• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej!:-(
Była u gastro, przepisał mi buscopan na rozkurcz jelit i żoładka, gasec na ból żołąda, no i tablety na wyciszenie - lerivon. Biore gasec i buscopan, które na mnie wogóle nie działają, coiągle mam skurcze, juz od samego rana, jak tylko wtsaje, wszystko mi sie spina. Nie mam żadnych stresow, wiec nie weim czemu mi przepisał, ten cholerny antydepresant, którego zresztą jeszcze nie wzięłam, bo nie widzę w tym sensu. W nowej pracy układa mi się , jest naprawdę fajnie, zdałąm egzamin na prawko. W małżństwie tez oki, więc o co chodzi z tymi moimi nerwami - nie roumiem! Najlepiej wszystko zwalic na zespół jelita drażliwego i dac pacjentce coś na uspokojenie - niestety na mnie to nie działa. Cały czas boli mnie brzuch i mam wrazenie, ze w sroku wszystko sie spina. Ah dziewczyny dołujace to.:-( Płacisz 100 zł za wizyte, a za przeproszeniem "*****" z tego masz. :wściekła/y:
Mimo wszystko życzę miłego i gratuluję zafasolkowanym.
Ps.Ja osttanio o fasolkowaniu wogóle nie myślę, temat ciąży zszedł na osttani plan, bo jak tu się przytulać, jak bebchy napierdzielają ....:-(

reklama
Cześć:)
Znowu witam się z pracy nad resztka kauwsi:))

Przeczytałam parę stron tylko:)

Mama dobrze że już po pogrzebie, bo teraz możecie powolutku zacząć sobie wszystko układać...

Mlodam mam nadzieję że ta druga kreska na teście za kilka dni będzie bardziej widoczna i będziesz juz moła się cieszyć:))

Nagapalma bidulko... Niestety tak to jest z tymi lekarzami że najlepiej postawić najprostszą diagnozę i mieć z głowy:(( Może spróbuj się umówić na gastroskopię albo idź na usg brzucha... może coś więcej wyjaśni...

Malapralinka co się dzieje?

Badylinka - kolorek bardzo fajny!

Miłego dnia:))

witam sie i ja
NAGAPALMA- wspolczuje Ci:-(kurcze,wkurza to ,ze faktycznie tyle kasy sie placi za wizyte a lekarze po najmniejszej linii oporu..życze Ci żeby leki podzialaly...moze zapisz sie do lekarza na NFZ- termin pewnie ma z miesiąc ,ale jak juz sie dostaniesz to potem bedziesz miala czesciej wizyty...

jak tam laseczki,ktore mialy dzis powtarzać testy????

JAEWA,MONIA 55- witam Was kochane!! :):):)))

Ostatnia edycja:
Witaj Mama, mam nadzieje ze dzisiaj sobie troche odpoczniesz od ostatniego zamieszania?:tak:
Witam wszystkie dziewczynki:-)

witam się z wami

młodam
życzę Ci aby test był bardziej wiarygodny :) na pewno tak bedzie! &&& 3mam kciuki
badylinka ladny kolorek masz

pozdrawiam i życzę udanego weekendu
zamelduje się w poniedziałek

hej kobitki :) wróciłam :)
tyle miałam ostatnio na głowie i w pracy ciagle coś i nie miałąm zbytnio czasu na bb tylko chwilami sie pojawiałam :)

nagapalma współczuje z tymi lekarzami masakra, a w dodatku kasy brak a i tak nie wiadomo co Ci jest :(

Nagapalma jak sie starasz o fasolke nie powinnas zazywac tak silnych lekow jakimi sa antydepresanty. Mysle ze podswiadomie martwisz sie zafasolkowaniem i dlatego masz problem z zoladkiem. Moze jakies lagodne ziolka by pomogly jak Melissa na przyklad?;-)

KINGA -witaj -pisz nam tu jak Twoja @;-);-);-);-);-) nadal cisza??

MARYLKA- witaj pracusiu nasz:-)
u mnie wczoraj bylo mega gorąco i duszno a dzis w nocy mocno padalo i dzis echo slonka i nirmalnie zimno:sorry::sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry