• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
chowam się na jakiś czas- muszę notatnki z rachunkowości robić, bo 12 egzamin i muszę się z czegoś uczyć. będe pisać na kompie, więc będę zaglądać do was i pewnie swoje 3 grosze dorzucać :-) ;-)

Lor- a może ktoś się spił i próbował wejśc do twojego mieszkania zamiast swojego? ja tak raz miałam- spałam a ktoś mi się do drzwi dobijał, próbował kluczem kręcić. okazało się, że sąsiad z porodówki wrócił 2 dni później i przez ten czas zapomniał, ze mieszka w klatce obok :-D

chowam się na jakiś czas- muszę notatnki z rachunkowości robić, bo 12 egzamin i muszę się z czegoś uczyć. będe pisać na kompie, więc będę zaglądać do was i pewnie swoje 3 grosze dorzucać :-) ;-)

Miłej nauki;-)

Aga - mi sie dużo bardziej podoba ich wyluzowane podejście do dzieci niż nasze typowe Polskie .... u nas to czasami aż człowieka krew zalewa. Mentalności ludzi niestety nie da się zmienić :dry:

bunia - na 100 % nie, ewidentnie chciał sie włamać, ale szerzej opisze historie za 5 minut bo muszę trochę ogarnąć po śniadaniu i ten burdel co mi Mati juz od rana zrobil

Aga - mi sie dużo bardziej podoba ich wyluzowane podejście do dzieci niż nasze typowe Polskie .... u nas to czasami aż człowieka krew zalewa. Mentalności ludzi niestety nie da się zmienić :dry:

Ja dużo słyszałam o tych szkołach i opinie są pozytywne,mam nadzieję że Alankowi szkoła się spodoba.Tylko czasami mam wrażenie że dziecko w wieku 4 lat to powinno bawić się jeszcze w ogrodzie a nie chodzić do szkoły w mundurku...

cześć dziewczyny poniedziałkowo:)
maran gratulacje!!!! ale super wiadomość przy poniedziałku:)

ja dzisiaj w domu bo się okazało że młody ma w przedszkolu zakończenie roku, biała koszula potrzebna i na 13 zapraszają więc pojechałam do roboty i dzień urlopu wzięłam.

doczytuję co naklikałyście:)

Lorelain nigdy przez myśl mi nie przeszło że to spotka mojego tate, prędzej myślałam, że coś innego go może dopadnie ale nie nowotwór... ehhh życie jest brutalne i mocno kopie w d...
podobnie tez nie myślałam, że strace dzidziusia a jednak... człowiek wielu rzeczy nie przewiduje i nie spodziewa się a życie samo pisze scenariusz.
Mama głowa do góry, nie jesteś sama, trzymam mocno za rekę i przytulam ile mam sił w rękach ;-) mam nadzieję, że mimo wczorajszego braku może nic straconego w tym miesiacu:zawstydzona/y:

reklama
MARYLKA-no wlasnie w moim przypadku kiedy nie mam oowulki to niestety trzeba planowac ale nie mowi Tomkowi z kalendarzem w reku: tu,tu i tu bedziemy sie przytulac-nie:no: poprostu powiedzialam to co powiedzial ginek-od ndz....

no dobra nie marudze juz bo bedziecie mialy mnie dość-tylko co ja jutro powiem ginek:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::confused::confused:

AGNIESZKA- moze napisze smsa,ale jeszcze nie teraz bo za duzo goryczy we mnie:-(

LOR- czekam na opowiesc co tam sie wydazyol:szok: !!!

BUNIA- porazka z takimi tesciami-trzymaj sie dzielnie i nie daj sie!!!co za ludziska:dry:

MOTYLEK,ELLETH,MAGGY- witajcie kochane;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry