• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze, jak ja Was tu czytam to ja ciemna jestem...

Agabre te "wspomagacze" to dla mnie nadal ciemna magia.
Musialabym troszke o tym poczytac, zeby byc w temacie.
Wyobrazam sobie jak sie stresujesz w tym oczekiwaniu.

o matko ale ten jajec lewy mnie dzisiaj kluje i caly czas te skurcze mam:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
mama byl temat wosku jak mnie nie bylo? pytała się coś Marylka Ciebie o wosk? bo ja wciąż o nim myślę hehe
a co nowego u Was? Bo tego nie jestem w stanie nadrobic :( tyle piszecie

a ja sobie dzisiaj pomyslalam ze jesli i tym razem sie uda za pierwszym razem, to zaczne tym bardziej sie bac ze latwo mi w ciaze zajsc ale trudniej donosic...
Zaczynam sie tego naprawde obawiac:-(

Jestesmy w trakcie kupna mieszkania. W zasadzie dopiero rozpoczynamy caly ten proces, a ja zamiast o mieszkaniu myslec to przegladam wykresy na 28dni i temu podobne..

BIBINKA- witam i wiem ,ze trzymasz kciuki tak jak ja za Ciebie:tak:;-)

AGABRE- no tak to jest z tym czekaniem,ale dzis maja byc tylko godziny nie znasz czy moga byc tez jutro???a jak sie czulaś na Clo ???bo jak poczytalam o suktkach ubocznych to:szok::crazy: nerwy,humory,przytycie:wściekła/y::eek:i wiele wiele innych .......

MALAPRALINKA- czasem cos czuje ten lewy jajnik ale nie wiem co to skoro owulki nie mam:eek:

malapralinka na trudności z donoszeniem ciąży jest luteina albo duphaston. To czysty progesteron, który odpowiada za odpowiednie zagnieżdżenie zarodka i jego rozwój póki nie wytworzy się łożysko.

mama, na clo przytyłam ale niewiele, około 3-4 kg. Nic nie daje rowerek treningowy ani wożenie i rozładowywanie drewna z taczki, co do nerwów i humorków ... nic z tych rzeczy :) Chyba dość łagodnie przeszłam ten etap :)

Ostatnia edycja:
PYSIA- nie,nie byl tematu wosku:no:a ja Wam wtedy swoje powiedzialam i polecam:tak:a z milych spraw to Maran bedzie drugi raz mamusią:tak:

AGABRE- no mam nadzieje,ze mi sie owulka pojawi dzieki Clo bo ja w tym mam problem,ze mam puste cykle:sorry::dry::dry:

A wlasnie bo mi sie przypomnialo, mam nadzieje ze
Maryla
to przeczyta
bo mialysmy razem testowac, ale jajuz uprzedzam ze dzien testowania zmieniam z 11 czerwca na dzien wczesniej ,bo wtedy mamy miesiecznice nasza ;-)
Mam nadzieje ze tez zmienisz na ten dzien i bedziemy testowac razem

dziewczynki uciekam bo goscia zaraz bede miala...
Milego popoludnia Wam zycze

Ostatnia edycja:
mi się pęcherzyki pojawiły już w pierwszym cyklu z clo :) Nie wiem tylko jak z ich jakością było, nie miałam całego cyklu monitorowanego. W każdym razie w 11 d.c. pęcherzyk był duży, około 21x17,5 mm, czyli tuż przed pęknięciem :) temperatura wzrosła a to znaczy, że owulka się pojawiła

reklama
No to MARAN gratulacje ;-);-);-);-);-)
Mama dzięki za info ;]
Mnie choróbsko dalej sie trzyma eh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry