Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas jest ładnie, mimo, że wieje wiatr, ale to nawet dobrze, bo wywiesiłam pranko na balkonie i schnie błyskawicznie... Ale chmury są nieciekawe, więc coś się szykuje
Dzisiaj 30 dc, mierzyłam tempkę i miałam 37,3.. troszkę mnie to zdziwiło, nie wiem jak to jest z tą temperaturą, być może cykl mi się wydłużył, a dzisiaj jest dzień spodziewanej @
matko, zaraz się rozkleję...JOL-maran, ja też bardzo szybko zaliczyłam dojrzewanie ... mimo to, że poszłam do szkoły rok wcześniej i byłam najmłodsza w klasie, zawsze byłam najwyższa, miałam największy biust, @ dostałam w wieku 11 lat ... ehhh ... też miło nie wspominam, bo czułam się jak taki mutancik ... przeglądałam ostatnio swoją kartę zdrowia z podstawówki i w wieku 12 lat miałam 172 cm, 2 kg więcej niż teraz i do tego cycki 'D'![]()
M też zawsze był jednym z najwyższych w klasie, więc obawiamy się, że Zuzu pójdzie w nasze ślady ...
na razie jest na dobrej drodze, bo wieku 4 m-cy wagowo i wzrostowo łapie się na przeciętnego 9 miesięczniaka![]()

12 lat i 172 cm wzrostu
no to faktycznie -czyli Zuzinke pewnie na siatkwke zapiszecie;-)
a cycki D to ja nawet w ciąży nie mialam ja mamtakie raczej B

dopiero 14......Dmi zostal na ogrodzie bo za domem tak nie wieje tylko z boku domu
jakas taka nijaka jestem dzis i nawet mi sie sldkieg nie chce bo tak to bym sbie humr tym poprawila....Iwonka-wiem co czujesz, moja ma przyjsc jakos za 3 dni chyba ... :-( i nic narazie nie wskazuje na to by miała nie przyjsc ...
Ale nadzieje, zawzse trzeba mieć. A moze jak tempka Ci skoczyła, to jednak coś z tego będzie :-)
Ale brzuch pobolewa mnie jak na @
Trzymam za nas kciuki &&NAGAPALMA- no Ty nasz sępieczesc dziewczyny !!!:-)
Ja juz drugi dzien w pracy nowej zaliczyłam, narazie jest fajnie, mamy mnóstwo szkoleń, itp.
Byłam w Rossmanie po kosmetyki i oczywiscie niechcący;-) - jasne, kto w to uwierzy? kupiłam test ciążowy, a teraz krążę wokół niego jak semp ...

ale se usmialam
:-):-):-)dzis nie rob bo najlepiej z rannego moczu a skoro juz przypadkiem kupilas to poczekaj do jutra,no chyba ze nabylas 2 to testuj;-):-):-)
teraz trochę się litują nade mną i mają coś w okolicach E/F, co i tak jest wieeeelkie 
testuj jutro rano, co się będziesz denerwować ;-)