyba ktoś chciał mi się włamać do mieszkania :dry:.... byłam tak przestraszona, że nie mgolam dos iebie dojśc i zaplakana dzwonilam do męża :-(

Ostatnia edycja:
reklama
MARYLKA- dziekuje,przy cycu od razu lepiej:tak:ale wiem-staram sie ,biore hormony,lata po ginek.po dentystach,lykam co trzeba a w dniach kiedy powinnismy dzialac jest dupa-a caly czas bylo miedzy nami si:sorry2:

BUNIA- ach te tesciwe.....:((( teraz ja Cie tule:)
wiem wiem to wkurza człowiek sie stara a jak przyjdzie co do czego to dupa więc wiesz ja już sie przestałam starać - no łykam kwas foliowy -chyba ze zapomne i to tyle seksuje sie kiedy i gdzie mam ochote i ty tez tak rób jak teraz lekaz przepisze clo to bierz i po prostu działaj a tak wyliczanie to stresuje , no chyba że przy clo trzeba wyliczac - ja sie nie znam :(
mój kamil zawsze mówi że nie ma to jak przy cycu :) a jak jest chory to mówi że potrzebuje okład z młodych piersi :):):):):):):):):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry