• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no to mnie babeczki z Alka nie pocieszacie powiem wam szczerze... myślałam, że jednak szybciej wyrośnie...
mama u nas wszystko szybciej... wiec i bunt 2latak tez... :( pierwsze 2 zęby wyszły Ali jak miała 3 miesiące a to ma chyba po mnie bo mi tez w wieku 3 miesięcy wyszły pierwsze zeby... no i ja swój pierwszy okres dostałam jak miałam 10lat i 11 miesięcy więc to była dla mnie katastrofa ;( jescze takie dziecko a tu już kobieta i ryczałam jak cholera... do 6 kl podstawówki wstydziłam sie, że mam piersi bo u mnie jeszcze zadna dziewczynka nie miała... to był koszmar dla takiego dzieciaka więc mam nadzieje, że choć tego Ala tak szybko nie dostanie...

ide kawe sobie zapodać bo Ale spać połozyłam bo przecież wrzeszczy i sama nie wie czego chce...

reklama
No Mama gratuluję determinacji! Jak po takich mocnych postanowieniach wytrzymuje z tydzień ćwiczeń:((( Kiedyś jak młodsza byłam to miałam takie mięśnie brzucha że sie bawiłyśmy z moją małą wtedy siostrą w stawanie na moim brzuchu:) A teraz.... buuuu
dziś ide na siłownię bo mamy w pracy za darmo:) będę tylko ja i moja koleżanka i cała siłownia dla nas:-) Zobaczymy co z tego wyniknie:)

marylka ja mam depilator, taki zielony philipsa;) ze światełkiem co by lepiej bylo widać:) I działa całkiem nieźle na nogi:) Cos na bikini musze jeszcze wykombinić, narazie mam krem ale jakoś tak nie bardzo:((

No i będe jadła pizzę!! PO wczorajszym obiedzie bojkotuję naszą stołówkę i nie tylko ja i będdzie pizza:):)

Ostatnia edycja:
Dziewczny mam jeszcze chwile...
Mam dosc, moje zcie to jedno wielkie pasmo niepowoidzen,...
Z mieszkanie bedzie dupa zbita...
Dlaczego wszstko sie tak pierdzieli??
Rycze jak male dziecko....
Nie mam nawet teraz do kogo sie prztulic, a zaraz trzeba wchodzic do pracy... Nie jestem w stanie, nic mi sie nie chce...
Rocznica jak cholera...
Kurka wodna, dlaczego zawsze ja??
Gdby nie maz i milosc to nie mialabm zupelnie nic...

Przepraszam, ale musialam to z siebie wyzucic

Google Tłumacz taki ??? ja bym najchętniej chciała taki z nakładką mrożącą :) daj znać jak sie sprawdził :)

bardzo bardzo podobny:)
Mój nie ma wkładki mrożonej.Ja za niego załam tylko 15 funtów więc rewelacji się nie spodziewam.
Poza tym depilatory są bardzo drogie.Chciał kupić philipsa albo brauna ale ceny są kosmiczne bynajmniej u nas.Najmniej musiałabym dać około 80 funtów
i szkoda było mi takiej kasy ale ten też nie jest zły:)

uciekam...pa

no to mnie babeczki z Alka nie pocieszacie powiem wam szczerze... myślałam, że jednak szybciej wyrośnie...
mama u nas wszystko szybciej... wiec i bunt 2latak tez... :( pierwsze 2 zęby wyszły Ali jak miała 3 miesiące a to ma chyba po mnie bo mi tez w wieku 3 miesięcy wyszły pierwsze zeby... no i ja swój pierwszy okres dostałam jak miałam 10lat i 11 miesięcy więc to była dla mnie katastrofa ;( jescze takie dziecko a tu już kobieta i ryczałam jak cholera... do 6 kl podstawówki wstydziłam sie, że mam piersi bo u mnie jeszcze zadna dziewczynka nie miała... to był koszmar dla takiego dzieciaka więc mam nadzieje, że choć tego Ala tak szybko nie dostanie...

ide kawe sobie zapodać bo Ale spać połozyłam bo przecież wrzeszczy i sama nie wie czego chce...
ja tez pierwsza w klasie miałam okresi i stanik - w króliczki :):):):) 4-5 klasa to była nie pamietam dokładnie no tylko że u mnie to wszystkie chciały mieć zaraz stanik i mi zazdrościły :) tylko chłopaki wołali na mnie big cyc :):):) ale jakoś sie tym specjalnie nie przejełam na szczęście :)

No Mama gratuluję determinacji! Jak po takich mocnych postanowieniach wytrzymuje z tydzień ćwiczeń:((( Kiedyś jak młodsza byłam to miałam takie mięśnie brzucha że sie bawiłyśmy z moją małą wtedy siostrą w stawanie na moim brzuchu:) A teraz.... buuuu
dziś ide na siłownię bo mamy w pracy za darmo:) będę tylko ja i moja koleżanka i cała siłownia dla nas:-) Zobaczymy co z tego wyniknie:)

marylka ja mam depilator, taki zielony philipsa;) ze światełkiem co by lepiej bylo widać:) I działa całkiem nieźle na nogi:) Cos na bikini musze jeszcze wykombinić, narazie mam krem ale jakoś tak nie bardzo:((​
no znając mnie to pewno jeszcze z miesiąc sie pozastanawiam zanim zakupie cokolwiek :) kremy jak dla mnie to masakra i puki co działam maszynką ale to upierdliwe bo trzeba często :( i wogule a z tą siłownią to macie ekstra :) naprawde zazdroszcze

Dziewczny mam jeszcze chwile...
Mam dosc, moje zcie to jedno wielkie pasmo niepowoidzen,...
Z mieszkanie bedzie dupa zbita...
Dlaczego wszstko sie tak pierdzieli??
Rycze jak male dziecko....
Nie mam nawet teraz do kogo sie prztulic, a zaraz trzeba wchodzic do pracy... Nie jestem w stanie, nic mi sie nie chce...
Rocznica jak cholera...
Kurka wodna, dlaczego zawsze ja??
Gdby nie maz i milosc to nie mialabm zupelnie nic...

Przepraszam, ale musialam to z siebie wyzucic
czemuu ??? co sie dzieje pisz szybciutko , i wiesz że na mjego cyca zawsze możesz liczyć :) on tak lubi jak sie do niego przytula ktoś :) pisz kochana o co kaman a nie możesz wziąść dziś wolnego na rządanie?? czy cus takiego ??

Aga no to różnica w cenie ogromna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZIEKI MONIA-staram sie cwiczyc choc pare minut dziennie:tak:jem mniej a czesciej i staram sie wiecej pić wody:tak:zobaczymy ile wytrzymam,jak beda efekty to pewnie dam rade troche pocwiczyc gorzej jak czlowiek sie meczy a efektów brak:dry:
co do depilatora to tez mam philipsa z nakladka masujaca ,ale moim zdanie to bardziej boli niz wosk,dlatego ja pozostaje przy wosku:tak:;-),ale Wy probujcie jak Wam depilatrem lepiej:tak::-) o matko,moje nogi:eek:

MARAN- NO to faktycznie wczesnie mialas @ ja dostalam w 13 urodziny wiec rok z groszem po Tobie a piersi nadal nie mam:rolleyes2::rolleyes2:

MALAPRALINKA- a co sie stalo z mieszkaniem???juz sprzedane czy kredytu nie dostaniecie??? TULE CIE Z CALYCH SIL!!!!

elleth-cześć ,co tam u Ciebie???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama
komplikacje wyszly, bo tamci sie mieli za 3 miesiace wyprowadzic, wiec z kredtem tez sie nie mielism co spieszyc i rynek badalismy itd, a ona dzisiaj dzwoni i mowi ze mielism tle czasu i nic nie zalatwilism i w piatek mam miec umowe albo maja kogos innego...
A ja przeciez w jeden dzien umowy z bankiem nie podpisze...

Z tego wszstkiego to dopiero biegunki gorszej dostalam...

Malapralinka tulam mocno!
Nie da się pogadac z nimi że skoro dopiero za 3 miesiące mieli sie wyprowadzac to myślalaś ze zdążycie i żeby wam przedłużyła jeszcze... może się da...

reklama
elleth-cześć ,co tam u Ciebie???

Dziękuje wszytsko w porządku. Wczoraj wymówiliśmy mieszkanie, trochę się baliśmy, bo mamy umowę do pierwszego września, ale właściciele nie robili problemów. Więc przygotowuję się psychicznie do zamieszkania z teściami:dry:

Malapralinka po pierwsze wszytskiego dobrego, dużo miłości i samych słonecznych dni z akazji Waszej rocznicy ślubu :-)
Po drugie nie martw się, może to znak i znajdziecie coś lepszego. Moi znajomi ostatnio kupili mieszkanie, mieli już nagrane inne, ale właściciel jakiś dziwny i nie mogli się z nim dogadać i nie kupili, ale znaleźli inne - lepsze. Więc myśl kochana pozytywnie. Tulam :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry