• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny !!!:-)
Ja juz drugi dzien w pracy nowej zaliczyłam, narazie jest fajnie, mamy mnóstwo szkoleń, itp.
Byłam w Rossmanie po kosmetyki i oczywiscie niechcący;-) - jasne, kto w to uwierzy? kupiłam test ciążowy, a teraz krążę wokół niego jak semp ...

reklama
Witajcie;-)

Mam chwilkę, więc postanowiłam, że zajrzę do Was...
Z tego co doczytałam to co u niektórych paskudna pogoda:eek: U nas jest ładnie, mimo, że wieje wiatr, ale to nawet dobrze, bo wywiesiłam pranko na balkonie i schnie błyskawicznie... Ale chmury są nieciekawe, więc coś się szykuje:dry:
Czekam własnie na @:dry: Dzisiaj 30 dc, mierzyłam tempkę i miałam 37,3.. troszkę mnie to zdziwiło, nie wiem jak to jest z tą temperaturą, być może cykl mi się wydłużył, a dzisiaj jest dzień spodziewanej @
Tak bym chciała, żeby nie przylazła.....:zawstydzona/y: matko, zaraz się rozkleję...

maran, ja też bardzo szybko zaliczyłam dojrzewanie ... mimo to, że poszłam do szkoły rok wcześniej i byłam najmłodsza w klasie, zawsze byłam najwyższa, miałam największy biust, @ dostałam w wieku 11 lat ... ehhh ... też miło nie wspominam, bo czułam się jak taki mutancik ... przeglądałam ostatnio swoją kartę zdrowia z podstawówki i w wieku 12 lat miałam 172 cm, 2 kg więcej niż teraz i do tego cycki 'D' :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

M też zawsze był jednym z najwyższych w klasie, więc obawiamy się, że Zuzu pójdzie w nasze ślady ...
na razie jest na dobrej drodze, bo wieku 4 m-cy wagowo i wzrostowo łapie się na przeciętnego 9 miesięczniaka :eek:
JOL-:szok::szok::szok::szok: 12 lat i 172 cm wzrostu:szok: no to faktycznie -czyli Zuzinke pewnie na siatkwke zapiszecie;-):-Da cycki D to ja nawet w ciąży nie mialam ja mamtakie raczej B:sorry2:

WISIEŃKA- n tak nie pada u nmie ,ale wicher niemozliwy i pewnie nagoni te deszczowe hmury:dry::dry::dry:

MARYLKA- jak tam humor???ja wlasnie zaparzylam sobie zielona herbate,glowa mnie boli przez to cisnienie a dzien sie wlecze jak smok:dry:dopiero 14......Dmi zostal na ogrodzie bo za domem tak nie wieje tylko z boku domu:sorry:jakas taka nijaka jestem dzis i nawet mi sie sldkieg nie chce bo tak to bym sbie humr tym poprawila....

Iwonka-wiem co czujesz, moja ma przyjsc jakos za 3 dni chyba ... :-( i nic narazie nie wskazuje na to by miała nie przyjsc ...
Ale nadzieje, zawzse trzeba mieć. A moze jak tempka Ci skoczyła, to jednak coś z tego będzie :-)

Iwonka-wiem co czujesz, moja ma przyjsc jakos za 3 dni chyba ... :-( i nic narazie nie wskazuje na to by miała nie przyjsc ...
Ale nadzieje, zawzse trzeba mieć. A moze jak tempka Ci skoczyła, to jednak coś z tego będzie :-)

strasznie bym chciała, by coś z tego wyszło:sorry2: Ale brzuch pobolewa mnie jak na @
Ale nadzieja jest:tak: Trzymam za nas kciuki &&

witaj mama05 :-) rzeczywiście, coś z tym ciśnieniem jest...ja już piję drugą kawę a oczy i tak mi się zamykają....

Jol fajnie, ze wizyta udana, my tez wyjedziemy dzis na weekend do taty. oby było troche pogody:-)
nagapalma ty łobuizaro, teraz będzie cię korcic. A co robisz w nowej pracy:-)
Iwonka ja nie wiem jak z tą tempka, ja miałam od połowy cyklu ok 37 a potem mi nie spadła w dzień @ i nie dostałam @ do tej pory, a fasolki nie ma:-(Teraz mam 36.6.Trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&& bardzo, bardzo mocno:-)
Jol bardzo eysoka. Mój Maciek ma jakieś 187 ale ma 15 lat i juz uważam go za wysokiego. Noga 45 i cały dalej rośnie:-)

czesc dziewczyny !!!:-)
Ja juz drugi dzien w pracy nowej zaliczyłam, narazie jest fajnie, mamy mnóstwo szkoleń, itp.
Byłam w Rossmanie po kosmetyki i oczywiscie niechcący;-) - jasne, kto w to uwierzy? kupiłam test ciążowy, a teraz krążę wokół niego jak semp ...
NAGAPALMA- no Ty nasz sępie:-D:-D:-D:-Dale se usmialam:tak::-):-):-)dzis nie rob bo najlepiej z rannego moczu a skoro juz przypadkiem kupilas to poczekaj do jutra,no chyba ze nabylas 2 to testuj;-):-):-)
IWONKA- jezeli masz taka temp.w dniu spodziewanej @ no to kochana;-);-)kup test i zrob jutro i moze ,moze-temp.spada do poczatkowej w dniu @ a skoro masz podwyzszona to coś tu w trawie piszczy,albo przesunely Ci sie cylke albo...;-):tak:

hehe, Mama, na szczęście od tamtego czasu urosłam tylko 3 cm ... a cycki to moja największa zmora ... pod koniec ciąży urosły do G/H :eek: teraz trochę się litują nade mną i mają coś w okolicach E/F, co i tak jest wieeeelkie :-p
a Zuzu, to na razie bardziej sumo niż siatkówka ... ale ona cały tatuś, więc jeszcze z nij długi chudzielec będzie ;-)

Iwonka, a kiedy testujesz ??? na moje oko brak @ + temp 37.3 to murowane 2 krechy :-):-):-)

Nagapalma, tak samo miałam z testem ... i oczywiście nie wytrzymałam :-p testuj jutro rano, co się będziesz denerwować ;-)

Wisienka - dostałąm się na staż do Urzedu Miasta, narazie nic nie robie, tylko się obijam ... heheh a tak na powaznie to tylko szkolenia na wstęp mamy, a od piątku zacznę juz tak na poważnie.

Iwonka- ja tez czuje się jak na @ , ale pocieszam się tym, że takie uczucie jest dopuszczalne na początku ciąży, hahahah jaka ja głupiutka jestem ... nadzieja nadzieja nadzieja ... a potem dół dołek dołeczek

reklama
mama zjadłam sałatkę a teraz piję drugą kawę. Nie mam ochoty na obiad. U mnie dalej plucha. @ nie przylazła nie wiem co o tym mysleć. 3 dzień biorę Dupka a gina mówiła, ze macica przygotowana do@ i powinnam szybko dostać. Tabletki mam brać przez 5 dni. Jak ja mam tego dość. Nie mogę nawet się starać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagapalma to fajnie taka państwowa robótka. Obyś długo zagrzała tam miejsce.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry