• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbuś dla Ciebie
11ryjb5.png

no a ja ide Ale położyć do spania...
ehhhh i ciągle człowiek w biegu...
do poczytania później

reklama
elleth - jeśli lekarz jest wpisany do rejestru lekarzy to recepty przez niego wypisane mają takie same prawa w przychodni, szpitalu jak i prywatnie. I to się tyczy też leków refundowanych. Mój gin na prywatnych wizytach przepisywał mi przez parę lat polski odpowiednik Harmonetu (40 zł) - Stediril30 (3.20 zł) i kupowałam go w cenie refundacji - bo bez refundacji ok 20 zł. A Clo jest refundowane więc kosztuje ok 5-6 zł - właśnie sprawdzałam w DOZ - bo ja się w tej aptece zaopatruję bo mają najtaniej :tak: A jak zamawiasz przez net (odbiór w aptece również leków na receptę) to masz taniej jeszcze niż w aptece jako budynku :-p A co do lekarza czy prywatny czy nie - jeśli ma wyrobione odpowiednie pieczątki to nie ma to znaczenia czy gabinet prywatny czy państwowy.

Wielkie dzięki Sol, teraz już wszytsko jasne :-)

elleth tak jak mama pisała my obie będziemy na Clo - ja płaciłam za Clo i luteinę 7,40 za oba leki :szok: - receptę miałam od prywatnego lekarza

Umówiłam się dziś do tego nowego lekarza - zgadnijcie na kiedy na 11 sierpnia :szok::szok: masakra ale narazie bede chodzić do obecnego a potem zobaczymy

idę pocztać was

Ooo to faktycznie nie dużo :)

ja tak :-D naszym hasłem życia było "tanie wino jest dobre, bo jest dobre i jest tanie" a trunek nazywał się Komandos ;-) mieliśmy 2 miejscówy na bibki- 1 w parku na tzw. Giewoncie (taka sobie górka z ławeczkami) a 2 w pobliżu torów kolejowych :-D ach, to były czasy... :-D

a czy któraś z was umie mi odpowiedzieć na pytania, które zadałam w poprzednim poście? bo widzę, że część z was zauważyła, że napisałam o rozmowie, ale pytałam jeszcze co z tą lutką, czy mogę mieć dopiero owu bo mnie jakoś jajniki ściskają i czy jeśli to owu dziś to czy wczorajsze przytulasy by wystarczyły, czy trzeba by dziś poprawić? (małzyk nadgodziny robi, ja mam na tą 8 jechać i mogłabym juz spać jak on wróci, ale jeśli trzeba będzie powtórzyć, to się poświęcę- a co mi tam ;-) )

Ja też pamiętam Komandosa :-D I koncerty, a w licealnych glanach pomykam do dziś - w największą pluchę, bo nie przemiękały:-D
A z owulką niestety nie pomogę

hej dziewczynyJa dopiero na chodzie a wy wszystkie do łóżek. Czuję sie jakby było popołudnie. Wróciłam z pracy chyba po 19-tej. Ledwo się ruszam, Boli mnie żołądek od wczoraj. Czy to mozliwe , ze po duph???Dobrze, ze jutro wziełam urlop bo juz nie wydolę. A tak to mam 5 dni pod rząd wolne.
@ dalej brak. Jej jak długo mam brać ten duph. żeby ruszyło. Jestem juz jak granat, mina i coś jeszcze, wybucham z byle drgnięcia. Mam dość, dość ! Musiałam ugotować jedzonko bo Pol wrócił po mnie. Jakaś masakra.
Miłej nocy tym co poszły spać i ruchliwe szczypaweczki!
Kasiawie Fasolinka rewelacja. Gratuluję i życzę dalszego dobrego samopoczucia!

Hejka dziewczyny:-):-) Wreszcie mam czas dla siebie - Pati padła jak mucha po dzisiejszym dniu;-) Poczytam co tam się dziś działo i zaraz wracam:tak:

Z OKAZJI DNIA DZIECKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WASZYCH POCIECH!!!!!!!

Ostatnia edycja:
elleth - ty się śmiej ale jak mieszkaliśmy u Marcina rodziców a ja w ciąży łaziłam to w zimie Marcin mi glany wiązał w 8 miesiącu bo tam górka i bez porządnych buciorów szło się zabić :-D A ja mam w glanach takie zimowe ćwieki które jak masz potrzebę to rozkładasz i możesz po lodzie nawet chodzić :-D Ból bo w lecie strasznie stukają na chodniku :-p A i tej zimy chyba będę sobie sznurowała - po kij ja sobie 18 kupowałam :-p

WISIENKA - życzę żeby @ szybko przyszła:tak::tak:
MAMA - przykro mi że nic z tego cyklu:-( ale następny z CLO się uda:tak: trzymam kciuki;-) A co my się tak mijamy:sorry::sorry:
BUNIA - powodzenia jutro:-)
SOL - dobrze że dolegliwości minęły i czujesz się lepiej:tak:
KASIAWIE - piękna Fasolinka:tak:

Dobranoc tym co już poszły spać i cześć tym co zostały :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry