Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam 31 lat i tez nie bede czekala roku bo jak owulki nie mam to wiadomo ze nic z tego dlatego ginek juz dziala z Clo
kurcze 5 lat to tyle chodzisz co ja do swojego -no ja 6 lat to juz kawal czasu i powinna miec lepsze podejscie do wiernego pacjenta a tu masz
ale wierze,ze dczekasz sie jeszcze 2 dzieci czyli jak sie razem doczekamy to obie bedziemy mialy po 3 dzieci;-)
:-)
my tez zrezygnowalismy z 2 tyg Turcji i remontujemy,zeby potem jak sie maluszek urdzi(jesli zajde) dom byl swierzo po remncie
AGNIESZKA- pewnie ze starania sa wazniejszemy tez zrezygnowalismy z 2 tyg Turcji i remontujemy,zeby potem jak sie maluszek urdzi(jesli zajde) dom byl swierzo po remncie
![]()

;-)bedzie si-zalatwicie wszystko i zamieszkacie tam z Waszymi dziecmi
aaaaale bedzie super
powodzenia-dzialajcie w temacie-no i oby 14 czerwca wizyta byla udana a ginek rewelacyjny-teg zycze

...
mam nadzieje,ze sie szybko pogodzicie

Dziewczyny my tez zrezygnowalismy z Chorwacji bo chcemy kupić i urządzić domek. Trzymajcie kciuki żeby się udało i żebyśmy mogli mieszkac z fasolka we własnym.