• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no wreszcie śpi... a dziś jakiś dzien kiepski miała... jakaś płaczliwa była cały dzien... i krzykiem wszystko wymusza... ehhhhh....

nudności nie mam, z Alą w ciązy też nie miałam... może jeszcze będą ale wolałabym nie... zmęczona jekaś jestem tylko i kregosłup mi sieda...

a co tam u Was babeczki??

U mnie dobrze. Dziś byłam na basenie. Troche popływałam i od razu lepiej się czuje. Potem byłam w sklepie takim dla niemowlaczków. Wzruszyłam się. Przepiękne rzeczy są dla tych maleństw. Kupiłam już test ciążowy, bo niedługo testuje:szok: Już się nastawiłam, że ma być pozytywny. :-) Inaczej, mężowi powiedziałam, staranka w każdej wolnej chwili :-).

U mnie dobrze. Dziś byłam na basenie. Troche popływałam i od razu lepiej się czuje. Potem byłam w sklepie takim dla niemowlaczków. Wzruszyłam się. Przepiękne rzeczy są dla tych maleństw. Kupiłam już test ciążowy, bo niedługo testuje:szok: Już się nastawiłam, że ma być pozytywny. :-) Inaczej, mężowi powiedziałam, staranka w każdej wolnej chwili :-).
Motylek nie ma innej opcji musi byc pozytywny ! ja tez bardzo lubie chodzic na basen tylko ,ze nie lubie chodzic sama:(
Maran a mogłabys mi podac strone tej polskiej apteki :)

hej NIka jak samopoczucie dzisiaj ? ja napisałam wiadomosc do Sol moze ona cos mi poradzi jak zamontowac suwaczki.

reklama
witam na momento;-)
bunia powodzonka jutro:tak:i mam nadzieję,że żołniezyki dotra tam,gdzie potrzeba:tak::-)
kasiawie śliczna fasola:tak:
maran teścik cudo-pozazdrościć:tak::-)
wisienka to czekamy obydwie na @:baffled:,ja juz tygodniami liczę,bo w dniach to się pomyliłam...a nerwa mam:wściekła/y:
motylek grunt,to pozytywne myslenie:tak:.trzymam kciuki:tak:
sorbek mam nadzieję,że clo pomoże:tak:
nika,fleur witajcie:-)

ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry