• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja wykapana i tez do łóżeczka:-)
Sol idz do lekarza jak najszybciej, bo to jest niebezpieczne i przestań sama się leczyć!!!!!!!!!!!!Bo po dupie dostaniesz.
Zapmarta wpadłeś i wypadłaś, dobrze, ze z dzidzią wszystko dobrze a że jest większa to nic.
margolcia nie mogłam pić nigdy czerwonej herbatki, zawsze mnie po niej mdliło.
No ide sobie poczytac i zasnę.
SZCZYPAWECZKI
c010.gif

reklama
dobrej nocki kobietki i ja powoli znikam
aha wiisienka mnie tak coś dziś mdliło bez powodu, tak ogólnie, ale nie za długo to trwało za to senna chodze całe dnie...

dobranoc tym co już śpią albo zaraz uciekają
pralinka tulę Cię mocno bidulko....zły dzień dziś widzę...

ja się dziobie z Moim właśnie.... mówi że wredna cholera dzisiaj jestem :/
co ja kurka poradzę? mam być ciągle cudowna i wspaniała? Też czasem nie mam siły i mam gorszy dzień :(

Witam Was wszystkie!
Ufff, padam z nóg... Pierwszy dzień w pracy minął szybko, ale okrutnie jestem zmęczona... Śmigam do wyrka, tylko chciałam się przywitać i Was pozdrowić. Muszę jeszcze wykrzesać trochę sił na akcję z moim M., bo nie mogę przecież zmarnować owulki. :-D:-D:-D:-D:-D
Buziaki Wam wszystkim, postaram się Was nadrobić, bo znów natrzaskałyście stron, ze hoho! :-):-)
Dobrej nocki!!!

mary - heloł pracoholiczko :D
ale jak było ogólnie? Poopowiadaj coś!

EDIT:
no i nic nie opowiedziała...
zbieram się do spania bo już mi nos na klawier opada

kurka rurka...... natchnęłyście mnie z tym farbowaniem, korci mnie strasznie żeby wrócić do koloru sprzed roku....IMG_4901.jpg

no nic.... się pomyśli :)
tymczasem borem lasem dobranoc drogie panie

Ostatnia edycja:
reklama
sie serdecznie z rana :-D Mamy weekend, slonko swieci wiec zycze wspanialej soboty:-)
Wpadne potem zobaczyc co naskrobiecie :)
Badylinka fajny kolorek, a jaki teraz masz? Ja mam blond osobiscie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry