• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine - a przed szkołą czy po szkole co za różnica :-p Nie no zazwyczaj po szkole :-p A bardzo ładnie mi i koleżance wchodziła kokosówka :-p Tylko żeby nam ktoś za pierwszym razem powiedział że to ma opóźniony zapłon to byśmy po flaszce na łeb nie wypiły :-D Jezu jak dawno to było - stare dzieje - ponad 6 lat temu :sorry: Chociaż 4 lata temu ze znajomymi się spotkałam na mieście i kolega wracał z zajęć - uczył dzieciaka gry na gitarze i miał ze sobą pudło więc poszliśmy we trójkę do parku, siedliśmy na ławce i śpiewaliśmy/graliśmy stare szlagiery Lady Punk czy Czerwonych gitar co bardzo się podobało przechodniom bo przystawali i słuchali :-D Nawet policja przystanęła :-D Ale że nie robiliśmy zbiórki pieniędzy ani nikt się nie skarżył to po chwili poszli sobie dalej :-D Ostatnio wpadliśmy z kolegą na pomysł żeby zebrać ekipkę w parku z gitarami i powspominać z dzieciakami stare czasy :-D Bo kilko z nas ma już dzieciątka :-D

Zaraz komuś wyj... niech ona już sobie pójdzie bo naprawdę szlag mnie zaraz trafi od jej pier... komentarzy :wściekła/y:

reklama
Bunia wg mojej wiedzy to jest tak ze przed owu masz lepsze szanse niz w dzien owu.
Tzn to jest tak ze najlepiej jesli jajeczko sie uwalnia a plemniki juz na nie cichaczem czekaja;-)

dzięki :-D bo zależy mi na dzidzi, ale też chciałabym być wypoczęta na tej rozmowie, a małżyk wróci późno bo ok 24-1 w nocy :baffled: wczoraj też mnie kuły jajniki, ale wczoraj chyba bardziej prawy a dzisiaj lewy. i sama nie wiem. może tym razem się uda :-D

Sol ja uwielbiałam "Łzę dla cieniów minionych" :tak::tak::tak: ale to były czasy :-p

bunia na pewno się uda :tak: tyle dziewczyn trzyma kciuki że nie moze się nie udac
co do poprawiania to jak dziś masz owu to wczorajsze przytulanie spokojnie starczy ale jutro poprawcie ;-)

Ostatnia edycja:
Zmykam Kochane, teraz ,,Na wspólnej" a później jakiś seansik z P. sobie zrobimy:-) (oczywiście seansik filmowy:sorry2:) Troszkę dzisiaj z pracy filmików dostałam, jak obejrzę coś fajnego to polecę Wam jakiś filmik;-) Także miłego wieczorku Wam życzę!!! A może później się odezwę:sorry2:

Buziam:*

dzięki :-D bo zależy mi na dzidzi, ale też chciałabym być wypoczęta na tej rozmowie, a małżyk wróci późno bo ok 24-1 w nocy :baffled: wczoraj też mnie kuły jajniki, ale wczoraj chyba bardziej prawy a dzisiaj lewy. i sama nie wiem. może tym razem się uda :-D

Postaraj sie nie myslec o tym;-)
Jak "chlopaki" silne to dadza rade, trzmamy tutaj wszystkie kciuki zeby bylo dobrze

to ja też już uciekam. leci jakaś komedia o superbohaterach :-D to sobie obejrzę, a potem lulać i się wyspać na rozmowę :-)

dzięki sorbuś- jak te z wczoraj starczą, to faktycznie dziś pójdę normalnie spać, a jutro poprawimy :-D

dobranoc dziewczynki :-D buziaki i słodkich snów :-)

to ja też już uciekam. leci jakaś komedia o superbohaterach :-D to sobie obejrzę, a potem lulać i się wyspać na rozmowę :-)

dzięki sorbuś- jak te z wczoraj starczą, to faktycznie dziś pójdę normalnie spać, a jutro poprawimy :-D

dobranoc dziewczynki :-D buziaki i słodkich snów :-)

bunia
z wczoraj to na bank - z reguły zyją ok 72 h a czytała ze najbardziej wytrwali do 1 tyg :szok:, ale lepiej jutro popraw ;-)
a dziś spokojnie się wyśpij i powodzenia na rozmowie

ja też juz mykam bo pracowity dzionek miałam i padam na ryjek

jestem,kurcze nie moglam wejsc w odpowiedz:dry::dry::dry:

IWONKA,BUNIA- papa i Bunie powodzenia jutro na rozmowie, Iwonka- no wlasnie czekamy na TE dni a pozniej pyskowka i po sprawie:sorry2:dlatego teraz o nic sie nie bede czepiala jak przyjda TE dni-czepie sie pozniej:-D:-D

KASIAWIE- super ta Twja dzidzia-jakies przeczucia jaka pleć???;-):-)

SORBUŚ- tez mam nadzieje,ze nie przytyje po tym Clo-no prosze Cie ja tu cwicze,zeby zrzucic to co mi sie nazbieral a tu zaraz nowe przybedzie:szok:wykoncze sie:dry::crazy:

no tak ,ja przyszlam a Wy ucieklyście....to do jutra i karaluchy!!! :)) dzisiejszy dzien mnie wymęczyl wiec glądam M jak milość i ide spac :) papa

Ostatnia edycja:
reklama
jsorbek -to dla Ciebie [video=youtube;USH7mcAVojg]http://www.youtube.com/watch?v=USH7mcAVojg&feature=related[/video]

mama - jestem jestem - tylko musiałam grzecznie trzymać nerwy na wodzy i poczekać aż moja matka sama wyjdzie :-p Nie umiem się z nią dogadać - nigdy nie umiałam a ona ciągle próbuje mną dyrygować a mnie szlag trafia :wściekła/y: :sorry: Chyba nigdy się nie dogadamy :sorry: A na clo raczej się nie tyje, można się dziwnie, nieswojo czuć i mieć bóle i zawroty głowy i nudności ale to takie najczęstsze skutki uboczne których wcale nie musisz mieć ale jak to zwykle działa - dopóki nie wiesz dopóty skutków ubocznych nie masz :-p

A i pochwaliłam się dzisiaj mojemu tacie :-D Zadzwonił z gratulacjami i przypomnieniem żebym się obroniła więc miał podwójną radość jak usłyszał że pracę już oddałam i czekam na obrony :-D Razem z Becią mi gratulowali - a teraz się poryczałam bo jego gratulacje wiele dla mnie znaczą :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry