• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wisienka toy story:-D:-D.to może coś dobrego Ci przywiozą:tak:
monia niedługo się przekonasz:-).&&&&&&&&&&&&&&&
hej badylinka:tak:
pralinka nie martw się na zapas;)

Ostatnia edycja:
monia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kinga wiem, ze się nie nastawiasz ale kciuki nie zaszkodzą&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&777
mama nie mam czasu doczytać na ile jedziecie???

Babina pa papa
Malapralinka miłego sprzatania:)

dziewczynki dzięki za kciuki ale chyba marne szanse:( Miałam owulkę z lewego jajnika a tam nie mam jajowodu;(( No ale cuda się zdażają:) Takie samo jest prawdopodobieństwo ciązy z takiej owulacji jak ciąży pozamcicznej (kilka procent) a cp miałam więc może tym razem w dobrą stronę????

wisienka ja bym ją chyba oddała. czytałam wcześniej, że bawi się z fretką waszą, ale woli u twojego taty hasać. zawieź ją- jeżeli nie robi do kuwety, to widać jej coś nie pasuje. moje koty mają kuwetkę, ale mało kiedy z niej korzystają w ładnę pogodę, bo sobie na dwór chodzą- mamy w drzwiach klapkę i sobie same chodzą i wracają. więc my problemu takiego nie mamy- nasze koty to takie półdomowe. ale kot czasem nasika gdzieś na dole (na szczęście na gumolicie), musimy go wykastrować.

co jeszcze chciałam to zapomniałam. kurka wodna- skleroza nie boli

o matko:szok::szok::szok::szok:na chwile odeszlam a tu tyyyle postow:rofl2:
WISIEŃKA- dzis jedziemy do kumpla-na kawke,kupil i urzadzil mieszkanko,wiec jedziemy z kwiatem:tak: a jutro na grob do przyjaciela...tesciowa juz ma liste zakupow-dobra jest-pewnie dla Cibie jakies slodkości na zachcianki;-);-);-)a juz wie o Dzwoneczku??

BIBINKA- papa,zagladaj-masz PW:-D
pralinka- MLEJ PRACY;-)
monia-to czekamy na owulke z wlasciwego jajnika;-)
BUNIA-dzis zaczynamy przygde z Clo,co??:tak:wzielas juz??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry