Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
to dobrze że ma dobre udłady z Twoimi rodzicami i ma w Was wsparcie będzie dobrze zobaczyszPYSIA- hejka-2 tyg.do ślubu zostalo:-)
MARYLKA- no ja wczoraj pisalam troche z rana a potem wieczorkiem...a czujemy sie w miare-Tomi ma wsparcie w moich rodzicach a jest z Nimi zżyty i to Mu pomaga-nadal ma mame i tate
BIBINKA- no jedziemy bo juz mieliśmy byc 3 tyg.temu ,ale te zakupy na remont,2 tyg temu Tomi kladl kamien a ja malowalam a w ten weekend to juz sobie zaplanowaliśmy,ze pojedziemy(Krzysiek wczoraj byl na pogrzebie) do Niego a jutro po obiedzie jedziemy kawalek za Poznan na grób mojego przyjaciela-to Mirek mial byc moim świadkiem na slubie ,ale niestety zginąl w tragicznym wypadku 1,5 m-ca przed naszym ślubem-to byl dla mnie cios w serce-byl cudownym czlowiekiem,mial 26 lat gdy zginal,Jego smierc dotknęla bardzo wiele osób,ja bylam na antydepresantach bo nie moglam funkcjonowac a tu studia ,sesja,egzaminy...mysleliśmy nawet ,zeby przelozyc slub ,ale wiem ,ze Mirek by tego nie chcial...tak wiec jutro jedziemy do Niego na grób-to juz 7 lat jak nie zyje......bardzo mi Go brakuje-takiego przyjaciela ma sie jednego w calym zyciu.....
NIKA- witaj mamuska![]()