• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jsorbek -to dla Ciebie [video=youtube;USH7mcAVojg]http://www.youtube.com/watch?v=USH7mcAVojg&feature=related[/video]

dzięki Sol :tak: genialny ten utwór jest

sorbuś dla Ciebie
11ryjb5.png

o jak miło popatrzeć na takie cudne kreseczki - mam nadzieję ze i ja takie w końcu sobacze u siebie na pralce :sorry2: - zapatrze sie moze cos pomoże :)

sorbek mam nadzieję,że clo pomoże:tak:

ja tez mam nadzieję - dzieki bibinko

mama - no powiem ci że mnie zdziwiło to trochę że przytyła koleżanka 3-4 kg przeciez Clo bierze sie tylko przez 5 dni :/ a na ulotce nic nie pisze o tyciu - a jak było za pierwszym razem bo juz brałas to przecież

Szczęśliwa - fajnie ze wszystko ok z maluszkiem - a tyciem sie nie martw jeszcze bedziesz chciała przestać :tak:

reklama
SORBUŚ- hej,no bralam Clo ale to byl 4 lata temu i nie pamietam:eek::eek: mi sie udal po 1 uzyciu zajść w ciąże a poza tym wtedy wazylam 56 kg mimo,ze juz mialam Zuze to wage mialam super a teraz jestem po 2 ciazach i po 30:eek:i wiadomo metabolizm inny:dry:ale nie damy sie-kg WON a fasolka TAK:tak:

WITAJ SORBEK
SZCZĘŚLIWA NO TO FAJNIE, ZE WSZYSTKO W PORZĄDKU :)
no dobra Ala wstała to ja ide makaron ugotować dam jej rosołku, pozozdrościłam mamie wczorajszego rosołu i sobie dziś też zrobiłam... :) no i na jakiś spacer trzeba sie wybrać...

to do później babeczki :) miłego popołudnia :)

sorbuś - kochana ja jestem taka szczuplutka że jetem jak najbardziej za tym zebym przytyła.....

no to dobrze - ale ci zazdroszczę

SORBUŚ- hej,no bralam Clo ale to byl 4 lata temu i nie pamietam:eek::eek: mi sie udal po 1 uzyciu zajść w ciąże a poza tym wtedy wazylam 56 kg mimo,ze juz mialam Zuze to wage mialam super a teraz jestem po 2 ciazach i po 30:eek:i wiadomo metabolizm inny:dry:ale nie damy sie-kg WON a fasolka TAK:tak:

a pewnie, że się nie damy - tylko fasolce :tak:

czesc maran :-)

Wróciłam. Wszystko załatwione i zrobiłam zakupy. Będę robić dwie sałatki z tuńczykiem a druga z szynką i ananasem, Czyli prawie klasyka. Chcę zabrać do taty bo będzie nas tam 10 osób.
Bunia ja mam nadzieję, że po tym duph w końcu ruszę a brzuch mnie dziś boli jak chocho.
mama fajnie, ze się spotkacie, pewnie buźki się będą nie zamykać jak nam ostatnio. Ja z mlodam przez moją pracę nie możemy sie spotkać ale pewnie w poniedziałek się uda
sorbuś witaj mam nadzieję, ze zobaczysz takie kreski i ja też

reklama
Ja już po zupce :tak:

Goście wpadli jak po ogień, wypili kawkę i pojechali, żeby wracać w dużych korkach a nie w meeega wielkich korkach :eek:
ale przynajmniej miałam motywację i chatkę w turbotempie wysprzątałam ;-)
a jaką mała dostała kieckę :-D:-D:-D cud normalnie :-)

zaraz się musimy zebrać i podskoczyć do centrum kupić jakiś drobiazg dla siostrzeńców M na dzień dziecka, bo na długi weekend zmykamy w odwiedziny do rodzinki M ...

mama05, podziwiam koleżankę za konsekwencję ... ja po prostu nie mam sumienia odstawić małej od cyca ... zwłaszcza, że widzę, jak ona tego cyca bardzo potrzebuje :tak: z butli pić nie chce i nie umie (chociaż ostatnio robimy postępy i udało się soczek przez smoka wypić) ...
jak jest głodna,śpiąca, zła czy coś ją boli to od razu cyca szuka ... i jak ja mam jej odmówić :-(:-(:-(
co ma być to będzie ... jak się nie uda przed powrotem do pracy, to trzeba będzie tylko lekko plany przeorganizować ... ale jak się chce, to wszystko da się zrobić :tak:
i wierzę, że uda się 2 krechy zobaczyć w najbliższym czasie ;-)

szczęśliwa, super, że wizyta udana :-):-):-)

maran, ja też bardzo szybko zaliczyłam dojrzewanie ... mimo to, że poszłam do szkoły rok wcześniej i byłam najmłodsza w klasie, zawsze byłam najwyższa, miałam największy biust, @ dostałam w wieku 11 lat ... ehhh ... też miło nie wspominam, bo czułam się jak taki mutancik ... przeglądałam ostatnio swoją kartę zdrowia z podstawówki i w wieku 12 lat miałam 172 cm, 2 kg więcej niż teraz i do tego cycki 'D' :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M też zawsze był jednym z najwyższych w klasie, więc obawiamy się, że Zuzu pójdzie w nasze ślady ...
na razie jest na dobrej drodze, bo wieku 4 m-cy wagowo i wzrostowo łapie się na przeciętnego 9 miesięczniaka :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry